• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

wordpress1.5

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه مخصوصا آقا احسان صاحب مقام. آقا يكي مي تونه بگه اين وردپرس 1.5 رو چه جوري مي شه دونلود كرد. آخه من هركاري مي كنم نمي شه. يا اين كه مساله يي هست. نمي دونم.راه نمايي كنيد ممنون مي شم.
يا علي!

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نبود؟ كسي كمك نمي كنه؟

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از همه تون. من تونستم يه جوراي ديگه دانلود كنم. بي نهايت ممنون
يا علي!

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مي شه توي وردپرس تويِ صفحه‌ي اصلي بلاگ مثلا دو تا كتگوري را به صورت مستقل داشت كه هر كدوم از مطلب‌ها برن توي بخش خاص‌اشون. مي‌خوام تو صفحه‌ي اول اين‌كار رو بكنم نه اين‌كه خود برنامه به صورت پيش‌فرض يه صفحه اختصاص بده اما تو صفحه‌ي اول همه يه جا پشت سر هم رديف بشن.
يا علي!

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از milada :
آقا مي شه توي وردپرس تويِ صفحه‌ي اصلي بلاگ مثلا دو تا كتگوري را به صورت مستقل داشت كه هر كدوم از مطلب‌ها برن توي بخش خاص‌اشون. مي‌خوام تو صفحه‌ي اول اين‌كار رو بكنم نه اين‌كه خود برنامه به صورت پيش‌فرض يه صفحه اختصاص بده اما تو صفحه‌ي اول همه يه جا پشت سر هم رديف بشن.
يا علي!
والا من متوجه نشدم شما چی میخواید !
اگر احساس میکنید به این تاپیک ربطی نداره یک تاپیک جدید درست کنید ...

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از milada :
يا علي!

اگر با حلقه هاي وردپرس كاملا آشنا باشيد . به خصوص وردپرس 1.5 اين كار شدنيه .
قبلا من اين موضوع رو در فرام خود وردپرس مطرح كردم ( اون زمان 1.2 بود ) و جواب گرفتم .
الان هر چي مي گردم دنبال تاپيك . مثل اين كه غيبش زده :(

بالا