• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

wordpress سیستم مدیریت سایت است یا وبلاگ ؟؟؟؟؟؟!

وردپرس یا جوملا؟

• وردپرس

Votes: 13 81.3%
  • جوملا

Votes: 1 6.3%
  • هر دو

• هیچ کدام

• Total voters
    16

iranbazargan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
این سوال شاید برای خیلی ها پیش آید که ، وردپرس cms سایت هست یا وبلاگ؟؟؟؟
همون طور که میدونید وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است و به نظر من این سوال کاملا کاملا غیر حرفه ای و از طرف کسانی مطرح میشود که دانش کمتری نسبت به این سیسنم دارند
خیلی ها هم که کلا وردپرس رو وبلاگ میدونن
اما....... من متاسفم برای این گونه افراد بی تجربه

به نظر من وردپرس به تنهایی میتواند یک سایت خیلی ابتئدایی را راه اندازی کند ولی با وجود افزونه های بینهایت آن میتواند تا حد یک پرتال هم به پیش برود و اینکه خیلی ها میگن جوملا بهتره نظر من کاملا متفاوت است زیرا جوملا بد ترین عیبی که یک cms میتونه داشته باشه رو داره اونم اینه که برای ور ورژن باید تمامی پوسته ها و افزونه ها و کامپوننت ها بروز بشه و برای اون ورژن بهینه بشه در صورتی که وردپرس این مشکل بزرگ رو حل کرده
مورد بعدی نحوه استفاده است در جوملا استفاده از پنل مدیریت بسیار بسیار نا مفهوم است ولی در وردپرس هرکسی میتواند به راحتی استفاده کتد

حالا شما دوستان هم نظر خودتون رو بگید ::::::::: !!!!

منبع : http://www.DiaWeb.ir
طراحي وب سايت ، طراحي گرافيکي ، عکاسي حرفه اي ، برند سازي ، نرم افزار هاي اندرويد | طراحي وب سايت و شبکه اجتماعي ، طراحي گرافيکي ، عکاسي حرف

Last edited:

tofane69

Registered User
لایک‌ها
8
ورد پرس به دلیل انعطاف پذیری بالا.پشتیبانی خوب و افزونه های فراوان همیشه جزو بهترین ها بوده.اما تو انتخاب این کابره که تصمیم میگیره.من خودم به شخصه از ورد پرس استفاده میکنم

shittel66

Registered User
لایک‌ها
36
یکی از مزیتهای خوب وردپرس هماهنگی خوبش با موتورهای جستجو هستش...

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
هردوشه
306.gif

بدون پلاگین یه سیستم وبلاگه اگر تعریف cms رو خوب بدونید
306.gif

با پلاگین های جانبی میشه CMS ش کرد. ولی درکل نمیشه پایه ش رو یه cms دونست.

iranbazargan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ورد پرس به دلیل انعطاف پذیری بالا.پشتیبانی خوب و افزونه های فراوان همیشه جزو بهترین ها بوده.اما تو انتخاب این کابره که تصمیم میگیره.من خودم به شخصه از ورد پرس استفاده میکنم

البته بستگی داره شما کاربر رو در کدوم دسته بدونید :1 کاربر برنامه ساز 2 کاربر نابرنامه ساز

که کاربر2 نمیتونه آتالیز دقیقی نسبت به cms داشته باشه پس میریم سراغ کاربر1 که باید طوری انتخاب کنه که برای کاربر 2 قابل درک و به اصطلاح کاربر پستد باشه که در این صورت هم با توجه به مطالب قبلی wp میتونه گزینه بسیار مناسبی باشه

منبع : www.DiaWeb.ir

infernalarrow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
يك CRM خيلي خوب است مخصوصا با پوسته هاي بسيار زيبا ولي براي وب سايت هايي با تعداد صفحات زياد joomla توصيه مي شود.

iranbazargan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ولي براي وب سايت هايي با تعداد صفحات زياد joomla توصيه مي شود.

من هم این مورد رو شنیدم که wp مشکل داره به نظرت دلیلش چیه که تو صفحات زیاد بعضی موارد با مشکل مواجه میشه

iranbazargan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
هردوشه
306.gif

بدون پلاگین یه سیستم وبلاگه اگر تعریف cms رو خوب بدونید
306.gif

با پلاگین های جانبی میشه CMS ش کرد. ولی درکل نمیشه پایه ش رو یه cms دونست.

دوست گرامی فک کنم شما خودتون cms رو نمیدونید چیه !!1
cms یعنی سیستم مدیریت محتوا
به طور دقیق یعنی شما یک محتوایی دارید که با وسیله یک واسطه (که اون رو cms lمیگیم) تغییر میدید و بهینه میکنید پس کار اصلی cms مدیریت محتوایی مورد نظر شماست و مهم نیست این محتوا برای سایت هست یا وبلاگ یا پرتال یا یک صفحه html مهم اصل کارایی مدیریت روی محتوا است

این تاپیک هم در مورد این بحث میکنه که آیا cms وردپرس رو برای وبلاگ استفاده میکنن یا برای وب سایت چون اکثر با توجه به کمبود معلوماتشون فقط میتونن چیزایی در حد وبلاگ بزنن و طراحی کنن و اون رو با wp هماهمنگ میکنن و چون توانایی بهره برداری و طراحی سایت و یا پرتال رو ندارن سیستم wp رو زیر سوال میبرن و میگن با wp فقط میشه وبلاگ زد
این تاپک برای رسیدن به برداشت درستی از cms وردپرس ایجاد شده است
امیدوارم به هدفمون نزدیک بشیم ;)

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دوست گرامی فک کنم شما خودتون cms رو نمیدونید چیه !!1
cms یعنی سیستم مدیریت محتوا
به طور دقیق یعنی شما یک محتوایی دارید که با وسیله یک واسطه (که اون رو cms lمیگیم) تغییر میدید و بهینه میکنید پس کار اصلی cms مدیریت محتوایی مورد نظر شماست و مهم نیست این محتوا برای سایت هست یا وبلاگ یا پرتال یا یک صفحه html مهم اصل کارایی مدیریت روی محتوا است

این تاپیک هم در مورد این بحث میکنه که آیا cms وردپرس رو برای وبلاگ استفاده میکنن یا برای وب سایت چون اکثر با توجه به کمبود معلوماتشون فقط میتونن چیزایی در حد وبلاگ بزنن و طراحی کنن و اون رو با wp هماهمنگ میکنن و چون توانایی بهره برداری و طراحی سایت و یا پرتال رو ندارن سیستم wp رو زیر سوال میبرن و میگن با wp فقط میشه وبلاگ زد
این تاپک برای رسیدن به برداشت درستی از cms وردپرس ایجاد شده است
امیدوارم به هدفمون نزدیک بشیم ;)
فکر میکنم شما درک صحیحی از یه CMS ندارید. من بازم میگم وردپرس بدون plugin (وردپرس پایه) یه سی ام اس واقعی نیست یه bloging tool هست. با پلاگین ها تبدیل به CMS کامل میشه.
306.gif

یه سی ام اس باید مدیریت کامل محتوا و مدیریت کامل سیستم رو داشته باشه. یه سی ام اس از پایه و بدون ویرایش بایدچند مشخصه داشته باشه مثل مدیریت منو، مدیریت دسته بندی، مدیریت کاربران، مدیریت محتوا؛ مدیریت مدیا ها، مدیریت گالری، مدیریت قالب ها، مدیریت نظرات و غیره.. وردپرس ساده بعضی از اینها رو نداره به اصطلاح True CMS نیست ولی همونطور که گفتم با پلاگین تبدیل به True CMS میشه. مدیریت محتوای واقعی باید بدون customization همون ابتدا که نصب میکنید اینها رو داشته باشه. اگر تعریف شما از سی ام اس درست باشه خیلی سیستم های دیگه رو هم میشه گفت سی ام اس. یا مثلا میشه دروپال رو گفت یه سیستم انجمن سازه! در صورتی که اینها با افزونه تبدیل به هرچیزی میشن ولی پایه اصلی سیستم چیز دیگه هست ;)
حالا بگذریم از اینکه هر سیستمی رو که مدیریت اطلاعات داشته باشه base cms میگن مثل سیستم های خبری که News CMS هستند ولی به اصطلاح رایج یک CMS باید قابلیت های فوق رو از پایه داشته باشه. ;)

tolin

Registered User
لایک‌ها
37
وای خدا 1000 مرتبه وردپرس، چه واسه مبتدی چه حرفه ای، جوملا همش دردسره

iranbazargan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
فکر میکنم شما درک صحیحی از یه CMS ندارید. من بازم میگم وردپرس بدون plugin (وردپرس پایه) یه سی ام اس واقعی نیست یه bloging tool هست. با پلاگین ها تبدیل به CMS کامل میشه.
306.gif

یه سی ام اس باید مدیریت کامل محتوا و مدیریت کامل سیستم رو داشته باشه. یه سی ام اس از پایه و بدون ویرایش بایدچند مشخصه داشته باشه مثل مدیریت منو، مدیریت دسته بندی، مدیریت کاربران، مدیریت محتوا؛ مدیریت مدیا ها، مدیریت گالری، مدیریت قالب ها، مدیریت نظرات و غیره.. وردپرس ساده بعضی از اینها رو نداره به اصطلاح True CMS نیست ولی همونطور که گفتم با پلاگین تبدیل به True CMS میشه. مدیریت محتوای واقعی باید بدون customization همون ابتدا که نصب میکنید اینها رو داشته باشه. اگر تعریف شما از سی ام اس درست باشه خیلی سیستم های دیگه رو هم میشه گفت سی ام اس. یا مثلا میشه دروپال رو گفت یه سیستم انجمن سازه! در صورتی که اینها با افزونه تبدیل به هرچیزی میشن ولی پایه اصلی سیستم چیز دیگه هست ;)
حالا بگذریم از اینکه هر سیستمی رو که مدیریت اطلاعات داشته باشه base cms میگن مثل سیستم های خبری که News CMS هستند ولی به اصطلاح رایج یک CMS باید قابلیت های فوق رو از پایه داشته باشه. ;)

دوست گرامی اجازه بدید من با نظر و تحلیل شما موافق نباشم
ما در این تاپک قصد داریم cms رو مورد بررسی قرار دهیم نه اینکه انواع cms چی هست اونهایی که شما میگید انواع cms هست
بله به قول شما خیلی چیزا cms هستن چون اصل cms یعنی content management system که میشه سیستم مدیریت محتوا نه سیستم مدیریت منو و دسته بندی cms اصلی ترین هدفش مدیریت روی محتواست پس بقیه چیزا میشه امکانات اضافی که برای افزایش انعطاف cms هست
بیاید به قضیه حرفه ای نگاه کنیم نه از دید شخصی !!

signup1389

Registered User
لایک‌ها
17
به نظر من وردپرس ممکنه برای سایتهای خیلی بزرگ کمبودهایی داشته باشه که سواد من قد نمیده
ولی یه چیزی که حداقل برای من بسیار اهمیت داره سادگی وردپرس برای نوشتن افزونه هاش هست و همینطور که یکی از دوستان اشاره کرد تاثیر نداشتن بروزرسانی وردپرس روی افزونه هاشه
من اول می خواستم برم سمت کامپوننت نویسی برای جوملا انقدر پیچیده بود که کم اوردم ازون بدتر این بود که ورژن جدیدش با ورژن قبلی سازگاری نداشت
ولی در عوض وردپرس بسیار سادس به همین خاطر شما حتی اگه نخوای افزونه بنویسی انقدر افزونه و افزونه نویس های وردپرس زیادن که کارتو راه میندازن

تازه اگه می خواستم برم سمت چیزی شبیه جوملا میرفتم سراغ Elxis open source CMS که از نظر کدنویسیش از جوملا حرفه ای تره.

wikionline

Registered User
لایک‌ها
33
هر دو خوب هستن ولی ورد پرس یه چیز دیگست

Last edited:
بالا