• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Wear Level باتری لپ تاپم یهو 55% شد !!

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
سلام دوستان

من یه لپ تاپ Dell XPS 502 دارم که باتری 9 سلولی داره .

روزی که خریدم راحت 5 ساعت شارژ میداد و با توجه به نکاتی که توی نت بابت نگه داری باتری لپ تاپ هست ، همیشه شارژ باتری رو فول میکردم و هر چند وقت یکبار خالی میکردم و از لپ تاپ استفاده میکردم . البته با این توضیح که 99% بیشتر با برق کار میکنم و خیلی کم از باتری استفاده میکنم .

ضمنا کارم هم تدوین هست و کارهای خیلی سنگین با لپ تاپ انجام میدم . هنگام کار ، چون باتری 9 سلولی هست و از زیر لپ تاپ رو از زمین جدا میکنه ، همیشه فول شارژ میکنم و میذارم روی دستگاه بمونه و بعدش با نرم افزار خود دل شارژ کردن باتری رو قطع میکنم . فکر میکنم چند ماه بود که باتری رو دیشارژ نکرده بودم و دیروز وقتی دیشارژ و فول شارژ کردم ، دیدم باتری کلا 2 ساعت داره نشون میده . گفتم شاید از ویندوز باشه و دو تا ویندوز دارم و به اونیکی هم رفتم همین مقدار رو نشون داد . در صورتی که ویندوز سلامت باتری رو تایید میکنه .

خلاصه ، با نرم افزار های باتری دیدم که ظرفیت باتری من 90 هزار هست ، ولی الان فقط 40 هزار توانایی ذخیره داره و 50 هزار تاش پریده ! و Wear Level هم درصد خیلی بالای 55% رو نشون میده !

حالا سوالم این هست ، چرا باتری ای که فکر نمیکنم بیشتر از 30-40 بار پر و خالی شده با این وضع فجیعی روبرو شده!؟! !

و اینکه ، تمامی کار های باتری که کالیبره کردن با خالی و پر کردن هست و گذاشتن در فریز به مدت 4 ساعت رو انجام دادم اما اتفاقی نیفتاد !

و اینکه ، آیا راهی هست که این رقم پایین بیاد یا کلا باتری رو به فرسایش هست و کاریش نمیشه کرد ؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام. چند وقته دارید از این لپ تاپ استفاده می کنید؟

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
حدودا یک سال و نم فکر میکنم

ولی کلا شاید 30-40 بار باتری پر و خالی شده و خیلی کم از باتری استفاده کردم !

راه حلی به نظرتون میرسه ؟ بنظر خودم مشکل عمر باتری نیست و هنوز عمر باتری سر نرسیده . نمیدونم چرا اینطوری شده !

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
در تاپیک دیگری هم عرض کردم، باتری رو هیچگاه تا آخر خالی نکنید که تجربه روی برخی باتری ها نشون داده اینکار باعث افت فوری سطح شارژ بطور مادام العمر میشه و راه برگشت نداره. تنظیمات Power Options رو جوری تنظیم کنید (گزینه ی Critical Level) که نهایتا تا %15-20 بتونه خالی بشه و سپس بره در حالت هایبرنت
توصیه های تجربه نشده ای که تحت نام کالیبره کردن باتری وجود داره رو جدی نگیرید و یا دستکم اینکار رو در ابتدای عمر باتری فابریک انجام بدین

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
منم فرمایشات جناب Gesher رو تایید می کنم.

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
ای بابا
اومدیم مثلا نگه داری بهتری انجام بدیم باتری نابود شد ! ممنون بابت راهنمایی

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
ای بابا
اومدیم مثلا نگه داری بهتری انجام بدیم باتری نابود شد ! ممنون بابت راهنمایی

من تا حالا با 2 مدل لپتاپ دل کار کردم.
هر 2 باطری هاشون زودتر از لپتاپ های دیگه خراب شد.
*از سال 86 تا حالا 2 تا لپتاپ سونی/یک لپتاپ سامسونگ/2 تا لپتاپ دل استفاده کردم.
سونی و سامسونگ ها سالم هستند(حتی یکی از سونی ها رو سال 88 گرفتیم و بالای 10 هزار ساعت کار کرده ولی باطریش تقریبا میشه گفت سالمه!درضمن هیچ کار خاصی هم برای نگه داری باطری انجام داده نشده، همیشه روی دستگاه بوده)
ولی دل ها خراب شدن.

البته این فقط تجربه شخصی من بود...

بالا