• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

xbox یا pc

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
سلام سیستم زیر رو دارم

راستی اینم جزییات سیستم

mb giga ma785gt-ud3h(که گرافیک ati 4200روش امورده)
cpu amd 965
ram 4g 1600
power green 530
case green stylish اینم لینکش
http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=stylish

که او قدیم که خریدیم چون گرافیک آنبورد بود دیگه گرافیک نخریدیم

اول گرافیک که بشه در حد این باشه و نخواد قطعات مثل پاور و ... رو عوض کرد فکر کنم مدلای زیر باشن
6850
6870
5870
لینک کیسم گذاشتم چون میگن بعضی ازین گرافیکای جدید ممکنه رو بعضی کیسا جا نشن

که دست دومشون از 400 تا 500 و خورده ای آب میخوره

و باتوجه به اینکه مانیتور lcd یا led ندارم و ازین مانیتور قدیمیاست که به درد کیفیت بازی نمیخوره خرید یه مانیتور اونم دست دومش سایز 23 تقریبا 600 آب میخوره

پس در کل بین یک تا یک و صد آب میخوره

من تا حالا xbox360 نداشتم و تجربه استفاده ازشم ندارم و نمیدونم کیفیت چه طوریه و اینکه نمیدونم بازی های مثل بتلفید و کال آف رو میشه اصلا با دسته بازی کرد یا خیلی سخته

یا اینکه به جای خرید مانیتور و گرافیک برم یک xbox360 بخرم که هزینش نوش 750 تا 800 هست فکر کنم وصلش کنم به pc که اونم 32 اینچ هست ولی fullhd نیست hd هست
که البته برای بازی هایی مثل pes خوبه چون بزرگه ولی نمیدونم برای بازی هایی مثل call of و بتلفیلد چه طوریه

کلا بشه باهاش بازی های روز مثل بتلفیلد و کال آف و pes رو باهاش بازی کرد

کلا دوستان
راهنمایی کنید

Last edited:

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام.حقیقتش من اطلاعی زیادی در مورد سخت افزار و... ندارم.فقط یه توضیح در مورد X360 بدم.
اول اینکه چون نسل جدید Xbox اومده دیگه کم کم به ندرت برای 360 بازی های شاخ میاد.پس در صورتی خریدش به صرفه هست که شما فقط در حد فوتبال و همین بتل و کال اف بخواید.
دوم هم اینکه اصلا نیازی نیست در مورد کنترلر تو بازی های اکشن اول شخصی مثل بتل نگران باشید.با یکمی تمرین و به مرور زمان یاد میگیرید.بعدا به قدری براتون راحت میشه که اگه بخواید رو سیستم هم کال آف بازی کنید دسته 360 بهش وصل میکنید.
ولی خب این یکم طول میکشه تا کاملا یاد بگیرید.دیگه حالا بستگی به خودتون داره.میتونید برید تو چند تا گیمنت با 360 بازی کنید تا حسابش بیاد دستتون.
و اینم بگم که در حال حاضر بازی ها از نظر گرافیکی روی پی سی نسبت به 360 بهترن.
موفق باشید.

rohullah24

Registered User
لایک‌ها
21
من 360 داشتم
یکسال استفاده کردم
بعد فروختمش و یه لپ تاپ خریدم
مشخصات لپ تاپم:
Core i7 3537u 2.0 ghz
Ram : 6gig
Vga : 2gig geforce720

بازی ها روش اجرا میشن

ولی کیفیتشون به 360 نمیرسه

در کل 360 خیلی عالیه واسه بازی

دسته ش هم خیلی بهتر از موس و کیبرد هست
یه بار بازی کنی خوشت میاد

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436
فعلا دست نگه داره چون X360 دیگه مربوط به نسل قدیم کنسول هاست و کم کم ساپورت بازیهاش پایین میاد اگه می خوایی کنسول بگیری نسل جدید بگیر
کیفیت بازیها هم روی کنسولهای نسل قدیم نسبت به PC (متوسط به بالا) واقعا بده
منتظر باش که کنسولهای نسل جدیدا هک بشن خصوصا Xbox One که احتمالا هک شدنش بسیار بالاست

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
فعلا دست نگه داره چون X360 دیگه مربوط به نسل قدیم کنسول هاست و کم کم ساپورت بازیهاش پایین میاد اگه می خوایی کنسول بگیری نسل جدید بگیر
کیفیت بازیها هم روی کنسولهای نسل قدیم نسبت به PC (متوسط به بالا) واقعا بده
منتظر باش که کنسولهای نسل جدیدا هک بشن خصوصا Xbox One که احتمالا هک شدنش بسیار بالاست

=============
حرف رو شما صحیح

ولی یه نکته Xbox One یا ps4 قیمتشون الان بالای 2.5 هست نهایت نهایت هم که بخواد ارزون شه میشه 1.5 که اونم حداقل یکسالی طول میکشه

حالا نمیدونم شایدم اشتباه میگم

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436
=============
حرف رو شما صحیح

ولی یه نکته Xbox One یا ps4 قیمتشون الان بالای 2.5 هست نهایت نهایت هم که بخواد ارزون شه میشه 1.5 که اونم حداقل یکسالی طول میکشه

حالا نمیدونم شایدم اشتباه میگم

آره ولی اینم باید در نظر بگیری که 800 تومان پول دادن ارزششو داره یا نه
نظرات متفاوته ولی اگه من جای شما بودم بودجم رو دو برابر می کردم و تا زمان هک شدن کنسولهای نسل جدید منتظر می موندم یا اصلا سراغ کنسول نمی رفتم
چون با اومدن نسل جدید کنسولها کم کم باید شاهد به حاشیه رانده شدن کنسولهای نسل قبل باشیم از طرفی هم کیفیت اجرا کردنشون نسبت به کنسولهای جدید واقعا بده

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436
این مقایسه کیفیت بازیها روی PS4 و PS3

بازی assassins creed 4

c9f556750400b31f1.jpg

بازی Call of Duty Ghosts

c9f59c49adcf36d02.jpg
28a51da06e877a7a3.jpg

rohullah24

Registered User
لایک‌ها
21
بچه ها ی سوال

از هر کسی میپرسم میگه گرافیک بازی در کامپیوتر خیلی بهتر از 360 هست

ولی من با 360 بازی کال اف7 رو بازی کردم
الانم با لپ تاپم کال اف10 رو بازی میکنم

کیفیت ایکس باکس خیلی بهتر بود

پس چرا میگن کامپیوتر بهتره؟

opera4

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز گرافیک و کیفیت بازی های کنسول عمرا به pc برسه( pc همیشه حرف اوله تو قدرت (
شما حتما تنظیمات بازی را در بالانرین حد قرار ندادی!!!
من بازیهای call of duty ghost -battlefield 4- و assasin creed black flag را روایکس باکس دیدم
و وقتی با کامپیوتر خودم مقایسه کردم
گرافیک بازی هاش نصف کامپیوتر بود !!!!!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نظرم این تاپیک 2 وجه داره . وجهی که دوستان دارند میرند طرفش یعنی کنسولهای نسل بعد اصلا ربطی به بحث این دوستمون نداره . بودجه مشخصه و با بودجه مشخص نمیشه کنسول نسل 4 رو گرفت. نتیجه اینکه فعلا با این وجه اصلا کاری نداریم.
-
طبیعتا کامپیوتر و کنسول تو یک سری وجوه بازیها اشتراکاتی دارند . اما درکل نمیشه این 2 رو جایگزین هم کرد.

مزیت های کنسول ایکس باکس:
-بازیهای خاص این کنسول نسبت به pc که جذابیت های خاص خودشون رو دارند .
-دسته بازی که تو خیلی از بازیها جذابیت نسبت به pc داره .بازیهایی مثل فوتبال و بازیهای ورزشی ، بازیهایی مثل Assasin و... دسته بیسیم و لم دادن روی مبل و بازی کردن با تصاویر بزرگ کلا به همین راحتی تو پی سی قابل تجربه نیست.
-وجود کینکت یک شکل جدیدی از بازی رو برای ادم بوجود میاره که تو پی سی فعلا نمیشه خیلی دنبالش کشت.
-بی دردسری اجرای بازیها توی ایکس باکس نسبت به دردسر نصب و کرک و ......

نقاط ضعف :
عدم پشتیبانی از بازیهایی که برای نسل بعد تولید میشند.

نقاط قوت پی سی :
-اجرای بازیهایی با استایل موس و کیبرد . مثل بازیهای استراتژی ، بازیهای اول شخص شاخص مثل کال و بتل که البته با دسته هم لذت بخشه بازی کردن اما سرعت و دقت موس یه چیز دیگه است.بازیهایی مثل DOTA - WOW - Starcraft ,....
-انجام 100 ها و 1000 کار دیگه غیر از بازی
و.....

نقطه ضعف شاخص :

هزینه بازی کردن با PC معمولا از کنسول ها در کل بیشتر میوفته . (چه خود قطعات و چه استهلاک قطعات و چه مصرف برق!!)

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
به نظرم این تاپیک 2 وجه داره . وجهی که دوستان دارند میرند طرفش یعنی کنسولهای نسل بعد اصلا ربطی به بحث این دوستمون نداره . بودجه مشخصه و با بودجه مشخص نمیشه کنسول نسل 4 رو گرفت. نتیجه اینکه فعلا با این وجه اصلا کاری نداریم.
-
طبیعتا کامپیوتر و کنسول تو یک سری وجوه بازیها اشتراکاتی دارند . اما درکل نمیشه این 2 رو جایگزین هم کرد.

-دسته بازی که تو خیلی از بازیها جذابیت نسبت به pc داره .بازیهایی مثل فوتبال و بازیهای ورزشی ، بازیهایی مثل Assasin و... دسته بیسیم و لم دادن روی مبل و بازی کردن با تصاویر بزرگ کلا به همین راحتی تو پی سی قابل تجربه نیست.
-وجود کینکت یک شکل جدیدی از بازی رو برای ادم بوجود میاره که تو پی سی فعلا نمیشه خیلی دنبالش کشت.

نقاط ضعف :

نقاط قوت پی سی :
-اجرای بازیهایی با استایل موس و کیبرد . مثل بازیهای استراتژی ، بازیهای اول شخص شاخص مثل کال و بتل که البته با دسته هم لذت بخشه بازی کردن اما سرعت و دقت موس یه چیز دیگه است.بازیهایی مثل DOTA - WOW - Starcraft ,....
و.....

نقطه ضعف شاخص :

هزینه بازی کردن با PC معمولا از کنسول ها در کل بیشتر میوفته . (چه خود قطعات و چه استهلاک قطعات و چه مصرف برق!!)

به نظر من کرک شدن خود کنسول و مسائلی مثل بن شدن، دردسرش خیلی بیشتر از درد سر کرک بازی های پی سی هست.
البته اگه بخواهیم به هزینه ی کنسول قیمت خرید یه LED TV نسبتا با کیفیت و عریض رو اظافه کنیم، هزینه ی نهایی کنسول خیلی جالب نیست. البته می دونم خیلی ها از قبل LED TV دارن ولی حقیقت اینه که طیف وسیعی از بازی ها رو نمی تونید در جمع گرم خانواده بازی کنین و همین طور معمولا استفاده ی مشترک از یه تی وی، مصیبت های خاص خودش رو داره.

آرشیوی که شما با در اختیار داشتن یه پی سی، براتون فراهم هست، در مورد هیچ کنسولی وجود نداره.( تازه بدون در نظر گرفتن شبیه ساز کنسول روی پی سی) هر بازی ای که تا به حال برای پی سی عرضه شده رو می تونید بازی کنید، حتی به لطف شرکت هایی مثل GOG می تونید این کار رو با حداقل دردسر انجام بدید.

از طرف دیگه نباید لذت وصف ناپذیر جمع کردن یه سیستمو نادیده گرفت، خیلی از پی سی بازا واقعا پی سی باز نیسن، فقط به خاطر همین لذت بستن سیستم، طرف پی سی میان.

به نظر من اگر شخص از سیستم، انتظارات فضایی نداشته باشه می تونه هم با قیمت پایین و هم مصرف توان پایین و استفاده از قطعات مرغوب به نوعی فاصله رو از این جهات با کنسول کم کنه.

• Like
Reactions: hwt

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نظر من کرک شدن خود کنسول و مسائلی مثل بن شدن، دردسرش خیلی بیشتر از درد سر کرک بازی های پی سی هست.
البته اگه بخواهیم به هزینه ی کنسول قیمت خرید یه LED TV نسبتا با کیفیت و عریض رو اظافه کنیم، هزینه ی نهایی کنسول خیلی جالب نیست. البته می دونم خیلی ها از قبل LED TV دارن ولی حقیقت اینه که طیف وسیعی از بازی ها رو نمی تونید در جمع گرم خانواده بازی کنین و همین طور معمولا استفاده ی مشترک از یه تی وی، مصیبت های خاص خودش رو داره.

آرشیوی که شما با در اختیار داشتن یه پی سی، براتون فراهم هست، در مورد هیچ کنسولی وجود نداره.( تازه بدون در نظر گرفتن شبیه ساز کنسول روی پی سی) هر بازی ای که تا به حال برای پی سی عرضه شده رو می تونید بازی کنید، حتی به لطف شرکت هایی مثل GOG می تونید این کار رو با حداقل دردسر انجام بدید.

از طرف دیگه نباید لذت وصف ناپذیر جمع کردن یه سیستمو نادیده گرفت، خیلی از پی سی بازا واقعا پی سی باز نیسن، فقط به خاطر همین لذت بستن سیستم، طرف پی سی میان.

به نظر من اگر شخص از سیستم، انتظارات فضایی نداشته باشه می تونه هم با قیمت پایین و هم مصرف توان پایین و استفاده از قطعات مرغوب به نوعی فاصله رو از این جهات با کنسول کم کنه.

خوب بخشی از حرف رو قبول دارم . ما راجب این مساله داریم ریز میشیم که فقط میخوایم بازی کنیم . حالا اون لذت ها رو قبول دارم .
و البته در کنار این مساله که شما بازیها رو مجبورید به تنهایی بازی کنید ، میشه این مزیت رو برای کنسول در نظر گرفت که میشه در کنار خانواده بازی کرد ، که این نسبت به پی سی نظرم حسن هست.

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
خوب بخشی از حرف رو قبول دارم . ما راجب این مساله داریم ریز میشیم که فقط میخوایم بازی کنیم . حالا اون لذت ها رو قبول دارم .
و البته در کنار این مساله که شما بازیها رو مجبورید به تنهایی بازی کنید ، میشه این مزیت رو برای کنسول در نظر گرفت که میشه در کنار خانواده بازی کرد ، که این نسبت به پی سی نظرم حسن هست.

اوه اوه یعنی بیای مافیا رو با خانواده بازی بکنی یا چندتا بازی دیگه :D

مادره همون جا کنسول رو روی سرت خورد میکنه :whistle:

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
-

نقاط ضعف :

نقاط قوت پی سی :
و.....

نقطه ضعف شاخص :

============
میشه در مورد قسمتی که قرمز کردم بیشتر توضیح بدید وبگید چه بازیهایی رو شامل میشه
همچنین آیا ps3 هم بازیهای مخصوص خودش رو داره

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
============
میشه در مورد قسمتی که قرمز کردم بیشتر توضیح بدید وبگید چه بازیهایی رو شامل میشه
همچنین آیا ps3 هم بازیهای مخصوص خودش رو داره
دیگه خیلی معروفاش برای PS3 Kill Zone / God OF war
برای ایکس باکس هم هالو ش رو من میشناسم . باقی اش رو کنسول بازها باید بگند.

بالا