سلام سیستم زیر رو دارم
راستی اینم جزییات سیستم
mb giga ma785gt-ud3h(که گرافیک ati 4200روش امورده)
cpu amd 965
ram 4g 1600
power green 530
case green stylish اینم لینکش
http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=stylish
که او قدیم که خریدیم چون گرافیک آنبورد بود دیگه گرافیک نخریدیم
اول گرافیک که بشه در حد این باشه و نخواد قطعات مثل پاور و ... رو عوض کرد فکر کنم مدلای زیر باشن
6850
6870
5870
لینک کیسم گذاشتم چون میگن بعضی ازین گرافیکای جدید ممکنه رو بعضی کیسا جا نشن
که دست دومشون از 400 تا 500 و خورده ای آب میخوره
و باتوجه به اینکه مانیتور lcd یا led ندارم و ازین مانیتور قدیمیاست که به درد کیفیت بازی نمیخوره خرید یه مانیتور اونم دست دومش سایز 23 تقریبا 600 آب میخوره
پس در کل بین یک تا یک و صد آب میخوره
من تا حالا xbox360 نداشتم و تجربه استفاده ازشم ندارم و نمیدونم کیفیت چه طوریه و اینکه نمیدونم بازی های مثل بتلفید و کال آف رو میشه اصلا با دسته بازی کرد یا خیلی سخته
یا اینکه به جای خرید مانیتور و گرافیک برم یک xbox360 بخرم که هزینش نوش 750 تا 800 هست فکر کنم وصلش کنم به pc که اونم 32 اینچ هست ولی fullhd نیست hd هست
که البته برای بازی هایی مثل pes خوبه چون بزرگه ولی نمیدونم برای بازی هایی مثل call of و بتلفیلد چه طوریه
کلا بشه باهاش بازی های روز مثل بتلفیلد و کال آف و pes رو باهاش بازی کرد
کلا دوستان
راهنمایی کنید
راستی اینم جزییات سیستم
mb giga ma785gt-ud3h(که گرافیک ati 4200روش امورده)
cpu amd 965
ram 4g 1600
power green 530
case green stylish اینم لینکش
http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=stylish
که او قدیم که خریدیم چون گرافیک آنبورد بود دیگه گرافیک نخریدیم
اول گرافیک که بشه در حد این باشه و نخواد قطعات مثل پاور و ... رو عوض کرد فکر کنم مدلای زیر باشن
6850
6870
5870
لینک کیسم گذاشتم چون میگن بعضی ازین گرافیکای جدید ممکنه رو بعضی کیسا جا نشن
که دست دومشون از 400 تا 500 و خورده ای آب میخوره
و باتوجه به اینکه مانیتور lcd یا led ندارم و ازین مانیتور قدیمیاست که به درد کیفیت بازی نمیخوره خرید یه مانیتور اونم دست دومش سایز 23 تقریبا 600 آب میخوره
پس در کل بین یک تا یک و صد آب میخوره
من تا حالا xbox360 نداشتم و تجربه استفاده ازشم ندارم و نمیدونم کیفیت چه طوریه و اینکه نمیدونم بازی های مثل بتلفید و کال آف رو میشه اصلا با دسته بازی کرد یا خیلی سخته
یا اینکه به جای خرید مانیتور و گرافیک برم یک xbox360 بخرم که هزینش نوش 750 تا 800 هست فکر کنم وصلش کنم به pc که اونم 32 اینچ هست ولی fullhd نیست hd هست
که البته برای بازی هایی مثل pes خوبه چون بزرگه ولی نمیدونم برای بازی هایی مثل call of و بتلفیلد چه طوریه
کلا بشه باهاش بازی های روز مثل بتلفیلد و کال آف و pes رو باهاش بازی کرد
کلا دوستان
راهنمایی کنید
Last edited: