• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

wordpress و گوگل !

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
سلام ...
من میگم که وردپرس با گوگل خیلی رفیقه شما هی بگید نه !
من میگم مطالب وبلاگهایی که با وردپرس کار شده حداکثر 3 - 4 روزه دیگه با Permalink تویه گوگل کش میشه ! هی بگید نه !

حالا چرا ؟!

هی من میگم آقا از ساختار Permalink پیشرفته وردپرس استفاده کنید ! میگید نه !
هی میگم طراحی سایتتونو استانداردتر کنید ! میگید نه !

حالا اینو ببینید :

http://www.google.ru/search?q=allin...x-a&rls=org.mozilla:en-US:official_s&filter=0

من کلا 20 - 30 تا مطلب بیشتر تویه وبلاگم ندارم ولی حدود 84 مورد صفحه کش شده تویه گوگل دارم !

70 درصدش به خاطره ساختار آدرسها هست که توشون "?" نداره !

اینجوری تک تک پستها با آدرس ثابتشون کش میشه !
تک تک آرشیوهای ماهانه کش میشه !
تمام دسته بندی ها کش میشه !

حالا بازم بگید MT و صفحات استاتیکش خوبه ! :D

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
برای ساختار لینک ثابت :
وردپرس برای ساختار لینک ثابت میتونه از آدرسهایی به اصطلاح Clean URL استفاده کنه که این کار رو رویه سرورهای لینوکس و یونیکس با Apache توسط قابلیت Mod_Rewrite انجام میده ... البته من خودم کلا در موردش بی سواتم برنامه نویسای PHP سر در میارن !
ولی تا جایی که میدونم کارش به این شکله که میاد آدرسهایی به این شکل :
yoursite.com/weblog/2004/9/11/hello-word
رو تبدیل میکنه به :
yoursite.com/weblog/index.php?year=2004&monthnum=9&day=11&name=hello-word
که در واقع همون سبک کلاسیک آدرس پستها در وردپرس هست !
و البته این کار برای Category ها و پروفایل نویسنده ها هم اعمال میشه !
حالا برای اعمال این تنظیمات :
1. شما میرید به کنترل پنل مدیر و در بخش Options قسمت Permalink رو انتخاب میکنی ....
2. ساختار لینک ثابت هر مطلب رو با استفاده از گزینه هایی که داده ایجاد میکنی *پایین توضیح دادم یعنی چی ؟! )
3. دکمه Update Permalink Structure رو میزنید .
4. بعدش تویه فیلد پایین دکمه بهتون یکسری کد میده که تمامشونو بدون تغییر باید تویه فایلی به نام .htaccess کپی کنید و فایل رو تویه فولدری که وردپرس نصب شده آپلود کنید ! * ( اینم نکته داره ! )
5. تموم شد .

* اولی :
ببین کلا تویه نسخه 1.2 ما این امکاناتی که میگم رو داریم :
%year% و %monthnum% و %day% که به ترتیب سال و ماه و روز ارسال مطلب رو نشون میده .
%hour% و %minute% و %second% هم که مشخصه ساعت و دقیقه و ثانیه ارسال مطلب !
بعد از اینا %postname% رو داریم که نسخه خلاصه شده یا ساده شده عنوان یا Title پست ماست ! ** ( این یعنی نکته در نکته ! )
بعدشم %post_id% که شماره واحد هر پستی رو نشون میده !

** این مورد برای زبانهای خارجکی اوتوماتیک کار میکنه ! یعنی برای انگلیسا ! ولی برای ما که فارسی کار میکنیم برای هر پست باید Field مربوطه یعنی Post Slug رو با متن انگلیسی پر کنیم که درست در بیاد !
مثلا اگر عنوان پستتون تعطیلات هست ! باید اونجا بزنیدholiday یا tatilat که سیستم درست در بیاد !

* دومی :
اصولا تویه ویندوز شما نمیتونی فایلی بسازی که اسم نداره ولی پسوند داره و .htaccess هم دقیقا همین حالته !
بهترین راه اینه که شما یک فایل متنی با فرمت .txt ایجاد کنی ... کدها رو توش کپی کنی ...بعد اسمشو به a.htaccess تغییر بدی و بعد از آپلود کردن رویه سرور a رو از اسمش برداری !
عمرا هم نمیشه از روش alt+#### استفاده کرد !

این گزینه های بالا انتخابیه ! یعنی میتونه همش باشه یا فقط یک دونش باشه ! ( که اون یک دونه مسلما Post Name یا Post ID باید باشه ! )
بهترین مدلی که من خودمم استفاده کردم اینه :
/archives/%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/
در ضمن میتونید عبارت اول آدرس یعنی /archives/ رو بردارید یا تغییر بدید ...
و یک فیلد هم هست برای اینکه آدرس دسته بندی هارو تغییر بدید که دیفالتش خوبه !

نکته دیگه اینکه تویه نسخه جدیدش که هنوز رسما منتشر نشده امکات بیشتری مثل post category و post author و ... گذاشتن !

و اما نکته آخر اینکه برای اینکه در مورد آدرس Category ها مثل پست که توضیح دادم به مشکل برنخوری اینجارو بخون : http://weblog.corelist.net/archives...egory-nicename/
تمام اینایی که گفتم برای نسخه WordPress 1.2 Mingus بود ها ! نرید رویه 0.X این کارو بکنید بترکه یغه منو بگیرید ها !

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Ali_ix :
برای ساختار لینک ثابت :
وردپرس برای ساختار لینک ثابت میتونه از آدرسهایی به اصطلاح Clean URL استفاده کنه که این کار رو رویه سرورهای لینوکس و یونیکس با Apache توسط قابلیت Mod_Rewrite انجام میده ... البته من خودم کلا در موردش بی سواتم برنامه نویسای PHP سر در میارن !
رو تبدیل میکنه به :
1. شما میرید به کنترل پنل مدیر و در بخش Options قسمت Permalink رو انتخاب میکنی ....
2. ساختار لینک ثابت هر مطلب رو با استفاده از گزینه هایی که داده ایجاد میکنی *پایین توضیح دادم یعنی چی ؟! )
4. بعدش تویه فیلد پایین دکمه بهتون یکسری کد میده که تمامشونو بدون تغییر باید تویه فایلی به نام .htaccess کپی کنید و فایل رو تویه فولدری که وردپرس نصب شده آپلود کنید ! * ( اینم نکته داره ! )
5. تموم شد .

* اولی :
%year% و %monthnum% و %day% که به ترتیب سال و ماه و روز ارسال مطلب رو نشون میده .
بعد از اینا %postname% رو داریم که نسخه خلاصه شده یا ساده شده عنوان یا Title پست ماست ! ** ( این یعنی نکته در نکته ! )

** این مورد برای زبانهای خارجکی اوتوماتیک کار میکنه ! یعنی برای انگلیسا ! ولی برای ما که فارسی کار میکنیم برای هر پست باید Field مربوطه یعنی Post Slug رو با متن انگلیسی پر کنیم که درست در بیاد !
مثلا اگر عنوان پستتون تعطیلات هست ! باید اونجا بزنیدholiday یا tatilat که سیستم درست در بیاد !

* دومی :
اصولا تویه ویندوز شما نمیتونی فایلی بسازی که اسم نداره ولی پسوند داره و .htaccess هم دقیقا همین حالته !
بهترین راه اینه که شما یک فایل متنی با فرمت .txt ایجاد کنی ... کدها رو توش کپی کنی ...بعد اسمشو به a.htaccess تغییر بدی و بعد از آپلود کردن رویه سرور a رو از اسمش برداری !

این گزینه های بالا انتخابیه ! یعنی میتونه همش باشه یا فقط یک دونش باشه ! ( که اون یک دونه مسلما Post Name یا Post ID باید باشه ! )

نکته دیگه اینکه تویه نسخه جدیدش که هنوز رسما منتشر نشده امکات بیشتری مثل post category و post author و ... گذاشتن !

و اما نکته آخر اینکه برای اینکه در مورد آدرس Category ها مثل پست که توضیح دادم به مشکل برنخوری اینجارو بخون : http://weblog.corelist.net/archives...egory-nicename/
تمام اینایی که گفتم برای نسخه WordPress 1.2 Mingus بود ها ! نرید رویه 0.X این کارو بکنید بترکه یغه منو بگیرید ها !
راستی علی جان اگه ممکنه لطف کن آدرستو مرحمت کن!! چون می خوام برم اینکارو رو سایتم انجام بدم و اگه کار خرابی بشه کاریت دارم :happy:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
علی جان آدرس بده که کار فوری دارم!!!!!! :eek:
همه چی درسته جز اینکه تو آرشیو موضوعیم صفحه بندی ناپدید شده ولی تو ماهیانه صفحه بندی دارم :(

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از mehrdad1355 :
علی جان آدرس بده که کار فوری دارم!!!!!! :eek:
همه چی درسته جز اینکه تو آرشیو موضوعیم صفحه بندی ناپدید شده ولی تو ماهیانه صفحه بندی دارم :(
/index.php/archives/%year%/%monthnum%/%day%/%post_id%/

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
من اصلا استفاده از پرمالینک رو توصیه نمی کنم به ویژه اگه از پانگیبات یا همون صفحه بندی استفاده می کنید چون ساختار اونو به هم میزنه
اگه از صفحه بندی استفاده نمی کنید! یا براتون مهم نیست مشکلی در استفاده از این پرمالینک نیست!چون تنها موردی که من با این پرمالینک داشتم بهم ریختن و مشکل دار شدن صفحه بندی آرشیوم بود و مشکل دیگه ای ندیدم
هرچند من بدون پرمالینک 44 درصد ورودی هام از جستجو ها هستند یعنی حدود 360 تا در روز!
ولی اینکه چقدر تاثیر داره رو خدا میدونه! :blink: :blink: :blink:

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Ali_ix :
برای ساختار لینک ثابت :
رو تبدیل میکنه به :
5. تموم شد .

* اولی :

* دومی :

علي جان من مراحل بالا رو درست انجام دادم . اما وقتي آدرس رو تايپ مي كنم يه ارور اين شكلي مي ده ؟ سرور هم لينوكس هستش ؟

While trying to retrieve the URL: http://weblog.mybesthost.com/

The following error was encountered:

Zero Sized Reply
Squid did not receive any data for this request.

Your cache administrator is root.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
اولا اگه از پانگیبات استفاده می کنی بی خیال این پرمارلینک بشو
این فایل رو تو کدوم قسمت گزاشتی؟؟ روت اصلی یا پوشه ؟؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
الوان این پلاگین اسپم رو نمیشه دان کرد! :eek:

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mehrdad1355 :
اولا اگه از پانگیبات استفاده می کنی بی خیال این پرمارلینک بشو
این فایل رو تو کدوم قسمت گزاشتی؟؟ روت اصلی یا پوشه ؟؟

من صفحه بندي رو هم از رده خارج كردم . در ضمن فايل رو هم در همون دايركتوري اصلي نصب وردپرس قرار دادم .اما بازم ارور مي ده ؟؟
------------------------------------------- :happy:
در مورد لينك هم بگم كه به گمانم مخابرات سايت رو فيلتر كرده باشه چون من همين الان دانلودش كردم
اينم آدرسش:
http://members.lycos.co.uk/alvans/plugins/auto-close-comments.zip

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از alvan :
من صفحه بندي رو هم از رده خارج كردم . در ضمن فايل رو هم در همون دايركتوري اصلي نصب وردپرس قرار دادم .اما بازم ارور مي ده ؟؟
------------------------------------------- :happy:
در مورد لينك هم بگم كه به گمانم مخابرات سايت رو فيلتر كرده باشه چون من همين الان دانلودش كردم
اينم آدرسش:
http://members.lycos.co.uk/alvans/plugins/auto-close-comments.zip
من تو سه تا پوشه
wp-includes--blocks--log که اون فایل توشون از اول بود همون جاها تغیرات رو دادم و عمل هم کرد چه رو لوکال و چه سایت

فایلو بافیلتر شکن گرفتم!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
و تو روت اصلی نزاشتم! فقط تو همون سه تا پوشه که گفتم! چون سرچ کردم و دیدم اون فایل تو این پوشه ها هست! من اونجا اون فایلا رو ادیت کردم

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما از چه ورژني استفاده مي كنيد ؟ ;)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از alvan :
شما از چه ورژني استفاده مي كنيد ؟ ;)
اگه بابت اون دوتا پوشه ای که گفتم (بلاک -لوگ) و تو ورد پرس اصلی نیست!! یادم نبود که شما از ورد پرس اصلی استفاده می کنید و من از یک ماژول بر اساس اون!
در هر حال من از یک ماژول براساس ورد پرس 1.2 استفاده می کنم
شما اون فایلو در ورد پرس اصلی بریزید توی wp-includes

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mehrdad1355 :
اگه بابت اون دوتا پوشه ای که گفتم (بلاک -لوگ) و تو ورد پرس اصلی نیست!! یادم نبود که شما از ورد پرس اصلی استفاده می کنید و من از یک ماژول بر اساس اون!
در هر حال من از یک ماژول براساس ورد پرس 1.2 استفاده می کنم
شما اون فایلو در ورد پرس اصلی بریزید توی wp-includes

بازم كار نمي كنه نه روي لوكال نه روي سرور ما .
شايد اصلا با اين سروره سازگار نيست ...؟

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
خطا یکم عجیبه ...
به احتمال زیاد ایراد از .htaccess هست ...
یا اون فایلت مشکل داره و درست ایجاد / ذخیره / آپلود نکردی ...
یا اینکه کلا اون سروره از خاصیت Mod_Rewrite پشتیبانی نمیکنه .... یعنی شاید غیر فعالش کردن ....

برای لوکال هم باید حتما Apache باشه تا کار بکنه ... که البته بعضی وقتها هم چون رویه ویندوز اجرا شده کار نمیکنه ! :eek:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Ali_ix :
خطا یکم عجیبه ...
به احتمال زیاد ایراد از .htaccess هست ...
یا اون فایلت مشکل داره و درست ایجاد / ذخیره / آپلود نکردی ...
یا اینکه کلا اون سروره از خاصیت Mod_Rewrite پشتیبانی نمیکنه .... یعنی شاید غیر فعالش کردن ....

برای لوکال هم باید حتما Apache باشه تا کار بکنه ... که البته بعضی وقتها هم چون رویه ویندوز اجرا شده کار نمیکنه ! :eek:
من با ایزی پی اچ پی و رو اکس پی اجرا کردم

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mehrdad1355 :
من با ایزی پی اچ پی و رو اکس پی اجرا کردم

خيلي عجيبه ؟؟؟ پس فكر كنم من جاي ديگه ايي ايراد دارم . آخه منم با ايزي پي اچ پي كار مي كنم اما مال من روي لوكال هم جواب نداد . فكر كنم يه جايي اشتباه كردم . برم دوباره با دقت انجام بدم . بچه ها خيلي ممنون .

واقعا سرعت پاسخ دهي اينجا چقدر بالاست :rolleyes:

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا بازم نشد ؟ نمي دونم كجا ايراد داره ؟ من اين كارا رو مي كنم : اول از Options ، Permalinks رو انتخاب مي كنم اين مشخصه رو وارد مي كنم

در فيلد زير يه سري اسكريپت مياد اونا رو هم مي ريزم تو يه فايل بدون نام با پسوند .htaccess بعدش هم اينو قرار مي دم در مسير نصب وردپرس يعني همون جايي كه index.php صفحه اصلي وبلاگ قرار داره

اما جواب نمي ده ؟؟ :(
اصلا ارور سرور مي ده ! اما اگه محتويات فايل رو پاك كنم ولي فايل وجود داشته باشه كار مي كنه اما لينك ها نه .
اگر يه حرف هم به اين فايل بدون نام اضافه كنم باز روز از نو ...
از اين مدل هم استفاده كردم :

/index.php/archives/%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/

اما وقتي محتويات فيلد پايين رو در فايل بدون نام وارد مي كنم بازم ارور سرور ؟ اما اگه همين جوري كار كنم يعني كدها رو تو فايل وارد نكنم لينك ها درست كار مي كنه اما محتويات صفحه به هم مي ريزه و فايل هاي عكس رو نشون نمي ده . چون اونا هم آدرسشون عوض شده ؟؟

شما مي گيد چكار كنم ؟ بي خيال شم ؟ :(

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
كمك كنيد بابا كجا غيبتون زد يه هويي ؟؟؟ :(

بالا