• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

WYSIWYG

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
آقا ما آخرشم یه ادیتور ساده و بدون اشکال پیدا نکردیم

من ادیتور WYSIWYG رو دانلود کردم و نصب کردم

اولین مسئله اینه که توی زبانهای این ادیتور من فارسی هم دیدم ولی وقتی نصبش کردم هیچ تنظیماتی نداشت که بتونم فارسی و یا زبانهای دیگه و یا کلا مورد دیگه ای رو تنظیم کنم

مسئله بعد اینه که فقط تو قسمت نوشته جدید این ادیتور میاد و وقتی یه نوشته قبلی رو می خوایم ویرایش کنیم ادیتور باز نمی شه و تمام مطالب رو به صورت کد اپ تی ام ال نشون می ده

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
کلا سه تا وزیویگ ادیتور رایگان وجود داره : tiny - fck - htmlarea.
هر سه تای اینها برای ام تی آماده شدند.

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از mbf :
آقا ما آخرشم یه ادیتور ساده و بدون اشکال پیدا نکردیم

من ادیتور WYSIWYG رو دانلود کردم و نصب کردم

اولین مسئله اینه که توی زبانهای این ادیتور من فارسی هم دیدم ولی وقتی نصبش کردم هیچ تنظیماتی نداشت که بتونم فارسی و یا زبانهای دیگه و یا کلا مورد دیگه ای رو تنظیم کنم

مسئله بعد اینه که فقط تو قسمت نوشته جدید این ادیتور میاد و وقتی یه نوشته قبلی رو می خوایم ویرایش کنیم ادیتور باز نمی شه و تمام مطالب رو به صورت کد اپ تی ام ال نشون می ده
برای اینکه فارسی کردنش تنظیم داره، در ضمن فایل فارسی سازش خراب شده...

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
به نقل از شاهد :
شاهد جان شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ، هم کم حجم باشه ، هم بعد دو روز فلج نشه ؟
183.gif

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از public_html :
شاهد جان شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ، هم کم حجم باشه ، هم بعد دو روز فلج نشه ؟
183.gif
خوب این موضوع کاملا سلیقه ایه. مثلا هرکسی که سرعت اینترنت بالا داشته باشه میره سراغ fck.
htmlarea هم با سرعت خوبی لود میشه.
من به شخصه دوست دارم مطالبم رو توی یه تکست آریا ی ساده بنویسم !

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
شاهد من یه پلگین نوشتم واسه همین ادیتور بفرستم بتستی؟؟؟ با htmlarea یه چنتا مشکل داره وقت ندارم روش کار کنم...وقت داری بگو تا برات بفرستم بهت بگم جریان از چه قراره!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از ITX :
شاهد من یه پلگین نوشتم واسه همین ادیتور بفرستم بتستی؟؟؟ با htmlarea یه چنتا مشکل داره وقت ندارم روش کار کنم...وقت داری بگو تا برات بفرستم بهت بگم جریان از چه قراره!
چه فرقی با اون پلاگین قبلی داره؟
در هر صورت بفرست ببینم چی به چیه !

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
خوب این موضوع کاملا سلیقه ایه. مثلا هرکسی که سرعت اینترنت بالا داشته باشه میره سراغ fck.
htmlarea هم با سرعت خوبی لود میشه.
من به شخصه دوست دارم مطالبم رو توی یه تکست آریا ی ساده بنویسم !

آخه شاهد جان من تا جایی ک فهمیدم این دو تا ادیتوری که شما الان اینجا معرفی کردی هر دوتا شون یه مشکل بزرگ دارن در مرحله اول
مشکلشون هم اینه که وقتی مطلب می نویسی و ارسال می کنی هیچی ارسال نمی شه یعنی صفحه خالی پست می شه و تنها راهش هم اینه که روی اون آیکون تگ کلیک کنی تا بفرسته

منم از همون پیش فرض خود ام تی استفاده می کنم ولی برای یه نفر مبتدی که ام تی نصب می کنم می خوام بتونه خیلی راحت با یه ادیتور عکس و مابقی کاراشو انجام بده و احتیاج به کد و تگ و این جور مسائل نداشته باشه

با این شرایط چی رو پیشنهاد می کنی که هم مشکل نداشته باشه هم این کارا رو انجام بده؟
برای اینکه فارسی کردنش تنظیم داره، در ضمن فایل فارسی سازش خراب شده...
خب میلاد جان من که تنظیماتی توی این پلاگین ندیدم مگر اینکه قرار باشه توی فایلها دستکاری کنیم؟
یه خورده توضیح بده چون این ادیتور رو که نصب می کنیم چیز به درد بخوریه و لی چپ به راسته پیشفرضش
هر سه تای اینها برای ام تی آماده شدند.
در ضمن شاهد جان من که لینک این ادیتور رو گذاشتم دیگه معلومه که کدومشونه
آی تی ایکس جان خب دستت درد نکنه ولی این ادیتورهایی که تا حالا فارسی شدن خیلی خوبن فقط همشون اشکال دارن اگر به جای از اول شروع کردن میومدی این اشکالات رو برطرف می کردی چقدر خوب می شد
یه ملتی دعات می کردن

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
چه فرقی با اون پلاگین قبلی داره؟
در هر صورت بفرست ببینم چی به چیه !

فرقش اینه که مشکلی دیگه نداره توی حالت html و معمولی مطلب رو پست میکنه...در ضمن برای مطلب اضافه هم هست...و یه سری استایل که فونت ها رو تغییر میده...

اگر فک میکنی چیز جالبی میتونه برات باشه و حوصله کار کردن روشو داری بفرستمش!

آی تی ایکس جان خب دستت درد نکنه ولی این ادیتورهایی که تا حالا فارسی شدن خیلی خوبن فقط همشون اشکال دارن اگر به جای از اول شروع کردن میومدی این اشکالات رو برطرف می کردی چقدر خوب می شد
یه ملتی دعات می کردن
خب اینم هست...مخ معیوبم به این قد نداد!!!!!(شوخی کردم)باشه بذار ببینم چی میشه!

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از Shahed :
من به شخصه دوست دارم مطالبم رو توي يه تکست آريا ي ساده بنويسم !
موافقم، منم دقیقا همین نظرو دارم...
به نقل از Shahed :
کلا سه تا وزيويگ اديتور رايگان وجود داره : tiny - fck - htmlarea.
من شخصا، tinymce را ترجیح میدم چون امکاناتش نسبتا مناسبه، با اپرا هم مشکلی نداره...
به نقل از mbf :
خب ميلاد جان من که تنظيماتي توي اين پلاگين نديدم مگر اينکه قرار باشه توي فايلها دستکاري کنيم؟
يه خورده توضيح بده چون اين اديتور رو که نصب مي کنيم چيز به درد بخوريه و لي چپ به راسته پيشفرضش
توی همون قسمت پلاگین ها تا روی گزینه تنظیم کنار پلاگین کلیک کنی قسمت تنظیمات باز میشه، البته باید تنظیمات را به صورت تنظیمات خود tinymce انجام بدی که لینک لیستش هم همونجا باز میشه...

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از ITX :
فرقش اینه که مشکلی دیگه نداره توی حالت html و معمولی مطلب رو پست میکنه...در ضمن برای مطلب اضافه هم هست...و یه سری استایل که فونت ها رو تغییر میده...

اگر فک میکنی چیز جالبی میتونه برات باشه و حوصله کار کردن روشو داری بفرستمش!

خب اینم هست...مخ معیوبم به این قد نداد!!!!!(شوخی کردم)باشه بذار ببینم چی میشه!
بفرست ببینم چجوریه ! :D

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
توی همون قسمت پلاگین ها تا روی گزینه تنظیم کنار پلاگین کلیک کنی قسمت تنظیمات باز میشه، البته باید تنظیمات را به صورت تنظیمات خود tinymce انجام بدی که لینک لیستش هم همونجا باز میشه...

میلاد جان من که می گم تنظیمی نداره!
من الان توی قسمت پلاگینها که نگاه می کنم این ادیتور با نام EnhancedEntryEditing نصب شده
و منوی سمت چپش فقط این چند تا گزینه رو داره

فعال (غیر فعال)

* مستندات مستندات »
* نویسندهArvind Satyanarayan »
* منابع نمایش منابع
همینه ها و تنظیمات تو اون قسمت اصلا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا