• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

WAP

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من چند تا سوال درباره وپ داشتم از کسانی که می تونن کمک کنن می خوام که وابمو لطفا بدن
1-قیمت وپ در ایران چنده
2- سرعتش چقدره و آیا بالا و پاین داره(خلاصه سرعتش خوبه)
3- از کجا باید برا وپ ثبت نام کنم؟
ممنون:)

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نبود از اساتید جواب بده؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از kingehp :
سلام
من چند تا سوال درباره وپ داشتم از کسانی که می تونن کمک کنن می خوام که وابمو لطفا بدن
1-قیمت وپ در ایران چنده
2- سرعتش چقدره و آیا بالا و پاین داره(خلاصه سرعتش خوبه)
3- از کجا باید برا وپ ثبت نام کنم؟
ممنون:)

عارضم به خدمت شما که :
وپ یک پروتکل هست که برای دیدن صفحات وب یا اجرای برنامه های خاص اینترنت و اسکریپت های مربوطه کاربرد داره. شما حتما گمان کردی که تکنولوژی انتقال داده هست.
ولی وپ اصلا ربطی به انتقال داده نداره. شما باید مثلا gprs داشته باشی بعد از wap استفاده کنی.

خلاصه اینکه نه فروشی هست و نه ربطی به سرعت داره.
باید دید گوشی شما میتونه از وپ استفاده کنه یا نه

wap: wireless application protocol

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

webwiser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
lمن اینقدر می دونم که باید بری مخابرات (مرکز رسمی خدمات تلفن همراه) و تقاضای سرویس دیتا کنی (درخواست توسط صاحب سیم کارت باید پر بشه به همراه اسناد مالکیت و هویت).
دوجور دیتا داریم. یکی GSM و دیگری gprs . توی ایران قعلا فقط جی اس ام فعاله که گوشیتون باید ساپورت کنه.
بعد از یک تا دوهفته سرویس براتون فعال می شه و از اون به بعد چه استفاده بکنید چه نه ماهی 10 تومن میره روی فیشتون.

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از webwiser :
lمن اینقدر می دونم که باید بری مخابرات (مرکز رسمی خدمات تلفن همراه) و تقاضای سرویس دیتا کنی (درخواست توسط صاحب سیم کارت باید پر بشه به همراه اسناد مالکیت و هویت).
دوجور دیتا داریم. یکی GSM و دیگری gprs . توی ایران قعلا فقط جی اس ام فعاله که گوشیتون باید ساپورت کنه.
بعد از یک تا دوهفته سرویس براتون فعال می شه و از اون به بعد چه استفاده بکنید چه نه ماهی 10 تومن میره روی فیشتون.
ماهی 5 توممنه نه ده تومن

webwiser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اطلاعات من مربوط به سال گذشته بود. من خودم سرویس رو گرفتم و تا چند ماه هم برام 10 تومن روی فیشم می اومد.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب حالا گوشی من GSM رو داره ÷س میشه از امکانات wap استفاده کنه؟ مثلا یه سری از بازیها رو از اینترنت بگیره؟

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
اين 5 (يا 10) تومن که ميگين هزينه اشتراکشه فقط؟ يعني براي دفعات استفاده هم بايد يه چيزي بديم؟؟

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردن، جی پی ار اس که تو ایران نیست حالا 3230 میتونه از جی اس ام استفاده کنه؟
در ضمن قیمتی که گفتین ثابته؟یا بستگی به استفاده شما داره؟
من راستش دارم این سرویس دیتا رو میگیرم تا از مولتی میدیا مسج سایت پیک اسا استفاده کنم.

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Persianit :
با سرویس دیتا مخابرات میشه از wap استفاده کرد
بله اگه میشه بگین قیمتش همون 5 هزار تومن ماهی ثابته و آیا با 3230 میشه کار کرد؟من که احتمال زیاد میدم بشه

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از kingehp :
بله اگه میشه بگین قیمتش همون 5 هزار تومن ماهی ثابته و آیا با 3230 میشه کار کرد؟من که احتمال زیاد میدم بشه
نه فقط اون هزینه ثابت نیست که روی فیشت میاد ... باید با گوشیت به اون ISP که سرویس وپ ازش گرفتی تماس برقرار کنی تا بتونی استفاده کنی ... سرعتشم تعریفی نداره ...

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه بهم نميخندين ميشه بپرسم خدمات wap توي ايران دقيقا به چه دردي ميخوره و چه كارهايي ميشه باهاش كرد؟
26.gif

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثلا چه سايتهايي؟ مثلا ميشه ايميل چك كرد و يا حتي به فورومها سر زد؟ يا فقط بدرد دانلود تم و نرم افزار و ملودي ميخوره؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اکثر سایت های بزرگ نسخه وپ هم دارن. یاهو. گوگل و سایت هایی که سرویس های عمومی ارائه میکنن. برای کاربران موبایل هم امکانات دارن. سایت های مخصوص موبایل ها هم که جای خود دارن.
بله شما ایمیل هم میتونین چک کنین در صورتی که سرور ایمیل شما وپ رو ساپورت کنه. یاهو مثلا اینکارو میکنه. این هم آدرس وپ یاهو:
http://wap.oa.yahoo.com

ولی مشکل اصلی ما در ایران سرویس دیتا مناسب هست که وجود نداره. و شما با موبایل اصلا راه مناسب و مقرون به صرفه ای برای اتصال به اینترنت نداری.

وگرنه الان خیلی وقته که WAP access توسط خیلی از سرویس دهندگان یزرگ دنیا ساپورت میشه.

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از راهنماييتون متشكرم. ظاهرا ما را به خير اين wap نبايد اميدي باشد!

بالا