• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

World Of Goo

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با وجود ایده بظاهر ساده، این بازی که توسط گروهی 3 نفره بنام 2D Boy ساخته شده، بقدری درخشان، حیرت انگیز و جذاب است که گاهی بنظر میرسداز بازیهایی است که در خودNintendo ساخته شده است.بطوریکه وقتی در حل پازلهای بر مبنای فیزیک ان دچار مشکل شده اید بازهم همچنان میل دارید به بازی ادامه دهید.ایده اصلی بازی اتصال توپهایی به نام gooball به یکدیگر و تشکیل یک برج یا پل است که در نهایت به لوله ای منتهی میشود که که توپهای باقیمانده را به سمت خود میکشد.در هر مرحله باید تعدادی مشخصی از این توپها جمع اوری شود تا بتوانیم به مرحله بعد راه پیدا کنیم.در مراحل مختلف بازی با توپهای مختلف با خواص مختلفیروبرو میشویم که باید با استفاده از خصوصیات هر یک از انها از موانعی که برسر راهمان وجود دارد بگذریم تا به هدف برسیم.با اینحال طراحی مراحل مختلف و موانع موجود انقدر ماهرانه صورت گرفته است که در هر مرحله با موانع و معماهای جدیدی روبرو میشویم بطوریکه هیچگاه در طول بازی دچار یکنواختی و دلزدگی نمیشویم.طراحی گرافیک بسیار زیبا و متنوع و موسیقی های بسیار زیبا که در هر فصل و مرحله با توجه به خصوصیات ان فصل یا مرحله تغییر میکند و همینطور افکتهای صوتی بسیار مناسب و انیمیشنهای جذاب مربوط به حرکت توپها از امتیازات دیگر این بازی هست.بازی از جهار فصل تشکیل شده که از تابستان شروع و به بهار ختم میشود .هر فصل بازی دنیایی متفاوت را به تصویر می کشد.در هر یک از این دنیاهاعلاوه بر تغییر در ظاهر محیط سبک معماها هم در هرمحیط با محیطهای دیگر متفاوت است.اما هر چهار فصل داستانی واحد را دنبال می کنند.فیزیک بازی از دیگر نکات قابل توجه ان است، بطوریکه مثلا اگر برج خود را نا متوازن بسارید باعث فرو ریختن برج خواهید شد یا اگر زنجیره ساخته شده از توپهای شما به برخی موانع برخورد کند از هم فرو می پاشد.با اینکه ممکن هست در اولین تلاش در مدت کوتاهی بازی را به پایان ببرید امابا توجه به اینکه با کسب رکوردهای بهتر امکان دسترسی به یکسری از پاداشها در بازی فراهم میشود بازی ارزش تلاش مجدد را نیز دارد.
در سال 2008 این بازی توسط gamespot به عنوان یکی از 5 بازی برتر کنسول WIIو برترین بازی سبک پازل توسط مردم شناخته شد.همینطور در سایت IGN نامزد بهترین طراحی هنری وبرنده جایزه بهترین بازی در سبک پازل شد.این بازی برای PC و کنسول WII منتشر شده است.​

adnan_mary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با وجود ایده بظاهر ساده، این بازی که توسط گروهی 3 نفره بنام 2D Boy ساخته شده، بقدری درخشان، حیرت انگیز و جذاب است که گاهی بنظر میرسداز بازیهایی است که در خودNintendo ساخته شده است.بطوریکه وقتی در حل پازلهای بر مبنای فیزیک ان دچار مشکل شده اید بازهم همچنان میل دارید به بازی ادامه دهید.ایده اصلی بازی اتصال توپهایی به نام gooball به یکدیگر و تشکیل یک برج یا پل است که در نهایت به لوله ای منتهی میشود که که توپهای باقیمانده را به سمت خود میکشد.در هر مرحله باید تعدادی مشخصی از این توپها جمع اوری شود تا بتوانیم به مرحله بعد راه پیدا کنیم.در مراحل مختلف بازی با توپهای مختلف با خواص مختلفیروبرو میشویم که باید با استفاده از خصوصیات هر یک از انها از موانعی که برسر راهمان وجود دارد بگذریم تا به هدف برسیم.با اینحال طراحی مراحل مختلف و موانع موجود انقدر ماهرانه صورت گرفته است که در هر مرحله با موانع و معماهای جدیدی روبرو میشویم بطوریکه هیچگاه در طول بازی دچار یکنواختی و دلزدگی نمیشویم.طراحی گرافیک بسیار زیبا و متنوع و موسیقی های بسیار زیبا که در هر فصل و مرحله با توجه به خصوصیات ان فصل یا مرحله تغییر میکند و همینطور افکتهای صوتی بسیار مناسب و انیمیشنهای جذاب مربوط به حرکت توپها از امتیازات دیگر این بازی هست.بازی از جهار فصل تشکیل شده که از تابستان شروع و به بهار ختم میشود .هر فصل بازی دنیایی متفاوت را به تصویر می کشد.در هر یک از این دنیاهاعلاوه بر تغییر در ظاهر محیط سبک معماها هم در هرمحیط با محیطهای دیگر متفاوت است.اما هر چهار فصل داستانی واحد را دنبال می کنند.فیزیک بازی از دیگر نکات قابل توجه ان است، بطوریکه مثلا اگر برج خود را نا متوازن بسارید باعث فرو ریختن برج خواهید شد یا اگر زنجیره ساخته شده از توپهای شما به برخی موانع برخورد کند از هم فرو می پاشد.با اینکه ممکن هست در اولین تلاش در مدت کوتاهی بازی را به پایان ببرید امابا توجه به اینکه با کسب رکوردهای بهتر امکان دسترسی به یکسری از پاداشها در بازی فراهم میشود بازی ارزش تلاش مجدد را نیز دارد.
در سال 2008 این بازی توسط gamespot به عنوان یکی از 5 بازی برتر کنسول WIIو برترین بازی سبک پازل توسط مردم شناخته شد.همینطور در سایت IGN نامزد بهترین طراحی هنری وبرنده جایزه بهترین بازی در سبک پازل شد.این بازی برای PC و کنسول WII منتشر شده است.​

با سلام. توصیفتون از بازی عالی بود. منم آخراشم. اواخر 3.
محیط ها و فضای هنری بازی واقعا فوق العاده کار شده. به همه این بازیو توصیه میکنم.

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
بازيه قشنگيه اما وقتگيره
الان كه يك مرحله گير كردم

digital_teh

Registered User
لایک‌ها
1
من تا آخرش رفتم
فوق العادس این بازی

من قسمت آخرش هستم این قسمت آخرشو چیکار باید کرد یه 14 ، 15 متری میره بالا ولی کله پا میشه کار خاصی باید کرد ؟ راستش اینقدر هم این آخرش طول میکشه بیخیالش شدم گفتم شاید کلک خاصی داشته باشه یا آخرش رو تند تند باید چید یا چیز خاصی رو باید گرفت یا ... ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من قسمت آخرش هستم این قسمت آخرشو چیکار باید کرد یه 14 ، 15 متری میره بالا ولی کله پا میشه کار خاصی باید کرد ؟ راستش اینقدر هم این آخرش طول میکشه بیخیالش شدم گفتم شاید کلک خاصی داشته باشه یا آخرش رو تند تند باید چید یا چیز خاصی رو باید گرفت یا ... ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
sharmande farsi nadaram alan
valla kheili vaght pish raftam aslan yadam nist chejuri bud alanam nadaramesh ke dobare beram bebinam chejuri bud
age tunestam dobare nasb mikonam va behetun migam chejuri bud

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اگه منظورتون مرحله weather vane در epilogue هست ,
باید یک برج بسازید تا بالاترین ابر و بعد بطور افقی اونرو ادامه بدین و تعادلش رو هم با بادکنکها حفظ کنید.
بعد وقتی که به بالای لوله رسیدید بگذارید اروم اروم به طرف پایین خم بشه تا در نهایت به لوله برسه.البته اینجا مهمه که طوری بادکنکها رو جابجا کنید که اتصالات بر اثر وزن زیاد از ه جدا نشن و بادکنکها بتونن وزن رو تحمل کنن ولی در عین حال برج به سمت پایین بیاد.البته کار سختیه من خودم که این مرحله رو میرفتم در اخرین لحظه برج شکست ولی بااینحال قبل از شکستن به اندازه کافی توپ وارد لوله شد

البته یک قسمتی هست به نام tower of goo که اون جزو مراحل نیست و توپهایی که شما کسب میکید به اونجا میره و شما میتونین باهاش برج سازی کنید.اگه online باشد میتونید اسم خودتون به همراه پرچم کشورتون رو که از طریق ip تون شناسایی میشه به همراه ارتفاع برجی که ساختید و تعداد توپهایی که دارید رو بشکل یک ابر در بالای برجتون مشاهده کنید و همینطور برجهایی ه افراد دیگه ساختند رو با نام اونها و پرچم کشورشون و تعداد توپهایی که بدست اوردن رو ببینید.
احتمالا اگه همه توپها رو بدست بیارین و به یک ارتفاع خیلی بالا برسید ممکنه چیز جالبی رو مشاهده کنید ولی من تا حالا جایی ندیدم کسی تا این حد بالا رفته باشه.حتی توی راهنمای بازی همدر این مورد چیزی ننوشته بود.

Last edited:

digital_teh

Registered User
لایک‌ها
1
البته یک قسمتی هست به نام tower of goo که اون جزو مراحل نیست و توپهایی که شما کسب میکید به اونجا میره و شما میتونین باهاش برج سازی کنید.اگه online باشد میتونید اسم خودتون به همراه پرچم کشورتون رو که از طریق ip تون شناسایی میشه به همراه ارتفاع برجی که ساختید و تعداد توپهایی که دارید رو بشکل یک ابر در بالای برجتون مشاهده کنید و همینطور برجهایی ه افراد دیگه ساختند رو با نام اونها و پرچم کشورشون و تعداد توپهایی که بدست اوردن رو ببینید.
احتمالا اگه همه توپها رو بدست بیارین و به یک ارتفاع خیلی بالا برسید ممکنه چیز جالبی رو مشاهده کنید ولی من تا حالا جایی ندیدم کسی تا این حد بالا رفته باشه.حتی توی راهنمای بازی همدر این مورد چیزی ننوشته بود.

دقیقاً منظور م همون tower of goo هست من یه برج حدودآ 20 متری ساختم ولی هیچی ندیدم گفتم شاید باید از پایینش بکنم و بالاتر برم ولی بعد از برداشتن چندتا از گلوله ها برج کله پا شد ممنون از راهنماییتون.

من اصلا اهل بازی کامپیوتری نیستم ،الان هم بیشتر دنبال بازی ها آموزنده برای دخترم میگردم ، این بازی رو یکی خیلی توصیه کرده بود نصب کردم که دخترم بازی کنه ولی خودم باهاش بیشتر حال کردم ! خیلی فوق العاده است ، من یه نسخه 160 مگیش رو دانلود کردم ولی بعدا یه نسخه 60 مگی رو پیدا کردم ، البته با این نسخه 60 مگی بازی نکردم ولی نصب و اجرا شد (نمیدونم حالا مراحلش کم یا زیاد هست ) اینجا آپ کردم با قابلیت رزیوم هرکی میخواد دان کنه ، البته این هاست ها مدت داره امروز 13/بهمن که قابل دانلود کردن هست

Last edited:

mahgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.من این بازی رو از سایت کمیاب آنلاین دانلود کردم ولی فایل World Of Goo\res\levels\island1\island1.resrc.bin ناقص است و اکستراکت نمیشه.اگه یکی لطف کنه و این فایل رو آپلود کنه و آدرسش رو اینجا یا به جیمیلم [email protected] بفرسته ممنون میشم.نمیتونم دوباره کل بازی رو به خاطر این یه فایل دانلود کنم.فکر کنم کرک هم نداره ولی اگه کرک لازم داره لطفا آدرس اون رو هم بدید.ممنونم (یه جوون که تو کف این بازی مونده...)

Devilish Song

Registered User
لایک‌ها
51
منم تمومش کردم .....

واقعا عالیه و روند کلی بازی در مراحلی که تعدادشونم کم نیست علارقم جهت گیری مشخص به هیج وجه تکراری نمی شود.

Chapter 4 بازی هم خیلی جالب و غافل گیر کننده بود ......

mahgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون مهندس کسی نبود این فایل رو آپلود کنه؟یعنی بی خیال این بازی شم؟یکی به دادم برسه لطفا...

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
آقایون مهندس کسی نبود این فایل رو آپلود کنه؟یعنی بی خیال این بازی شم؟یکی به دادم برسه لطفا...

عجيبه پستت رو نديده بودم:blink:
كل فولدر رو برات آپلود كردم

PHP:
http://rapidshare.com/files/194202552/island1.rar

pardis11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم تمومش کردم .....

واقعا عالیه و روند کلی بازی در مراحلی که تعدادشونم کم نیست علارقم جهت گیری مشخص به هیج وجه تکراری نمی شود.

Chapter 4 بازی هم خیلی جالب و غافل گیر کننده بود ......

من اینجا گیر کردم!همون کامپیوتر مادر !نمیدونم چیکار کنم!

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
به نظر من زيبا ترين و بهترين بازي 2 بعدي هست!!!:)

tavan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این بازی رو تا آخرین مرحله بردم
اما مرحله آخر همینطوری تا بالاترین جای ممکنه که بشه تصور کرد ستون ها رو چیدم اما هیچ خبری نشد!

Behnaz bb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من توی مرحله ی بعد از کامپیوتر مادر گیر کردم.
من اون جایی که میخوایم قرس undelet رو نتونستم بندازم تو آب.
هرکی بهم کمک کنه خیلی گله.
:general111::general111::general503::angrybirds3::android04::android17:
تازه هرکی به سنم گیر بده تاریخو اشتب نوشتم.
:(کمکککککککککککککککککک!!!!!!!!

Last edited:

Behnaz bb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این بازی رو تا آخرین مرحله بردم
اما مرحله آخر همینطوری تا بالاترین جای ممکنه که بشه تصور کرد ستون ها رو چیدم اما هیچ خبری نشد!
میشه لطفا بگی که مرحله ی بعد از کامپیوتر مادر رو چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟

بالا