• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

w980 یا w595?

sherlock holmes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با توجه به امکانات تقریباً مشابه w980 و w595 شما کدوم یکی رو ترجیح میدین؟ به نظر شما ویژگی های دخترونه ی کدوم یکی بیشتره؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
میدونی, طراحی یه مورد کاملا سلیقه ای هست
در کل بین این دو من 980 رو بیشتر میپسندم
هر دو هم تقریبا در یک مایه قیمت (حدود 200) هستند

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
منم w980 رو انتخاب میکردم گوشی خاص تریه

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من نیز W980.فقط شنیدم FM transmiter ش تو ایران جواب نمیده.روی این آپشنش حساب نکن.

sherlock holmes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کیفیت صدا، بلندی صداشون برابره؟ اف ام ترانسمیتر 980 جواب میده یا نه؟ رادیوش بدون هندزفری کار میکنه یا نه؟ بالاخره جواب اینا رو نفهمیدیم

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
کیفیت صداش میگن خوبه.
بلندی رو نمیدونم.ولی استریو اسپیکر داره اگر اشتباه نکنم.
اف ام ترنسمیتر میگن موقع استفاده پیغام میده که در کشور شما نمیشه ازش استفاده کرد.
رادیوش رو نمیدونم ولی فکر کنم قبل از ورودش به بازار گفتن نتونستن کاریش بکنن.باز این مورد رو هم مطمئن نیستم.
اینم جواب بعضی ار اینا.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
من صداش رو شنیدم صدای بلند و با کیفیتی داره

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
دبیلو 980 صداش در هنزفری با کیفیت ولی بند نیست
کپی دبیلو 960

دبیلو 595 هم صداش مثل دبیلو 910 در هنزفری کم هس

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
کیفیت صداش میگن خوبه.
بلندی رو نمیدونم.ولی استریو اسپیکر داره اگر اشتباه نکنم.
اف ام ترنسمیتر میگن موقع استفاده پیغام میده که در کشور شما نمیشه ازش استفاده کرد.
رادیوش رو نمیدونم ولی فکر کنم قبل از ورودش به بازار گفتن نتونستن کاریش بکنن.باز این مورد رو هم مطمئن نیستم.
اینم جواب بعضی از اینا.

Last edited:

sherlock holmes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بالاخره 980 رو خریدم و خوشحالم که انتخاب درستی داشتم چون امکانات واقعاً مناسبی داره و بیشتر مورد پسند خانم هاست البته چون واسه خانمم که تهرانه خریدم و ترجیح میدم بسته بندیش زیاد دست نخوره زیاد باهاش کار نکردم ولی رادیوش بدون هندزفری کار نمیکنه و اف ام ترانسمیترش همون پیغامی رو میده که بچه ها گفتن. آیا کسی تا حالا تونسته راه حلی براش پیدا کنه؟ آخه چه ربطی به کشور ما داره که میگه تو منطقه ی شما قابل استفاده نیست؟! در ضمن صدای خوب و باکیفیتی داره

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببخشید یکم بیشتر راجع به گوشی میگید؟

کیفیت ساخت...بلندی صدای اسپیکر...دوربین...کلا هرچی که به نظرتون لازم میاد...یه نظر کلی...

sherlock holmes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چشم یک هفته ای رو اجازه بدید باهاش کار کنم حتماً می نویسم

sherlock holmes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اما در مورد دبلیو 980: میشه گفت از لحاظ ظاهری تو بازار ایران کم نظیره خیلی زیباست ولی مهمترین عیبش این هست که اثر انگشت روی بدنه ی اون میمونه و در مورد گوشی که خریدم تو همون روزای اول یه خش بد روی درب گوشی افتاد و متاسفانه خیلی تو ذوق میزنه دیدن اون خش، به نظرم بهتر بود از مواد ضد خش برای ساخت درب گوشی استفاده میشد. کیفیت ساخت گوشی خیلی خوب هست و هیچ مشکلی نداره. در مورد بلندی صداش باید بگم انتظارم از یه گوشی واکمن بیشتر بود هر چند البته بلندی صداش عالی نیست اما کیفیت صدای خیلی خوبی داره و جز این هم البته ازش انتظار نمی رفت. در مورد حافظه ی گوشی انتظار داشتم گوشی خیلی سریع تر از گوشیهایی که مموری خارجی دارن لود بشه و استارت کنه ولی دبلیو 980 خیلی دیر بالا میاد و لود میشه در صورتیکه مموری اون حتی یک گیگ هم پر نشده بود نکته ی دیگه ای باید بگم اینکه برخلاف اونی که در سایتها نوشته میشه و از عمر طولانی باطری گوشی تعریف شده باطری گوشی ما حداکثر دو روز برای استفاده ی معمولی و نه چندان زیاد جواب میداد نمیدونم شانس ما بوده یا نه ولی فکر نمیکنم اونی که نوشته بیست ساعت استفاده مداوم و پخش موسیقی درست گفته باشه!
دوربین گوشی همون طوری که فکر میکردم تعریفی نیست و نباید انتظار داشت به پای کیفیت کا810 برسه اتوفوکوس و فلاش هم که نداره البته فیلمبرداری گوشی بهتر از کا810 هست(320 در 240) و یه نکته ی جالب اینکه وقتی فیلمبرداری میکنید یه ال ئی دی خیلی کوچک به رنگ قرمز کنار لنز دوربین روشن میشه و به طرف مقابل نشون میده که در حال فیلمبرداری هستید. محل قرار گیری لنز دوربین واقعاً مانند آماتورها طراحی شده و در نود درصد موارد وقتی گوشی رو در دست می گیرید انگشت اشاره تون روی لنز دوربین قرار داره. نکته ی عجیبی که در مورد دبلیو 980 مشاهده کردم این بود که صفحه نمایشش کیفیت خوبی نداره و حتی بدون اینکه بخوام جانبداری کنم باید بگم کا810 من صفحه نمایش بهتری داره و رنگها در اون زنده تر و واقعی تر به نظر میرسن در حالیکه در دبلیو 980 رنگ زرد خیلی تو چشم میزنه و رنگها به درخشندگی کا810 نیستن. در نور خورشید هم دیدن صفحه نمایش دبلیو 980 کار آسونی نیست. یکی از مواردی که به نظرم جای کار بیشتری داشت رقص نور این گوشی بود و چه خوب میشد اگه سونی اریکسون ترتیبی میداد که حتی در حالت خاموش شدن صفحه نمایش و حالت اسکرین سیور باز هم این رقص نور ادامه داشت نه اینکه وارد مرحله کاهش مصرف انرزی بشه و خاموش بشه. تا یادم نرفته بگم که گوشی ما قدم شمار هم نداشت بر خلاف نوشته هایی که از وجود این نرم افزار در گوشی حکایت داشتن! و البته آخرین مورد که به نظرم جای بحث داره و نمیشه به سادگی از کنارش گذشت این بود که در روز چهارم گوشی کاملاً قاط زد و هیچ فایل مدیا چه ویدیو چه موزیک رو پخش نمیکرد و ارور می داد که با یکبار ری استارت کردن گوشی این مشکل حل شد

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بالا