سلام! آقا دستم به دامنتون! من يه Dictionary واسه Word مي*خوام. سريع
AmirPasha Registered User تاریخ عضویت 23 نوامبر 2006 نوشتهها 44 لایکها 0 سن 44 محل سکونت Tehran 3 ژانویه 2007 #1 سلام! آقا دستم به دامنتون! من يه Dictionary واسه Word مي*خوام. سريع
Sherpa Registered User تاریخ عضویت 2 مارس 2005 نوشتهها 574 لایکها 92 محل سکونت بارگاه سوم 3 ژانویه 2007 #2 به نقل از AmirPasha : سلام! آقا دستم به دامنتون! من يه Dictionary واسه Word مي*خوام. سريع کلیک کنید تا بازشود... سلام عزیزم من درست متوجه منظورت نشدم ! اکثر دیکشنری ها توی Word بخوبی کار میکنند مثل بابیلون و صائب . آیا نوع دیگری مورد نظر شماست ؟ موفق باشی
به نقل از AmirPasha : سلام! آقا دستم به دامنتون! من يه Dictionary واسه Word مي*خوام. سريع کلیک کنید تا بازشود... سلام عزیزم من درست متوجه منظورت نشدم ! اکثر دیکشنری ها توی Word بخوبی کار میکنند مثل بابیلون و صائب . آیا نوع دیگری مورد نظر شماست ؟ موفق باشی
AmirPasha Registered User تاریخ عضویت 23 نوامبر 2006 نوشتهها 44 لایکها 0 سن 44 محل سکونت Tehran 4 ژانویه 2007 #3 سلام! ببخشيد فكر كنم منظورم رو بد گفتم منظورم اين custom Dictionary هايي بود كه spell Checker هستن واسه word. اينايي كه برنامه*هاي فارسي سازي مثل سيناپك توخودشون دارن
سلام! ببخشيد فكر كنم منظورم رو بد گفتم منظورم اين custom Dictionary هايي بود كه spell Checker هستن واسه word. اينايي كه برنامه*هاي فارسي سازي مثل سيناپك توخودشون دارن
H_R مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 30 مارس 2005 نوشتهها 3,298 لایکها 17 سن 42 محل سکونت North Pole 4 ژانویه 2007 #4 آخ خدا خیرتون بده منم یدونه میخوام ! یکی داشتم ها ! وقتی ویندوزم رو عوض کردم (مثل آب حوض ! ) اون از دست رفت دیگه هرچی رفتم توی سایت ماکروسافت دالود کردم غلط هامو نمیگیره !
آخ خدا خیرتون بده منم یدونه میخوام ! یکی داشتم ها ! وقتی ویندوزم رو عوض کردم (مثل آب حوض ! ) اون از دست رفت دیگه هرچی رفتم توی سایت ماکروسافت دالود کردم غلط هامو نمیگیره !