• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Xperia Tبهتره یا XperiaTX

کدام گوشی بهتر است ؟

• Total voters
    8

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
سلام دوستان من بعد از مجادله با خودم تصمیم گرفتم که
[h=4]XperiaTX بخرم ولی حالا که میبینم تی بهتر از تی ایکس هست [/h]به نظر شما کدوم گوشی بهتره
از همه لحاظ :بازی ,فیلم دوربین باطری ,خلاصه همه چیز
ممنون میشم اگه راهنمایی ام بکنید

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
کی گفته t بهتر از tx هست؟

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
کی گفته t بهتر از tx هست؟

شما دو تا دیلی بیار که بهتر نیست
همه چیزشون مثل همه حالا سی پی یو
ولی خیلی شبیه هم هستند و تنها چیزی که میشه تفاوت انها را حس کرد قیمت ان ها است و تی ارزون تره

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
شما دو تا دیلی بیار که بهتر نیست
همه چیزشون مثل همه حالا سی پی یو
ولی خیلی شبیه هم هستند و تنها چیزی که میشه تفاوت انها را حس کرد قیمت ان ها است و تی ارزون تره

قیمتش حدود 150 تومن بیشتره یعنی 40 دلار... واسه 40 دلار انتظار داری چه تغییرات عمده ای داشته باشه؟

کلی ایراد کوچیک در t بوده که در tx برطرف شده... من نیازی نداره به شما ثابت کنم tx بهتره، شما برو t بخر بعد که دیدی صفحه نمایشش اندازه یه گوشی 500 تومنی هم نمی ارزه میری با tx عوضش میکنی!! یا اشکالات دیگه... همچین میگی "حالا که متوجه شدم t بهتره"، آدم فکر میکنه یه اشکال خیلی بزرگ در tx مثل زرد شدن صفحه نمایش در htc کشف کردی! :D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
داداش یعنی مثل HTC صفحه اش هم زرد میشه؟

نه عزیز صفحه اش زرد نمیشه ولی میگن صفحات htc و سامسونگ لباسشویی ساز :D خیلی از صفحه نمایش t بهترن... من خودم میخوام tx بگیرم منتظرم قیمتش کمی بیاد پایین چون ماه پیش تا 1350 هم رسیده بود... الآن الکی 300 تومن بالا رفته...

tx اشکال خاصی نداره... حداقل من که تا حالا نشنیدم...

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
نه عزیز صفحه اش زرد نمیشه ولی میگن صفحات htc و سامسونگ لباسشویی ساز :D خیلی از صفحه نمایش t بهترن... من خودم میخوام tx بگیرم منتظرم قیمتش کمی بیاد پایین چون ماه پیش تا 1350 هم رسیده بود... الآن الکی 300 تومن بالا رفته...

tx اشکال خاصی نداره... حداقل من که تا حالا نشنیدم...

ممنون داداش

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
این دو تلفن همراه سونی در ماه آگوست سال ۲۰۱۲ میلادی معرفی شدند، البته زمان ورود به بازار ایران را باید دسامبر ۲۰۱۲ دونست و بازخورد شکوفایی این دو مدل در بازار را در سهم سال ۲۰۱۳ سونی قرار داد. هر دو مدل از سیم کارت های میکرو پشتیبانی می کنند که در ایران سیم کارت های معمولی شما برای قرار گرفتن در خشاب سونی T و TX نیاز به پانچ شدن دارند.

آنچه وجه تمایز این دو مدل محسوب می شود، جنبه های طراحی خارجی این دو مدل است، گرچه دو گروه طراح متفاوت بر روی این دو مدل فعالیت کردند. اما آنچه از شکل ظاهری بر می آید، سونی Xperia T را کمی مردانه تر و با تکنولوژی بیشتر نشان می دهد.
سونی Xperia TX ساختاری مشابه Samsung Galaxy SIII دارد، با بدنه ای کمی باریک تر و بلند تر و قسمت پشت ظریف و مقعر نسبت به SIII می باشد. گرچه تنوع رنگ در هر دو مدل وجود دارد اما تنها Sony Xperia TX را می توانید در رنگ صورتی تجربه کنید و به طور کلی ما ظرافت Sony Xperia TX را به همتای مردانه ترش ترجیح می دهیم.

این نکاتی بود که من از روی سایت expert review در این خصوص خوانده بود در مورد این دو مدل البته تجربیات فردی که دوستمون گفتند هم حتما می تونه راه گشا باشه

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
این دو تلفن همراه سونی در ماه آگوست سال ۲۰۱۲ میلادی معرفی شدند، البته زمان ورود به بازار ایران را باید دسامبر ۲۰۱۲ دونست و بازخورد شکوفایی این دو مدل در بازار را در سهم سال ۲۰۱۳ سونی قرار داد. هر دو مدل از سیم کارت های میکرو پشتیبانی می کنند که در ایران سیم کارت های معمولی شما برای قرار گرفتن در خشاب سونی T و TX نیاز به پانچ شدن دارند.

آنچه وجه تمایز این دو مدل محسوب می شود، جنبه های طراحی خارجی این دو مدل است، گرچه دو گروه طراح متفاوت بر روی این دو مدل فعالیت کردند. اما آنچه از شکل ظاهری بر می آید، سونی Xperia T را کمی مردانه تر و با تکنولوژی بیشتر نشان می دهد.
سونی Xperia TX ساختاری مشابه Samsung Galaxy SIII دارد، با بدنه ای کمی باریک تر و بلند تر و قسمت پشت ظریف و مقعر نسبت به SIII می باشد. گرچه تنوع رنگ در هر دو مدل وجود دارد اما تنها Sony Xperia TX را می توانید در رنگ صورتی تجربه کنید و به طور کلی ما ظرافت Sony Xperia TX را به همتای مردانه ترش ترجیح می دهیم.

این نکاتی بود که من از روی سایت expert review در این خصوص خوانده بود در مورد این دو مدل البته تجربیات فردی که دوستمون گفتند هم حتما می تونه راه گشا باشه

خیلی ممنون از شما
تی ایکس در مقابل اکسپریا وی ضد اب چطوره؟

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
خیلی ممنون از شما
تی ایکس در مقابل اکسپریا وی ضد اب چطوره؟

دوست من زیاد فرقی ندارن ، سخت نگیر ، xperia v صفحه ش کوچکتره ، در نتیجه تراکم پیکسلیش بیشتره ، اما ضد آب بودنشه که مهمه ، اگه ضد آب و خاک بودن براتون مهمه برین سراغ v

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
دوست من زیاد فرقی ندارن ، سخت نگیر ، xperia v صفحه ش کوچکتره ، در نتیجه تراکم پیکسلیش بیشتره ، اما ضد آب بودنشه که مهمه ، اگه ضد آب و خاک بودن براتون مهمه برین سراغ v

همه چیز عالیه ولی این وسط باتریش به نظرم ضعیف میاد و از طرفی هم که ال جی اپتیموس جی هم میخواهم بیاد دیگه بد تر نمیتونم هیچ انتخابی بکنم
باتریش چطوره این وی

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
شما تو پست های قبلی هم SONY Z رو بیشتر پسندیده بودید
به نظرم حالا که حساس هستید همون رو بردارید قیمتش به بودجه شما خیلینزدیک شده

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
راستی Galaxy SIV هم 2/950/000 شده قیمت جهانیش هم 765 دلاره که می خونه با قیم ت ریالیش الان

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
وان اس رو هم مد نظر داشته باش

aliasghar29