• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

What Is Your Openion On A Mutual Fund

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
اول بگم که چرا عنوان تاپیک رو به انگلیسی نوشتم
دلیلش این بود که کلمه Mutual Fund میخواستم انگلیسی باشه و بقیه حمله فارسی اما ترتیب کلمات بهم میخورد بیسوادی دیگه نمیدونستم چکارش کنم انگلیسی نوشتم:)

دو دل بودم این تاپیک رو اینجا بزنم یا تو فاروم تک تجارت . متاسفانه وضعیت این فاروم خیلی نابسامان و دلسرد کننده است برای اینکه آدم بخاد یک فعالیت جدی انجام بده ولی بهرحال بعد از مدتی که با خودم کلنجار رفتم دیدم هرچی باشه این فاروم برای من مثل زادگاه می مونه در مقایسه با تک تجارت هرچند که فضای اونجا خیلی بهتر از اینجاست
اگه دوستان لطف کنند و پاپیش بزارند فکر کنم به نتایج خوبی برسیم در غیر اینصورت منهم بیخیال اینکار میشم اما توضیح مطلب:
برای کسانی که نمیدونند mutaul fund چیه
Mutual Fund یا سرمایه اشتراکی شامل سرمایه ایست که توسط تعدادی سرمایه گذار کوچک به اشتراک جمع اوری میشه و بعد گروهی از باتجربه ها و اونایی که حرفه ای تر هستند مدریریت این سرمایه رو عهده دار میشند در واقع این گروه هسته اجرایی کار رو تشکیل میدن که البته خودشون هم از سرمایه گذاران هستند

خب حالا با این سرمایه چکار می کنند :
هسته اجرایی سرمایه جمع آوری شده رو بر اساس تجارب و توانایی ها و تخصص هاشون بکار می اندازند و اون رو در کارهای مختلقی استفاده میکند بدین ترتیب که سرمایه به سه بخش ریسک کم - متوسط و زیاد تقسیم میشه و سپس به نتاسب در جای خودش استفاده خواهد شد مثلا در تجارت فارکس ( اگه در گروه افرادی باشند که اینکاره باشند ) - هایپ - اتوسرف - شرط بندی - و هر کاری که بشه ازش سود گرفت
مزایای اینکار چیه :
1- اولا که لازم نیست تا همه افراد به تنهایی تمامی زمینه ها رو یاد بگیرند و حرفه ای باشند
2- با بهره گیری از توانایی های گروه ریسک سرمایه گذاری خیلی کمتر خواهد بود
3- مسلما سرمایه اشتراکی به مراتب بیشتر از سرمایه هر کدوم از ماها به تنهایی خواهد بود زیاد تر بودن سرمایه این امکان رو فراهم می کنه که بتونیم از سایتهایی که حدقل سرمایه گذاری بیشتری لازم دارند استفاده کنیم و البته علاوه بر این بعلت بیشتر بودن سرمایه ریسک سرمایه گذاری رو هم میشه کمتر کرد
4- میتونیم به کنترل سرمایه امون سود رفرال عضویت ها رو هم به خودمون برگردونیم
5- با توجه به اینکه سرمایه در دست گروهی است که بالاترین اعتماد به آنها وجود دارد و نیز بیشترین توانایی و تخصص در استفاده از آنرا نسبت به سایر اعضا دارند اطمینان نسبت به امنیت و سود دهی سرمایه ها مون بیشتر خواهد بود

خب حالا دوستان لطف کنند نظراتشون رو بگند و اگه هم موافق هستند در صورت تمایل برای عضویت در گروه مدیریتی اعلام آمادگی کنند البته با ذکر توانایی ها و تجاربشون
بعد از تشکیل گروه قوانین و دستورالعمل های دقیق برای انجام کار توسط گروه تدوین شده و به اطلاع تمامی اعضای سرمایه گذار خواهد رسید تا مورد نقد و بررسی قرار بگیره
و بالاخره اگه همه چیز خوب پیش بره شاید خدا خواست و با کمک هم تونستیم یک کار ااساسی بکنیم که به نفع هممون هست

در پایان این رو هم بگم که این روش مدتهاست که توسط هایپر های خارجی استفاده میشه و چه خوبه که ما ایرانیها هم بتونیم همچین کاری رو راه اندازی کنیم و شاید حتی بتونیم اون رو فراتر از هایپ و اتوسرف ببریم

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
رابی جان فکر خوبیه اما برنامه ریزی خیلی قوی میخواد - ببین حداقل مراحل کار اینه که یه تیم میخواد که البته اعضاء وسط کار نزارن برن و بیخیال همه چیز بشن ، در ضمن یه برنامه ریزی قوی هم میخواد به هر حال بد فکری نیست ولی با این بچه های تنبل ایرانی (از جمله خودم) خیلی کار سختیه

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
دیوید جان قبول دارم متاسفانه کار گروهی تو ایران تقریبا غیر ممکنه تازه خدا کنه فقط یه عده بزارند برن من تو گروه هایی کار کردم که به اصطلاح همشون مهندس بودن بعد تقریبا 70 درصد وقت من صرف حل و فصل کردن اختلافات و قهر و آشتی های اعضا میشد آخرشم میدیدم اگه هر کدوم به تنهایی کار میکردن بهتر بود
اصل اولیه تشکیل یک گروه اینه که برآیند کار گروه بیشتر از کار تک تک اعضا باشه وگرنه گروه فقط در حد کارهای آموزشی شاید خوب باشه
اما تو این مورد امیدوارم بعلت سود مادی که در بین هست و البته ضرر هایی که اغلب بچه ها بخصوص کم تجربه تر ها می کنند یک انگیزه ای ایحاد بشه تا کار حلو بره
هدف منم اینه که ضرر ها به حداقل برسه و سود ها بیشتر بشه و گرنه بخدا من خودم بدون تشکیل چنین گروه هایی هم هیچ مشکلی ندارم جون هم سرمایه کافی دارم هم تجربه اش رو
امیدورارم دوست خوبی چون شما هم در این راه پیشقدم بشند وقعا به وجود افرادی مثل شما نیاز هست

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Roby :
دیوید جان قبول دارم متاسفانه کار گروهی تو ایران تقریبا غیر ممکنه تازه خدا کنه فقط یه عده بزارند برن من تو گروه هایی کار کردم که به اصطلاح همشون مهندس بودن بعد تقریبا 70 درصد وقت من صرف حل و فصل کردن اختلافات و قهر و آشتی های اعضا میشد آخرشم میدیدم اگه هر کدوم به تنهایی کار میکردن بهتر بود
اصل اولیه تشکیل یک گروه اینه که برآیند کار گروه بیشتر از کار تک تک اعضا باشه وگرنه گروه فقط در حد کارهای آموزشی شاید خوب باشه
اما تو این مورد امیدوارم بعلت سود مادی که در بین هست و البته ضرر هایی که اغلب بچه ها بخصوص کم تجربه تر ها می کنند یک انگیزه ای ایحاد بشه تا کار حلو بره
هدف منم اینه که ضرر ها به حداقل برسه و سود ها بیشتر بشه و گرنه بخدا من خودم بدون تشکیل چنین گروه هایی هم هیچ مشکلی ندارم جون هم سرمایه کافی دارم هم تجربه اش رو
امیدورارم دوست خوبی چون شما هم در این راه پیشقدم بشند وقعا به وجود افرادی مثل شما نیاز هست
کار بدی نیست ولی مشکل ابنه که کمتر کسی پیدا میشه که اعتماد کنه

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببین مثل دیوید باش تو برنامه ریزی
انقدر برنامه ریزیش دقیقه که تو 3 سوت هم فیلتر ایگولد رو باز کرد هم اسکم ها رو ریشه کن کرد :D

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
بله با این استقبال بی نظیری که شد همه چیز دستم اومد متاسفانه همونطور که پیش بینی میشد حق با دیوید بود

لطفا دوستان دیگه استقبال نکنند چون من بیخیال این قضیه شدم
از مدیر محترم فاروم هم میخام که این تاپیک رو حذف کنند

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
ضمنا من دیگه تو این فاروم فعالیت نمی کنم اگه احیانا خدای نکرده کسی با من کار داشت پیغام خصوصی بده یا بیاد
اون یکی فاروم که در پست اول گفتم
فکر کنم از بچه های قدیمی تر فقط من هنوز فعالیت میکنم جون مدتهاست که هیچ کدومشون رو ندیدم ظاهرا منم باید جلای وطن بکنم
خداحافظ همگی

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از sascovach :
ببین مثل دیوید باش تو برنامه ریزی
انقدر برنامه ریزیش دقیقه که تو 3 سوت هم فیلتر ایگولد رو باز کرد هم اسکم ها رو ریشه کن کرد :D

در مورد فیلتر که نزاشتن کاری کنم سریع تاپیک رو حذف کردند

در مورد اون کار هم بالاخاره تموم میشه فقط یه خورده کندیم

در مورد برنامه ریزی هم اگه بچه ها تنبل بازی در نیارن خیلی خوب میشه

در مورد شما هم نمیدونم چرا جدیداً انقدر شما به من گیر میدی

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Roby :
ضمنا من دیگه تو این فاروم فعالیت نمی کنم اگه احیانا خدای نکرده کسی با من کار داشت پیغام خصوصی بده یا بیاد
اون یکی فاروم که در پست اول گفتم
فکر کنم از بچه های قدیمی تر فقط من هنوز فعالیت میکنم جون مدتهاست که هیچ کدومشون رو ندیدم ظاهرا منم باید جلای وطن بکنم
خداحافظ همگی

واقعاً نمیدونم رابی جان چی بگم و نمیدونم چرا در ایران با فکر خوب اینطوری برخورد میشه ولی بیخیال ایرانه دیگه:D

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از david_sh :
در مورد فیلتر که نزاشتن کاری کنم سریع تاپیک رو حذف کردند

در مورد اون کار هم بالاخاره تموم میشه فقط یه خورده کندیم

در مورد برنامه ریزی هم اگه بچه ها تنبل بازی در نیارن خیلی خوب میشه

در مورد شما هم نمیدونم چرا جدیداً انقدر شما به من گیر میدی
17.gif

بالا