• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Xperia L یا Xperia P

Apadana

Registered User
لایک‌ها
60
سلام دوستان
می خوام بدونم کدوم یکی از این گوشی ها بهترن؟
Xperia L یا Xperia P

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
من خودم اکسپریا ال دارم و از همه نظر تاییدش میکنم.. پی خیلی خیلی وخته که از رده خارج شده .. در ضمن اپدیت هم در نظر بگیرین بعلاوه طراحی زیبای آرک

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
شک نکن ال خیلی بهتره.
گوشیایی که ارزش خرید دارند:
تا1200:اکسپریا اس پی
ال یا اس پی پیشنهاد منه.نه فقط برای شما بلکه برای هرکس بخواد تو این رنج گوشی بخره.به نظرمن میرزه بزاری رو پولت اس پی برداری چون از ال خیلی بهتره.

Apadana

Registered User
لایک‌ها
60
چرا آپدیت رو باید در نظر بگیرم خوب برای پی 4.1 اومده به صورت رسمی

من موندم چرا پی رو دارن تو همین فروشگاه های سایت گرون تر از ال میدن مگه چی اضافه تر داره؟

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
عمکرد باتری ال بهینه نیست باید سونی تو اپدیت بعدیش یه فکری بکنه... با این باتری غول پیکرش فقط ی روز نگه میداره

Sent from my C2105 using Tapatalk 4

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
چرا آپدیت رو باید در نظر بگیرم خوب برای پی 4.1 اومده به صورت رسمی

من موندم چرا پی رو دارن تو همین فروشگاه های سایت گرون تر از ال میدن مگه چی اضافه تر داره؟
برای پی رسمی اومده 4.1؟ خوب ال پیشفرض 4.1 روش نصبه و فکر کنم آپدیت هم براش داده باشه.

برتری های ال:زیبایی خیلی بیشتر-صفحه نمایش بزرگتر-نگه داری باتری خیلی بهتر(پی از لحاظ باتری دهی افتضاحه)-مموری میخوره ولی پی نمیخوره-پردازنده حدودا 20 درصد قویتر و سریع تر و البته خیلی کم مصرف تر و کمتر داغ کردن دستگاه و در کل بهینه بودن(کریت در برابر آ9)-گرافیک خیلی خیلی قویتر-بلوتوث 4 در برابر 2.1

Apadana

Registered User
لایک‌ها
60
برای پی رسمی اومده 4.1؟ خوب ال پیشفرض 4.1 روش نصبه و فکر کنم آپدیت هم براش داده باشه.

برتری های ال:زیبایی خیلی بیشتر-صفحه نمایش بزرگتر-نگه داری باتری خیلی بهتر(پی از لحاظ باتری دهی افتضاحه)-مموری میخوره ولی پی نمیخوره-پردازنده حدودا 20 درصد قویتر و سریع تر و البته خیلی کم مصرف تر و کمتر داغ کردن دستگاه و در کل بهینه بودن(کریت در برابر آ9)-گرافیک خیلی خیلی قویتر-بلوتوث 4 در برابر 2.1

ممنون ولی در مورد صفحه نمایش و اندازش اشتباه نمیکنید؟

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
ممنون ولی در مورد صفحه نمایش و اندازش اشتباه نمیکنید؟

تنها برتری پی همین تراکم عالی صفحه است که میشه همونو علیه خودش استفاده کرد بدین گونه که پردازش تعداد پیکسل بیشتر دشوار تر هست و بماند که پردازنده گرافیکی تک هسته ای مالی 400 اصلا قابل قیاس با adreno 305 نیست حالا بماند که adreno 305 بزودی در اپدیت های بعدی از open gl3 پشتیبانی میکنه.. همین تراکم بالا باتری بیشتری هم مصرف میکنه... 1300 با 1750 دریایی از تفاوته.. البته باید منتظر اپدیت 4.2 بمونیم تا بهینه بشه...

اما ال یک مشکل خیلی کوچیک هم داره که جهانی هم هست و مشکل خیلی نامحسوس لق بودن کلید پاور و درشرایط خاص اندکی صدا دادن قاب پشت دستگاه هست (که البته با کاور حل میشه مورد صدای قاب)

Sent from my C2105 using Tapatalk 4

reza987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چرا به مزایای پی اشاره نمی کنید.پی بدنه ی تمام المینیومی داره در حالی که ال پلاستیکیه.پی فیلبرداریش full hd و خیلی با کیفیته ولی ال hd.وکیفیت فوق العاده صفحه که با ال قابل مقایسه نیست(البته خیلی باتری میخوره)

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
چرا به مزایای پی اشاره نمی کنید.پی بدنه ی تمام المینیومی داره در حالی که ال پلاستیکیه.پی فیلبرداریش full hd و خیلی با کیفیته ولی ال hd.وکیفیت فوق العاده صفحه که با ال قابل مقایسه نیست(البته خیلی باتری میخوره)
نگفتیم پی برتری نداره ولی به پای برتری های ال نمیرسه.

T I A M A T

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
اکسپریا پی بهتره

بالا