• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

WASP Concert

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamedrx

Registered User
لایک‌ها
5
لطفا جدي بگيريد:

روز 10 سپتامبر كنسرت گروه متال WASP در استانبول تركيه!

http://www.waspnation.com/tourdates.html

اگر جدي كسي پايه هست خبر بده كه آشنا بشيم و با هم برنامه مسافرت را بگذاريم.

من 20 ژوئن كنسرت راجر واترز در استانبول بودم و مي دانم كه اين فضا ها خيلي لذت بخش است و واقعا ارزش پول خرج كردن دارد.

تهيه بليط كنسرت هم با من. رابط در استانبول دارم.

اگر مايل هستيد فقط سريعتر خبر دهيد كه به يك نتيجه اي برسيم : [email protected]

hamedrx

Registered User
لایک‌ها
5
اين همه متال باز اينجا داريم اما هيچ استقبالي نميشه! خب تقصير نداريد تا حالا لذتي اينچنين رو درك نكرديد.

درسته كه wasp در حد متاليكا و iron maiden و manowar و ... نيست اما به هر حال بزرگه و Blackie lowless انسان عجيبيه....

hamedrx

Registered User
لایک‌ها
5
خب مثل اينكه همه فقط اهل حرف زدن هستند و هيچكس مايل به حضور در كنسرت يك گروه متال نيست....

AzhyDehAk

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
2
زياد سخت نگير!:p
اين وسط چند تا مشكل اساسي وجود داره...
اول از همه هزينه هاي اين كار هست كه خيلي زياده:blush:
دوم برنامه ريزي كه مكنه همه فرصتش رو نداشته باشن:hmm:
و سوم اينكه گروه WASP علي رغم اسم و رسمش چندان گروه مهمي نيست:wacko:

من به دوستاني كه اهل شنيدن سبك هاي Black و Death هستن و مشكلي هم براي مسافرت به خارج از كشور ندارن, روسيه رو پيشنهاد مي كنم...مي تونيد برنامه گروه هاي موسيقي اين كشور رو پيدا كنيد و تا اونجا كه من از ديگران شنديم قطعا مي تونه براي طرفداران Black Metal خيلي جذاب باشه...هم ارزون تره و هم كيفيت چيزي كه خواهيد شنيد بالا..:f34r:

hamedrx

Registered User
لایک‌ها
5
به هر صورت wasp جزو 10 گروه معروف موزيك متال است و جزو بزرگان دهه 80 و همه اينهايي كه الان خواننده متال شدند و ادعاي شيطاني و وحشيگري مي كنند در مقابل ايشون هيچي نيستند. ما كه رفتني شدم.

hamedrx

Registered User
لایک‌ها
5
با اجازه دوستان من پنج شنبه شب عازم تركيه هستم تا يك شنبه در اين كنسرت حضور داشته باشم. بيط قسمت VIP هم تهيه كردم. جاي همگي علاقمندان هوي متال كه به علت وجود مشكلتي نمي توانند در اينگونه مكان ها باشند خالي خواهد بود...

hamedrx

Registered User
لایک‌ها
5
خب جاي همه واقعا خالي بود. يك شب عالي...

I can't explain

You will not understand

راستي از خيرات Blackie lowless يك پيك گيتار هم به من كه در رديف اول بودم رسيد....

vic_metall1

Registered User
لایک‌ها
1
یادش بخیر من پارسال august 6 رفتم کنسرتmanowar و Gorefest که در قلعه Yedikule Zindanları استانبول بود اسم فستیوالrock the nations 3 بود و 2 روز قبل از کنسرت رفتیم در مفیستو و در اونجا گروهmanowar دیدیم که امده بودند مصاحبه مطبوعاتی و تهیه کنندهmanowar اجازه امضا دادن رو نمی داد

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
راست می گن اینا تو کنسرتاشون گاو می کنن؟؟ من شنیدم دینامیت میذارن تو مقعد یه گاو زبون بسته و منفجرش می کنن! راسته؟

hamedrx

Registered User
لایک‌ها
5
راست می گن اینا تو کنسرتاشون گاو می کنن؟؟ من شنیدم دینامیت میذارن تو مقعد یه گاو زبون بسته و منفجرش می کنن! راسته؟

از اين جور كارها در دهه 80 ميكردند... گروه هايي مثل wasp - kiss در خشونت و كارهاي وحشيانه رقيب نداشتند...

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
از اين جور كارها در دهه 80 ميكردند... گروه هايي مثل wasp - kiss در خشونت و كارهاي وحشيانه رقيب نداشتند...

واقعاً شرم آوره. امثال همینا بودن که آبروی متال رو بردن. ما از دست همینجور گروه ها خجالت می کشیم بگیم متال باز هستیم.

AzhyDehAk

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
2
WASP انقدرها هم گروه بدي نيست...بين گروه هاي Glam Metal جزو بهترين هاست....سبك ترانه سرايي نمايشي خيلي جالبي هم دارن...شايد خيلي از نظر موسيقي گروه مهمي نباشه....اما تو سبك خودش حرف زيادي براي گفتن داره.....ولي خب...يه جورايي دوره اين گروه ها ديگه تموم شده:eek:
در كل گروه نسبتا معروفي تو موسيقي راك و متال به حساب مي آد...اما نه خيلي باارزش:cool:

hamedrx

Registered User
لایک‌ها
5
wasp به علت خشونت گرايي و عدم رعايت مسايل اخلاقي در بسياري از كشورهاي اروپايي ممنوع بود. حتي از اجراي كنسرت اين گروه در لاس وگاس هم جلوگيري شد. البته دلايل انجام اين حركات مستقيما به اعتقادات ايشان مربوط است. از سال 1992 اين گروه يا بهتر بگم **** اين گروه تغييرات عمده اي كرد و كلا سبك اشهار و موسيقي او تغيير كرد.

زيبايي صداي هنجره blackie lowless منحصر به فرد است. و توصيه مي كنم متن اشعار آلبوم The Crimson Idol سال 92 كه تقريبا زندگي نامه اوست حتما بخوانيد.

Freedom Fighter عزيز موسيقي متال دهه 80 با موسيقي متلي كه الان شما شنونده آن هستيد خيلي فرق دارد. در آن دوره wasp براي خودش سمبلي از شيطان بود كه از آرايش صورت او و حركات او در كليپ هايش مي توانيد اين را بفهميد. Iron Maiden غول بي شاخ و دمي به نام Eddie را سمبل خود داشت. metallica با آلبوم kill'em all و عكس روي جلد آن آلبوم بسيار معروف شد. Kiss با كنسرت هاي خشونت بار به اوج معروفيت رسيد. و ما آنروز ها به متال باز بودن افتخار مي كرديم. الان جامعه خيلي تغيير كرده و ديگر آن چيزها جذابيت ندارند. اما من به ياد همان دوره به كنسرت WASP رفتم و افتخار مي كنم كه جزو 7 نفر ايراني بودم كه اين شخص را از جلو ديدم. ما 2 نفر بوديم و 5 ايراني ديگر هم در محل كنسرت و صف پيدا كرديم. جاي دوستان خالي در قسمت VIP و اولين رديف...

راستي يك مضراب گيتار Blackie lowless هم آن وسط به من رسيد كه جزو يادگاري هاي بسيار مهم تا آخر عمرم نگهداري مي كنم.

hamedrx

Registered User
لایک‌ها
5
راستي من خيلي دنبال آلبوم 2006 به اسم The Neon God گشتم. تو تركيه هم خواستم اورجينالش رو بخرم اما پيدا نكردم. اگر كسي داره يا سايتي براي دانلود سراغ داره ممنون ميشم معرفي كنه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا