• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

z530 vs k700 مقايسه کيفيت صفحه نمايش

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام

من k700 دارم ميخوام گوشيمو عوض کنم z530 بخرم ميخواستم ببينم کيفيت صفحه z530 پايينتر از k700 هست؟ اگر هست خيلي محسوسه يا نه؟

و در آخر اينکه به نظر شما گوشيمو عوض کنم يا نه؟.....ممنون...لطفا فقط کسايي که هر دو گوشيو از نزديک ديدن و باهاشون کار کردن جواب بدن

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من هردو تاش رو دیدم....گوشی رو عوض نکن....تنها مزیت اون مموری خور بودنش هست....کیفیت صفحه نمایش پایین تره....دوربینش هم مثل اون خوب نمیگیره

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من هردو تاش رو دیدم....گوشی رو عوض نکن....تنها مزیت اون مموری خور بودنش هست....کیفیت صفحه نمایش پایین تره....دوربینش هم مثل اون خوب نمیگیره

درباره دوربينش ميدونستم....ولي خب صداي z530 يه چيز ديگست .....و از همه مهمتر flip بودن اونه......ديگه از گوشيهاي bar خسته شدم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
آقا ما گوشيو عوض کرديم .....اصلا پشيمون نيستم ....کيفيت lcd ش هم خيلي تو ذوق نميزنه....به جرات ميتونم بگم دوربينش از k700 خيلي بهتره درسته vga هست ولي تفاوتهاي interplation کاملا توش احساس ميشه عکسها شفاف تر و دون دون عکسها خيلي کمتر شده(نسبت به k700 ) از همه مهمتر کيفيت فيلم اين گوشي غير قابل باوره شما يک کليپ که با z530 گرفته شده رو روي کامپيوتر بريزيد بعد با quick time بزرگش کنيد اونوقت متوجه ميشيد من چي ميگم البته توجه کنيد که براي فيلمبرداري با گوشي high quality video روي گوشي فعال باشه

بالا