امشب با این گوشی کار کردم :
1: دکمه های جهتی [ چپ ، راست ، بالا ، پايين ] جدا ناراحت کننده هست !! يعنی به صورت يک نقطه هست که غير از خود نقطه رو اگر بزنی عمل نمیکنه
2: دوربين'ش رو میشه گفت مثل ساير 2 مگاپيکسليهای سونی اريکسون بينظير هست ولی تو تاريکی يکمی ضييف تر عمل میکرد [ البته من با Setting هاش ور نرفتم وگرنه خوب میشد ]
3: صدا 'ش به پای W900 نرسيد ولی از کيفيت+بلندی قابل قبولی برخوردار بود
4: بايد بازيهای جاوا با ابعاد مخصوص [ W850 و K800 ] بگيريد وگرنه کوچیک نشون میده
5: روی Walkman که میريم هر بار به صورت اتوماتيک اخرين اهنگ رو لود میکنه و برای ديدن منوی اصلی [ Artist , Songs ,, ] بايد از گزينه More به My Music بريم
6: يک سری Picture ريختم که کمی مشکل داشت
اما از خوبی هاش بگم :
1: Mp4 کانورت کردم و ريختم و بينظير جواب داد ، يعنی خيلی بهتر از W900 / در واقع يه Clip حجيم و با کيفيت [ 25 مگ بود !! ] که افت فريم خيلی کمی داشت و مشخص بود اگر کمی کار بشه خيلی بهتر هم میشه جواب بده
2: وزن بينظيری داره ! يعنی در کل K800 و W850 رو که تو دست میگيری احساس سبکی خاص و لذت بخشی میکنی به طوری که جدا به نظرم از W800 هم سبکتر میومد [ البته رو کاغذ که اون 99 گرم هست نه ! کلی ]
3: هنگامی که منوی واکمن و این حرفها رو میبينين لذت میبرين مخصوصا از ترکيب رنگ'ش
4: قابليت نمايش کاور البوم مورد نظر رو هم داره
5: حالات زيبايی مانند چشمک نوار نارنجی رنگ داره که جالب هست
6: سرعت لود برنامه،بازيهای جاوا 'ش هم که عالی بود
این دوست ما W850 رو با گارانتی کياتل [ اگر اشتباه نکنم ] گرفته 435.000 و من فکر میکنم با توجه به يک سری قابليتها و این صحبت ها بين 360 تا 380 قيمت مناسبی باشه يه عکس مقايسه ای با W900 هم گرفتم که این زير میتونين ببينين