• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

yeki komak kone ,, ye soale sadeye sql

favophp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
too sql chetor mishe too ghesmate where ye shart gozasht ke too yedone az fieldaye jadval ke typesh text bashe donbale ye record begarde ke toosh setare dashte bashe yani in character * mikham toosh bashe
too access ham mikham
mamnoon misham kasi betone komak kone
bye bye

ali00h

Registered User
لایک‌ها
0
salam
too sql chetor mishe too ghesmate where ye shart gozasht ke too yedone az fieldaye jadval ke typesh text bashe donbale ye record begarde ke toosh setare dashte bashe yani in character * mikham toosh bashe
too access ham mikham
mamnoon misham kasi betone komak kone
bye bye

کد:
select * from TABLE where FIELD like '%*%'

favophp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کد:
select * from TABLE where FIELD like '%*%'

salam
mamnoon
vali kar nakard
in codi ke dadin too access injori hesab mikone ke fieldhai ra neshan bede ke too esmeshoon 2 alamate % vojood dashte bashe . nemidonam too sql standard ham hamine ya na vali too access ke injoori bood
mamnoon misham ye code bedin ke too access javab bede

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من شما 32 تا پستت رو اینجوری نوشتی ؟
اگه فارسی تایپ میکردی و به انجمن احترام میذاشتی منم حتما جواب شما رو میدادم ! ولی الان نه حوصله دارم بخونم نه اینکه اگه یکی دیگه مثل شما همین مشکل رو داشته باشه و فاسی سرچ کنه به اینجا میاد که مشکلش حل بشه !
فارسی بنویس دوست خوبم !

favophp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من شما 32 تا پستت رو اینجوری نوشتی ؟
اگه فارسی تایپ میکردی و به انجمن احترام میذاشتی منم حتما جواب شما رو میدادم ! ولی الان نه حوصله دارم بخونم نه اینکه اگه یکی دیگه مثل شما همین مشکل رو داشته باشه و فاسی سرچ کنه به اینجا میاد که مشکلش حل بشه !
فارسی بنویس دوست خوبم !

سلام
چشم
قبلا هم بهم گفته بودن که فارسی بنویسم ولی خیلی وقت گیره عزیز
این که من با Font انگلیسی می نویسم کجاش بی احترامی میشه آخه ؟
یعنی ما تو چت که برای هم با Font انگلیسی می نویسیم به هم بی احترامی می کنیم ؟
نوشتن یک خط با Font فارسی شاید به اندازه نوشتن 5 خط با Font انگلیسی زمان نیاز داره شاید هم بیشتر . برای همین من اونجوری تایپ می کردم وگرنه هیچ کس دلش نمی خواد با حرف های زبان یک کشور دیگه تایپ کنه و خودتون هم می دونید که دلیل اینکه سرعت تایپ با حروف فارسی من و خیلی از ایرانی ها چرا پایینه . دلیل های زیادی داره .
در هر صورت از اینکه جواب دادین به من ممنون( هر چند جواب سوالم نبود ولی بازم از توجهتون ممنون )
حالا سوالم رو به فارسی می نویسم تا اگر کسی به فارسی هم جستجو کرد اینو ببینه :

تو sql چطور ميشه تو قسمت Where يک شرط داشت که تو یکی از Field های جدول که تايپش از نوع Text باشه دنبال يه رکرد بگرده که توش ستاره داشته باشه يعنی اين کاراکتر * ميخوام توش باشه
تو اکسس هم ميخوام باشه . ممنون ميشم کسی بتونه کمک کنه . یعنی در واقع مشکلم اینه که اکسس کاراکتر ستاره را به معنای "همه" می شناسه ولی من می خوام دنبال خود کاراکتر ستاره بگردم

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب دوست من چرا اصلا کاراکتر ستاره سیو میکنی ! یه کاراکتر دیگه رو سیو کن ، اگه دوست داشتی ستاره نمایش بدی بعد با اون ری پلیس کن !
چرا میخوای روزه شک دار بگیری ! از # استفاده کن !
بعدم اصلا احساس میکنیم که کمی روشت اشتباه باشه که به ستاره جستجو کردن افتادی اگه دقیقا بگی چیکار میخوای بکنی ، احتمالا روش های بهتری برات پیدا کنیم !

فارسی تایپ کردن هم روز اول برای همه سخت بوده ولی تمرین کردن و الان تایپ میکنن !

favophp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دوست من چرا اصلا کاراکتر ستاره سیو میکنی ! یه کاراکتر دیگه رو سیو کن ، اگه دوست داشتی ستاره نمایش بدی بعد با اون ری پلیس کن !
چرا میخوای روزه شک دار بگیری ! از # استفاده کن !
بعدم اصلا احساس میکنیم که کمی روشت اشتباه باشه که به ستاره جستجو کردن افتادی اگه دقیقا بگی چیکار میخوای بکنی ، احتمالا روش های بهتری برات پیدا کنیم !

فارسی تایپ کردن هم روز اول برای همه سخت بوده ولی تمرین کردن و الان تایپ میکنن !

عزیز تمرین دانشگاهمه وگر نه که نه * نگه میداشتم و نه # :D
استادمون گفته و برای همین دارم دنبال این می گردم که چطور می تونم تو اکسس ستاره را سرچ کنم
البته تا زمان تحویل 2 روز دیگه بیشتر نمونده

favophp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:hmm: یعنی هیچ کس نمی تونه کمک کنه ؟ من تا امشب بیشتر وقت ندارم

favophp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:hmm: یعنی هیچ کس نمی تونه کمک کنه ؟ من تا امشب بیشتر وقت ندارم

دست همتون درد نکنه :D خودم پیداش کردم ولی یه نفر نباید اینجا می تونست جواب منو بده ؟
اینجوری میشه
کد:
 '*[*]*'

بالا