• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

www.شارژها.com

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به دوستان عزیز.
دیشب این دامین رو ثبت کردم.

www.شارژها.com

باور نمی کردم ثبت نشده باشه. :)
من نزدیک به 150 دامین دارم که لیست تعدادیش اینجا هست، اما تا الان دامین پارسی نداشتم.

و اینو واقعا هم قصد فروش دارم، اما به قیمتی مناسب. منظور من از قیمت مناسب این هست خود من سایت کارت شارژ دارم که فعال هم هست
فارسیفون
و دو سه تا دیگه می خوام راه اندازی کنم، و اگه قیمت پیشنهاد شده برای دامین شارژها به نسبت سود مورد انتظارم از اجرای اون نباشه، بدیهی هست خودم اجراش کنم به صرفه تر هست.

حالا دوستانی که این دامین رو می خوان لطفا قیمت پیشنهادیشون رو پیغام خصوصی بدن.

و یه سوال دیگه از دوستانی که در دامین پارسی تجربه دارند دارم ممنون می شم راهنمائی کنند. وضعیت ایندکس شدن، استقبال مشتری و مهم تر از همه استقبال خرید با موبایل با دامینهای پارسی چطورهست ؟
ممنونم

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
درود به دوستان عزیز.
دیشب این دامین رو ثبت کردم.

www.شارژها.com

باور نمی کردم ثبت نشده باشه. :)
من نزدیک به 150 دامین دارم که لیست تعدادیش اینجا هست، اما تا الان دامین پارسی نداشتم.

و اینو واقعا هم قصد فروش دارم، اما به قیمتی مناسب. منظور من از قیمت مناسب این هست خود من سایت کارت شارژ دارم که فعال هم هست
فارسیفون
و دو سه تا دیگه می خوام راه اندازی کنم، و اگه قیمت پیشنهاد شده برای دامین شارژها به نسبت سود مورد انتظارم از اجرای اون نباشه، بدیهی هست خودم اجراش کنم به صرفه تر هست.

حالا دوستانی که این دامین رو می خوان لطفا قیمت پیشنهادیشون رو پیغام خصوصی بدن.

و یه سوال دیگه از دوستانی که در دامین پارسی تجربه دارند دارم ممنون می شم راهنمائی کنند. وضعیت ایندکس شدن، استقبال مشتری و مهم تر از همه استقبال خرید با موبایل با دامینهای پارسی چطورهست ؟
ممنونم

این دامین فارسی که شما ثبت کردی انگلیش اش رو 1.5 سال پیش من ثبت کردم chargeha.com که چند وقت پیش واگذارش کردم و الان صاحب اش مدیر سایت دانلودها هست. دامین فارسی هنوز اوجور که باید و شاید جا نیفتاده و استفاده و واگذاری اشون سخته و خیلی دامین ها فارسیشون الان آزاده. به نظرم خودت اگه نیاز داشته باشی سایت روش بالا بیاری بهتره.:)

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به شما دوست خوبم و ممنونم از وقتی که گذاشتی و نظرت.
بله درسته
احتمال خیلی زیاد برای خودم بردارم. البته دارم از نظر سئو روش کار می کنم که ببینم نسبت سرعت رشدش با دامینهای لاتین چطوره

arash.mehrad

Registered User
لایک‌ها
2
ممنونم
سلام دوست عزیز
از دامنه های فارسی چندان استقبال نمیشود، دلایل زیادی داره: 1- فقط به درد فارسی زبانها میخوره، 2- سختی بخاطر سوییپ کیبورد بین فارسی و انگلیسی(خصوصا وقتی که بخوای با موبایل تایپ کنی)، و ...

بالا