سلام خدمت دوستان من بین خرید بین این دو گوشی موندم گوشی قبلیم n73 me بود حال نکردم باهاش به خاطره صدای کمه هدفونش :blink: در ضمن من یکی از این دو تایی که گفتم میخام بگم دوستم برام بفرسته قیمت w900 360 تومن و w850 318 کدوم رو بگیرم:wacko:
W900 آکبند که به طور نرمال پيدا نمیشه // دست 2 'ش رو از 480.000 تا 580.000 من ديدم [ Aladdin ] يکی از دوستان هم که چند وقت پيش گفتن 620.000 !! [ سفيد ]
قيمت رسمی'ش هم حتی کاملا مشخص نيست ، حدودا 450$ // حالا کلا شما کجا این قيمت رو داری !؟
در مورد Earphone 'ش // نهايت کيفيت رو میده به نظر'م ، از نظر " بلندی " هم به نظر من واقعا عالی هست .
ولی N73 ME رو به چه خاطر میخوای بفروشی !؟ به خاطر هدفون'ش !؟ خوب عوض'ش کن !! // مگه روی ME Edition يه هدفون ترميم يافته (!) نذاشتن !؟
چون اینطوری [ N73 ME ==> W900 ] دوربين بهتر + اسپيکر " بلندتر " رو از دست میدی ...
گوشی قبلتر من از n73 me w300 بود که بلندی صداش از n73 me بیشتر بود و اینکه من میخوام این گوشی یعنی w900 نو را با قیمت 360 از آلمان بگیرم ضرر که نداره نخواستم با 200 بالاتر از خرید میفروشمش سود هم میکنم بد میگم ؟:blink:
احيانا Refurbished نباشه !؟