• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

xperia x1 یا htc touch 2

temper

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من قصد دارم از بین سه گوشی htc touch 2 و xperia x1 و xperia x8 یکی رو انتخاب کنم .
هدفم بیشتر استفاده از اینترنت(به عنوان یک web viewr) هست و ظاهر گوشی خیلی برام مهم نیست .
از موارد دیگری که برام مهم هست قابلیت کار با فایل های pdf و آفیس و کار آسان با صفحه لمسی (ترجیحا بدون استفاده از قلم) هست .
لطفا راهنماییم کنید که کدوم رو انتخاب کنم .
ممنون

Last edited:

temper

Registered User
لایک‌ها
1
تاچ2 که مضخرفه کلا

بنظر من x8بعد x1
برای x8 کمی صبر کنید قیمتش میاد پایینتر الان حودود 260 هست.

ممنون
لطفا اگر اطلاعات واضح و روشنی دارید بیشتر در مورد اینکه چرا touch 2 مزخرفه توضیح دهید .
تا اینجا که من جستجو کردم فکر میکنم x1 قابلیت های بیشتری نسبت به touch 2 داره و touch 2 فقط ظاهرش بهتره .
در ضمن x8 سیستم عاملش انروید هست که چون تا به حال سیستم عامل های موبایل رو تجربه نکرده ام در این مورد نمیدونم x8 رو با سیستم عامل اندروید انتخاب کنم یا x1 رو با سیستم عامل windows mobile . من برام قابلیت نصب نرم افزار و امکانات روی تنظیمات گوشی مهم هست .
لطفا دیگر دوستان هم راهنماییم کنند .

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ممنون
لطفا اگر اطلاعات واضح و روشنی دارید بیشتر در مورد اینکه چرا touch 2 مزخرفه توضیح دهید .
تا اینجا که من جستجو کردم فکر میکنم x1 قابلیت های بیشتری نسبت به touch 2 داره و touch 2 فقط ظاهرش بهتره .
در ضمن x8 سیستم عاملش انروید هست که چون تا به حال سیستم عامل های موبایل رو تجربه نکرده ام در این مورد نمیدونم x8 رو با سیستم عامل اندروید انتخاب کنم یا x1 رو با سیستم عامل windows mobile . من برام قابلیت نصب نرم افزار و امکانات روی تنظیمات گوشی مهم هست .
لطفا دیگر دوستان هم راهنماییم کنند .

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2246&idPhone2=2924

اولا که صحفه نمایش تاچ2 2.8 اینچ هست و کوچیکه ریزولیشن پایینی داره
تاچ2 و x1 هر دو تاچ مقاومتی دارن که تاچ نرمی نیست و جالب نیست کلا.دیگه جدیدا گوشی های لمسی اکثرا با تاچ خازنی هستن
x1 صخفه کلید کامل فیزیکی داره
تاچ 2 در بعضی مواردش gps نداره.
ناچ 2 دوربین خوبی نداره همینطور فیلمبرداریش جالب نیست
و ....

کلا من 1-2 روز دستم بود اصلا جالب نبود.

اما در مورد x8

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x8-3403.php

این گوشی اولا تاچش خازنیه و از تاچ خازنی اگه تاحالا نداشتین مطمئنا لذت میبرید و خیلی کار با گوشی رو براتون راحت تر میکنه چون شما واسه وبگردی هم میخاید
آپدیت 2.1 هم براش اومده (کلا آندروید آینده بهتری داره) در ضمن دو دیوایس بالا فک مکیکنم به ویندوز 7 آپگرید بشن و نهایتش همون 6.5 هست)
cpu قوی تری داره
قیمتش وقتی به تعادل برسه در ایران از هر دوی اون دیوایس ها کمتره
میرسه حدود 200 تومن احتمالا تا چند ماه دیگه نهایتا چون این گوشی بتازگی عرضه شده
تنوع رنگش بیشتره
بنظره من زیباتره
و ....

بازم شما باید نیازتون رو ببینید و مطابق باسلیقتون انتخاب کنید.

Last edited:
بالا