• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Wordpress نصب 

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام بر همگی

من میخوام Wordpress نصب کنم از طریق fantastico اما مشکل دارم نمی دونم تو قسمت Install in directory
چی بزنم تا دقیقن Wordpress نصب بشه اخه هر چی زدم Wordpress اونجا نصب میکنه و من میخوام مثلن روی
www.domain.com نصب بشه اما هر اسمی ...domain.com/root نصب میکنه و رو www.domain.com  نصب نیست.اگه میدونید منو راهنمایی کنید.:(  

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
برو به این آدرس http://wordpress.org/download ، آخرین نسخه‌ی tar.gz رو دانلود کن ، بهد این فایل رو روی ریشه روت سایتت آپلود کن ، به فایل منجر برو و روی نام فایل کلیک کن و بعد از سمت راست Extract File contents رو بزن سپس صبر کن تا لودینگ صفحه جدیدی که باز میشه کامل شه و بعدش اون رو ببند ؛ صفحه قبلی رو یکبار رفرش (Refresh) کن و بعد روی نام فایل wp-config.php کلیک کرده و از سمت راستش Edit رو انتخاب کن مشخصات دیتابیست رو وارد کن و بعد save رو بزن ( در ضمن قبلش باید دیتابیس رو ساخته باشی) ، به این آدرس برو domain.com/wp-admin/install.php و بقیه مراحل رو انجام بده ، در مرحله آخر پسوردی بهت میده که اون پسورد برای ورود در اولین بار لازمه
فکر کنم تموم شد
خودش یه آموزش شد

3nobar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خودش یه آموزش شد
فکر کنم اشاره کرده بود از طریق Fantastico.
اگر می خوای در دایرکتوری اصلی مثل www.you.com نصب بشه باید اون فیلد رو خالی بگذاری. یعنی هیچی توش ننویسی رفیق. اگر دقت کنی نوشته ها!!!

بالا