• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

w850 چطوره ؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
به نظر من نمی ارزه ! چون هم جاوا هست و هم دوربینش معمولی. فقط صداش و قیافش خوبه. با 450 گوشی خیلی بهتر میتونی بگیری !

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من با این گوشی کار کردم با بچه ها هم اینجا سرش بحث کردیم به نظر من نه به قیمتش میرزه و نه چیز خاصی داره فقط منو هاش قشنگ برا خودش یه سبک خاصی داره که من خوشم آمد:blush:

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من نمی ارزه ! چون هم جاوا هست و هم دوربینش معمولی. فقط صداش و قیافش خوبه. با 450 گوشی خیلی بهتر میتونی بگیری !

دوربین دو مگای معمولی!! بدون اتوفوکوس!!

بیشتر رو واکمن بودنش کار کردند!!!!داری ورژن 2 واکمن سونی اریکسون هست!!

صداش خیلی خوبه!!

کیفیت ال سی دی خوبی داره

داری رم 1 گیگ!!

اما کمی گرونه برسه به 350 اینا می ارزه!!

و باز نقل از gsm.ir

اوجود زنگ پلی فونیک 40 تن این گوشی در بخش فایل های mp3 نسبت به دیگر گوشی های سونی اریکسون جلوتر نیفتاده است . صدای بلندگوی گوشی در حد متوسط می باشد ولی دارای باس بالا و مناسبی می باشد و صدای زنگ به راحتی در خیابان نیز شنیده می شود و در نهایت کیفیت دریافت صدا نیز به خوبی کیفیت پخش بوده و در یک کلام باید گفت سیستم صوتی گوشی مناسب و عالی است . مزیت این گوشی به W800 چیست ؟ اول باید گفت باندهای مخصوص واکمن که جدیدتر می باشد و دیگر کارکرد و مدت زمان بهتر کار پخش موسیقی در گوشی و نکته ی بعدی ماکسیم حافظه ی گوشی که در W850 به 4GB رسیده است و گوشی دارای صفحه کلید بهتر و دکمه های حرکتی ضعیف تری می باشد و البته دوربین W850i که زیاد جای تعریف نمی گذارد .

به هر حال اولین گوشی کشویی با قابلیت های فراوان موسیقی ساخته شده توسط سونی اریکسون به بازار عرضه گردید . با یک پخش کننده جدید که از جذابیت های خاص خود برخوردار بود و امکان خرید موسیقی توسط گوشی و وجود کارت حافظه یک گیگابایتی در بسته ی گوشی دست تمامی رقبا را می بندد و یکی از بهترین انتخاب ها برای گوش دادن به موسیقی نیز می باشد که باتری آن نیز مدت زمان بالایی می باشد و حتی اسمارت فون ها نصف این زمان را می توانند کار کنند .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
از نظر من واقعا گوشی مزخرفی هست نسبت به قیمتش ! فقط اگه خیلی با قیافه و کیبورد لمسیش حال می کنی این رو بهت پیشنهاد میکنم. گوشی از همه لحاظ ضعیفی هست. توی ال جی kg320 با توجه به قیمتش از این بهتره به نظرم فقط از نظر قیافه و GRPS و پخش Mp4 تفاوت دارن.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
w850 رو یکی از دوستان توی p30world گرفته بود 420.راضی هم بود.مشکل این گوشی 1 نداشتن auto focous هست و 2 کار کردن با navigation key ها یه مقدار سخته.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
امشب با این گوشی کار کردم :

1: دکمه های جهتی [ چپ ، راست ، بالا ، پايين ] جدا ناراحت کننده هست !! يعنی به صورت يک نقطه هست که غير از خود نقطه رو اگر بزنی عمل نمیکنه
306.gif

2: دوربين'ش رو میشه گفت مثل ساير 2 مگاپيکسليهای سونی اريکسون بينظير هست ولی تو تاريکی يکمی ضييف تر عمل میکرد [ البته من با Setting هاش ور نرفتم وگرنه خوب میشد ]
3: صدا 'ش به پای W900 نرسيد ولی از کيفيت+بلندی قابل قبولی برخوردار بود
4: بايد بازيهای جاوا با ابعاد مخصوص [ W850 و K800 ] بگيريد وگرنه کوچیک نشون میده
5: روی Walkman که میريم هر بار به صورت اتوماتيک اخرين اهنگ رو لود میکنه و برای ديدن منوی اصلی [ Artist , Songs ,, ] بايد از گزينه More به My Music بريم
6: يک سری Picture ريختم که کمی مشکل داشت
chase.gif

اما از خوبی هاش بگم :

1: Mp4 کانورت کردم و ريختم و بينظير جواب داد ، در واقع يه Clip حجيم و با کيفيت [ 25 مگ بود !! ] که افت فريم خيلی کمی داشت و مشخص بود اگر کمی کار بشه خيلی بهتر هم میشه جواب بده
2: وزن بينظيری داره ! يعنی در کل K800 و W850 رو که تو دست میگيری احساس سبکی خاص و لذت بخشی میکنی به طوری که جدا به نظرم از W800 هم سبکتر میومد [ البته رو کاغذ که اون 99 گرم هست نه ! کلی ]
3: هنگامی که منوی واکمن و این حرفها رو میبينين لذت میبرين مخصوصا از ترکيب رنگ'ش
4: قابليت نمايش کاور البوم مورد نظر رو هم داره
5: حالات زيبايی مانند چشمک نوار نارنجی رنگ داره که جالب هست
6: سرعت لود برنامه،بازيهای جاوا 'ش هم که عالی بود

این دوست ما W850 رو با گارانتی کياتل [ اگر اشتباه نکنم ] گرفته 435.000 و من فکر میکنم با توجه به يک سری قابليتها و این صحبت ها بين 360 تا 380 قيمت مناسبی باشه يه عکس مقايسه ای با W900 هم گرفتم که این زير میتونين ببينين

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
امشب با این گوشی کار کردم :

1: دکمه های جهتی [ چپ ، راست ، بالا ، پايين ] جدا ناراحت کننده هست !! يعنی به صورت يک نقطه هست که غير از خود نقطه رو اگر بزنی عمل نمیکنه
306.gif

2: دوربين'ش رو میشه گفت مثل ساير 2 مگاپيکسليهای سونی اريکسون بينظير هست ولی تو تاريکی يکمی ضييف تر عمل میکرد [ البته من با Setting هاش ور نرفتم وگرنه خوب میشد ]
3: صدا 'ش به پای W900 نرسيد ولی از کيفيت+بلندی قابل قبولی برخوردار بود
4: بايد بازيهای جاوا با ابعاد مخصوص [ W850 و K800 ] بگيريد وگرنه کوچیک نشون میده
5: روی Walkman که میريم هر بار به صورت اتوماتيک اخرين اهنگ رو لود میکنه و برای ديدن منوی اصلی [ Artist , Songs ,, ] بايد از گزينه More به My Music بريم
6: يک سری Picture ريختم که کمی مشکل داشت
chase.gif

اما از خوبی هاش بگم :

1: Mp4 کانورت کردم و ريختم و بينظير جواب داد ، يعنی خيلی بهتر از W900 / در واقع يه Clip حجيم و با کيفيت [ 25 مگ بود !! ] که افت فريم خيلی کمی داشت و مشخص بود اگر کمی کار بشه خيلی بهتر هم میشه جواب بده
2: وزن بينظيری داره ! يعنی در کل K800 و W850 رو که تو دست میگيری احساس سبکی خاص و لذت بخشی میکنی به طوری که جدا به نظرم از W800 هم سبکتر میومد [ البته رو کاغذ که اون 99 گرم هست نه ! کلی ]
3: هنگامی که منوی واکمن و این حرفها رو میبينين لذت میبرين مخصوصا از ترکيب رنگ'ش
4: قابليت نمايش کاور البوم مورد نظر رو هم داره
5: حالات زيبايی مانند چشمک نوار نارنجی رنگ داره که جالب هست
6: سرعت لود برنامه،بازيهای جاوا 'ش هم که عالی بود

این دوست ما W850 رو با گارانتی کياتل [ اگر اشتباه نکنم ] گرفته 435.000 و من فکر میکنم با توجه به يک سری قابليتها و این صحبت ها بين 360 تا 380 قيمت مناسبی باشه يه عکس مقايسه ای با W900 هم گرفتم که این زير میتونين ببينين

علیرضار نامرد بگو ببینم با چی عگس گرفتی بعدش من اون steel pad رو میخوامممممم:blink:

تو با اون میخواستی با من ....:(

کل AWP هم داری تازه:D

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
خوبی حسين !؟ راست'ش من دوربين ديجيتال درست و حسابی که ندارم / يه Canon PowerShot A400 دارم که فقط 2.3 مگاپيکسل هست [ يعنی اندازه دوربين موبايلهای امروزی ]
Ghelyon.gif

QcK قابل نداره :د !! نيومدی بازی کنيم که :د

agha fazel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست خوبم سلام
به نظر من دبلیو 850 اصلا توی این رنج قیمت نمی ارزه و نسبت به قیمتش فوق العاده ضعیفه و امکانات جالبی نداره نهایت نهایت 320 می ارزه من به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم فقط ظاهر قشنگی داره ! همین :(
اگه واقعا میخوای 400 پول پای گوشی بدی و از پولت لذت ببری m600 رو فراموش نکن با 350 تومن هم میشه کارکردش رو پیدا کرد
اگه کمکی از من بر میاد در خدمتم !!! :rolleyes: :happy:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
M600 نو با سیتادل 370 تومنه...

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

كسي نظري راجع به w850 و يا LG Chocolate داره ؟

450 تومنه ! مي ارزه ؟
توصيه اي دارين ؟
من يه گوشي شيك و جمع و جور ميخوام

خب پيشنهاد ميكنم w850 نگيري من حدود دو ماه و نيم اين گوشي رو داشتم و دقيقا ديشب فروختمش به دلايل زير :
1) navigation key اون بسيار افتضاح هست و كار با اون ناراحت كننده هست و بعد از مدتي شروع به ترك خوردن ميكنه و بعد از چندين ماه اين تركها كاملا نمايان ميشه .
2) دوربين چندان مناسبي نداره و نسبت به گوشيهاي دو مگا پيكسلي به خاطر نداشتن اتو فوكوس چندان مناسب نيست
3) بعد از مدت كوتاه طراحي و شيك بودن اون برات كاملا عادي ميشه و جذابيت خودش رو از دست ميده
4) گوشي جاوا هست و توي اين رنج قيمت ميتوان از گوشيهاي سيمبين با امكاناتي مشابه استفاده كرد.

و اما
به عنوان يك mp3 player فوق العاده هست و كيفيت صداي عالي داره و همونطور كه احتمالا درمورد مشخصات اون خوندي سري واكمن دو داره و فايلهاي زيادي رو ميتونه پحش كنه .

كلا
اين گوشي من رو به هيچ عنوان , بجز mp3 player , راضي نكرد.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
خب پيشنهاد ميكنم w850 نگيري من حدود دو ماه و نيم اين گوشي رو داشتم و دقيقا ديشب فروختمش به دلايل زير :
1) navigation key اون بسيار افتضاح هست و كار با اون ناراحت كننده هست و بعد از مدتي شروع به ترك خوردن ميكنه و بعد از چندين ماه اين تركها كاملا نمايان ميشه .
2) دوربين چندان مناسبي نداره و نسبت به گوشيهاي دو مگا پيكسلي به خاطر نداشتن اتو فوكوس چندان مناسب نيست
3) بعد از مدت كوتاه طراحي و شيك بودن اون برات كاملا عادي ميشه و جذابيت خودش رو از دست ميده
4) گوشي جاوا هست و توي اين رنج قيمت ميتوان از گوشيهاي سيمبين با امكاناتي مشابه استفاده كرد.

و اما
به عنوان يك mp3 player فوق العاده هست و كيفيت صداي عالي داره و همونطور كه احتمالا درمورد مشخصات اون خوندي سري واكمن دو داره و فايلهاي زيادي رو ميتونه پحش كنه .

كلا
اين گوشي من رو به هيچ عنوان , بجز mp3 player , راضي نكرد.

مرسی از توضيحات // البته این دوستمون چند ماه پيش قصد خريد داشتن [ شايد هنوز هم تهيه نکرده باشن ]

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
به نظر من یه کا 800 بخرید بهتره حداقل یه دوربین خوب دارید ولی 850 هیچی نداره به جز خوشگلی
من هر جفت این گوشیا رو داشتم کا 800 خوش دست تر هم بود

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
كوشي خيلي خوشگليه ولي هم گرونه هم نسبتا بزرگ ،وزنشم كمكي زياد نيست؟

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
دبليو 850 اصلا نميارزه ، LG Chocolate توي بحرين 190 تومنه ، اكَه اونجا هم اينقدر باشه مسلما ميارزه ولي بيشتر نميارزه .

بالا