• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Xoops فارسي !

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان !

شما ميتونيد زووپس فارسي ، ماژول ها و تم هاي اون رو از سايت ما دريافت كنيد و در انجمنش هم مشكالاتتون رو مطرح كنيد .

WWW.IRSECOM.COM

با تشكر

:ph34r:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از saeed_violinist :
سلام دوستان !

شما ميتونيد زووپس فارسي ، ماژول ها و تم هاي اون رو از سايت ما دريافت كنيد و در انجمنش هم مشكالاتتون رو مطرح كنيد .

WWW.IRSECOM.COM

با تشكر

:ph34r:
سعید جان چه عجب یه سری هم به اینجا زدی!! فکر می کردم از تو جادوگران پاتو اینورتر نمی زاری!!! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: خوش اومدی!

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mehrdad1355 :
سعید جان چه عجب یه سری هم به اینجا زدی!! فکر می کردم از تو جادوگران پاتو اینورتر نمی زاری!!! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: خوش اومدی!
مهرداد تو کارت به گند کشیدن تاپیکه
............................
آقا کار خیلی خوبی بود ، ممنون

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
اون که کار تو هست و بس!!!!!! ایشون دوست خود بنده هست و با هم تو سایت جادوگران و پرشین سورس و سایت خودش و خود من (سایتهای هستن که در مورد سیستم Xoops فعال هستند)

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
دعوا نكنيد به همتون ميرسه !!!

والا يه مدت پاسورد ورود به پرشين توولز رو فراموش كرده بودم ، كلي فسفور خوردم تا يادم اومد !
:blush:

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
مهرداد تركوندي پرِشين توولز رو ! 6000 تا پست فرستادي ! يك كم به اون سايت درپيت خودت برسي خيلي خوب ميشه ! علاوه بر اينكه آبروي زووپس رو بردي ، هركي سايتتو ميبينه از زووپس بيزار ميشه . در واقع بدون اينكه خودت بدوني داري تبليغات منفي ميكني !

شوخي كردم بابا از لحاظ محتوا سايتت بيست بيسته . چشم حسودش درآد ، بر منكرش لعنت !!!!!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از saeed_violinist :
مهرداد تركوندي پرِشين توولز رو ! 6000 تا پست فرستادي ! يك كم به اون سايت درپيت خودت برسي خيلي خوب ميشه ! علاوه بر اينكه آبروي زووپس رو بردي ، هركي سايتتو ميبينه از زووپس بيزار ميشه . در واقع بدون اينكه خودت بدوني داري تبليغات منفي ميكني !

شوخي كردم بابا از لحاظ محتوا سايتت بيست بيسته . چشم حسودش درآد ، بر منكرش لعنت !!!!!
حیف که سایتت بندویچش کمه و اگرنه اونجارو هم میترکوندم!!! ملاحضه همکاری رو کردم!!!:D :D :D :D :D

خوب یه فورگت پسورد میزدی تا واست پس رو به ادرس ایمیلت بفرسته!!! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
آقا ما كه از اين سيستم Xoops خيري نديديم چون بعد از نصب كردنش صفحه index.php اون سفيده و هيچي نمياد

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از tehranshahr :
آقا ما كه از اين سيستم Xoops خيري نديديم چون بعد از نصب كردنش صفحه index.php اون سفيده و هيچي نمياد
رو کجا هاست داری؟؟؟؟؟از رو فانتاستیکو نصب کردی یا با اپلود فایلهای دستکاری شده نصب کردی؟؟؟اگه دستکاری نکردی بهتره از xoops2.0.9 رو تست کنی
در هر حال برای رفع اشکال میتونی اینجا بری و سوالتو مطرح کنی
http://www.script4ir.com/ اینجا ساپورت فارسی زوپه و خودشون هم فارسی سازی هسته رو انجام دادن(قبلا تو سایت جادوگران بود که حالا منتقل شده به اینجا)

بالا