• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

???? Wi-Fi - 3G - UMTS - EDGE - HSCSD - GPRS سوالاتی مهم در مورد

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
:با سلام خدمت دوستان عزیز ( در ضمن این اولین پست منه
من می خوام یه گوشی ppc یا pda ( یا هر چی که اسمشو میزارین ) بخرم .یه گوشی می خوام بخرم که همه چیز داشته باشه یا هیچی ( البته میدونم از بضی چیزا باید گذشت ولی ...:( ) من زیاد از گوشی سر در نمیرم چند تا سوال برام پیش اومده که میخام ازتون بپرسم لطفا کامل و دقیق جواب بدین...

1 - اتصالات 3G - UMTS - EDGE - HSCSD - GPRS چی هستن و برای چه کارای کاربرد دارن ؟ آیا در ایران کاربرد دارن ؟ یا نه ؟ در آ ینده چیلازم میشه یا نه ؟ :f34r:

2- Wi-Fi اصلن چی هست و برای چه کاراییه ؟ آیا من یه گو شی بخرمWi-Fi داشته باشه می تونم ازش استفاده کنم یا نه ؟ در آ ینده چیلازم میشه یا نه ؟

3- گوشی های ویندوز دار در ایران به اینترنت وصل میشن یا نه ؟

4 - گوشی های ویندوز دار نسخه های جدیدشون مثلا وندئز موبایل نسخه 6.0 برنامه های ویندوز های قبلی رو میگیره یا مثله سیمبین هر سیستم عاملی برنامه خودشو میخواد ؟

5- این سوال هم خیلی واسم مهمه ( البته بیشتر واسه بابام !!! ) این گوشی ها که ویندوز دارن امکانه تغییر ساز فونت رو ا به اندازه قابل توجهی برای کسایی که چشمشون ضعیفه یا آستیگماتیسم(پیر چشمی ) دارن رو میده یا نه ؟ اگه نه گوشی رو میشناسین که اینجوری باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

_____________________________________________________________________________________

6- اینم سوال آخرم آیا میشه به کسی پیام کوتاه ارسال کرد یا تماس گرفت بدون اینکه شماره ما برای طرف مقابل بیفته ؟
_____________________________________________________________________________________

خب دوستان این شش خان ما تموم شد البته ببحشید با ای سوالا ی ساده ( البته برای شما خفن موبایل باز ها !!! ) وقتتون رو گرفتم . در اینده بعد اینکه جواب دادی ن بیشتر با هم محشور میشیم

با تشکر دوست جدید شمت در فروم ....... عامل ناشناخته .........

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
1. با EDGE و GPRS می تونید وصل شید به اینترنت! gprs حداکثر 6 کیلوبایت در ثانیه سرعت می ده edge حداکثر 30 کیلوبایت! GPRS/EDGE رو در ایران فقط ایرانسل ارائه می ده به قیمت خون پدری! (3 تومن به ازای هر کیلوبایت!)

با UMTS/3G/HSCSD هم می تونید به اینترنت وصل شید! با سرعت های خیلی بالا! تا 1 مگابایت بر ثانیه! ولی هیچ اپراتوی در ایران این خدمات رو ارائه نمی ده!

یه مورد رو هم شما نام نبردید، GSM Data ! سرویس اینترنی که الان مخابرات می ده! با استفاده از edge/umts/hscsd می تونید دائم به اینترنت وصل باشید، و فقط برای رد و بدل اطلاعات هزینه بپردازید، با GSM Data ولی عین مکالمه ی معمولی باید ثانیه ای هزینه بپردازید! سرعتش هم محدوده (2.2 کیلوبایت!!)

2. بحث شده قبلاً , سرچ کنید, برای جواب دقیق تر، مقاله های بخش شبکه رو یه نگاهی بندازید!

3. بله

4.برنامه های wm5.0 با wm6.0 کاملاً سازگاره! (البته بعضی برنامه ها که کارشون مرتبط با بخش telephony دستگاه هست از 1-2 ماه پیش آپدیت های سازگار با wm6.0 شون ریلیز شده)

5.والا امکان تغییر اندازه ی فونت هست، ولی ویندوز موبایل برای یه فرد مسن؟ مطمئنید حوصله 'ش رو دارن!؟ کلی باید مطلب بخونن و یاد بگیرن ها! اینترفیس فارسی هم ندارن هیچکدوم.

6.باید یه حکم دادگاه؟! ی مدرکی استدلالی چیزی ببرید نشون بدید ارتباطات سیار، بلکن قبول کنن و امکانشو براتون فعال کنن!
190.gif
سخته!!

بالا