• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

WBMP...

clicktehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
man kheili dar morede in filhaye WBMP search kardam, vali archive khubi barashoon peyda nakardam
dar zemn har chi khodam talash kardam az tarighe Photoshop va fireworks file ha ro convert konam be WBMP , gooshim ba vojoode inke oona ro neshoon midad, vali too message importesh nemikard
age kasi ettelaate bishtari dare, F1 please

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از clicktehran :
salam
man kheili dar morede in filhaye WBMP search kardam, vali archive khubi barashoon peyda nakardam
dar zemn har chi khodam talash kardam az tarighe Photoshop va fireworks file ha ro convert konam be WBMP , gooshim ba vojoode inke oona ro neshoon midad, vali too message importesh nemikard
age kasi ettelaate bishtari dare, F1 please

با WBMP Convertor میتونی عکسای BMP رو به WBMP تبدیل کنی اگه سرچ کنی میتونی تو اینترنت پیدا کنی.​

clicktehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
pojhan jan, moshkele man convert cardan nabood, chon in karo ba Macromedia Fireworks va Adobe Photoshop ham mishe anjam dad
moshkele man in bood ke aksa pas az convert shodan va rikhte shoda too gooshi ba inke ghabele moshahede boodan vali too message ham nemishod import beshe
moshkele man in boode
baz az rahnamayit mamnoon

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
نگفتی گوشيت چيه چون من به راحتی اين کارو انجام ميدم سعی کن سايز اکست از 2 کيلو پيکسل بيشتر نباشه معمولاً اندازشون 72 در 28 پيکسل هست راستی من k750 دارم.

بالا