• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

z530i سوني اريكسون

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
z530i سوني اريكسون
با قيمت پاين همه چي داره مثل :بلوتوث .مموري.و.........
نظر شما رو هم مي خوام.
كيفيتش خوبه يا نه؟
منشي تلفن روش نصب ميشه يا نه؟
و مابقي قضايا.
ضمنا مموري كه بهش ميخوره memory stick micro-m2 هستش اين مموري 512 اش چنده؟
105720.jpg

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نظر گوشی خوبی میرسه.من باهاش کار نکردم.
مموری 256 میکرو 18 تومان هست.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
برای یکی خریدیم...153 تومن....ببینید زیاد رو دوربینش حساب نکنید ولی الباقی چیزاش عالیهنسبت به قیمتش....بلوتوث عالی کار میکرد....مموری هم میخوره....کیفیت صفحه نمایش یکم پایین هست ولی خوبه....بازی هم میشه روش ریخت....منشی نمیشه ریخت

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشكر از شما ونظراتتون
ولا با قيمتي كه اين كوشي داره يعني 153 هزار تومان امكاناتش خوبه.
براي من يك سوال هست و اون اينكه سيستم عامل سامسونك چيه چون منشي داره اگه جاواست پس چرا براي سوني اريكسون منشي نيست يا اينكه اصلا قضيه چيه لطفا اگه ميشه توضيح بديد.

دوم اينكه shop.ir تو جزئيات اين كوشي زده دريافت فيلم نداره منظرش چيه يعني از اينترنت نميتونه فيلم بگيره يا از طريق بلوتوث نميتونه فيلم بگيره؟
اينم لينكش http://www.shop.ir/product.jsp?productId=10572
ضمنا انتن دهيش چطوره ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با تشكر از شما ونظراتتون
ولا با قيمتي كه اين كوشي داره يعني 153 هزار تومان امكاناتش خوبه.
براي من يك سوال هست و اون اينكه سيستم عامل سامسونك چيه چون منشي داره اگه جاواست پس چرا براي سوني اريكسون منشي نيست يا اينكه اصلا قضيه چيه لطفا اگه ميشه توضيح بديد.

دوم اينكه shop.ir تو جزئيات اين كوشي زده دريافت فيلم نداره منظرش چيه يعني از اينترنت نميتونه فيلم بگيره يا از طريق بلوتوث نميتونه فيلم بگيره؟
اينم لينكش http://www.shop.ir/product.jsp?productId=10572
ضمنا انتن دهيش چطوره ؟

جریان سامسونگ فرق داره....سامسونگ از اول به فکر ملت همیشه در صحنه ایران بوده و یه برنامه منشی به صورت پیش فرض برای گوشی هاش طراحی میکنه ولی سونی اریکسون و نوکیا هنوز به صرافت نیفتادن به ملت ایران رو گوشی های جاواشون کمک کنن:lol: :lol:

بابا اون سایت چرت میگه....ولش کن....تو خود گوشی چند تا فیم هست...راحت نشون میده...فیلم هم فرستادم براش گرفت و پخش کرد...مشکلی نداره

انتن دهی اش هم علی رغم اسپم پراکنی nokia fan های اینجا باید بگم خوبه و هیچ مشکلی نداره...من که الان هر موقع به اون اشنامون زنگ میزنم راحت هم انتن میده هم حرف میزنیم

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
چن تا سوال!
1/ کیفیت Mp3 چطوره؟
2/ تا چن ساعت شارژش جواب میده واسه موزیک
3/ پیشنهاد جایگزین ندارید؟
4/ قیمت هدفونش چنده؟! و چه هد فونایی رو ساپرت میکنه؟
5/قیمت مموریش لطفا
6/ بهتر نیست W300 بگیرم! چون برای z530 مجبورم مموری بخرم!
7/این دوربینش چجوری بهینه میشه و به 1.3 غیر واقعی ارتقاء پیدا میکنه
متشکرم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
چن تا سوال!
1/ کیفیت Mp3 چطوره؟
2/ تا چن ساعت شارژش جواب میده واسه موزیک
3/ پیشنهاد جایگزین ندارید؟
4/ قیمت هدفونش چنده؟! و چه هد فونایی رو ساپرت میکنه؟
5/قیمت مموریش لطفا
6/ بهتر نیست W300 بگیرم! چون برای z530 مجبورم مموری بخرم!
7/این دوربینش چجوری بهینه میشه و به 1.3 غیر واقعی ارتقاء پیدا میکنه
متشکرم

من زد530 دارم
کیفیت mp3 در حد معمولی هستش سوال 2 رو تجربه نکردم در جواب سوال 3 باید بگم که الان گوشیهایی مثل زد550 و w300 ارزون شدن شما اگر یک مقدار بیشتر هزینه کنید اونها واقعا میارزند 4 رو نمیدونم 5 رو هم قیمت جدید ندارم ولی تا اونجا که یادمه 512 حدود 35 تومن بود 6: چرا w300 بهتره با توجه به قیمتش که پایین اومده 7 : به این کار میگن interpolation که نرم افزاری میان اندازه واقعی عکس رو بزرگتر میکنن خیلی روش حساب نکن ....ولی به نظر من w300 بهتره واسه خرید ....در مورد کیفیت صفحه نمایش باید بگم که یک کم پایین هست ولی قابل تحمله

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
من زد530 دارم
کیفیت mp3 در حد معمولی هستش سوال 2 رو تجربه نکردم در جواب سوال 3 باید بگم که الان گوشیهایی مثل زد550 و w300 ارزون شدن شما اگر یک مقدار بیشتر هزینه کنید اونها واقعا میارزند 4 رو نمیدونم 5 رو هم قیمت جدید ندارم ولی تا اونجا که یادمه 512 حدود 35 تومن بود 6: چرا w300 بهتره با توجه به قیمتش که پایین اومده 7 : به این کار میگن interpolation که نرم افزاری میان اندازه واقعی عکس رو بزرگتر میکنن خیلی روش حساب نکن ....ولی به نظر من w300 بهتره واسه خرید ....در مورد کیفیت صفحه نمایش باید بگم که یک کم پایین هست ولی قابل تحمله
مرسی از پاسخ
منظورم از Mp3 با هدفون بود!
درسته که جایگزین Mp3player نمیشه! ولی خوب میخوام بدونم در چه حده؟!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
مرسی از پاسخ
منظورم از Mp3 با هدفون بود!
درسته که جایگزین Mp3player نمیشه! ولی خوب میخوام بدونم در چه حده؟!

والا روی z530 هدفون نیست من هم واسش نخریدم که امتحانش کنم....واسه همین نمیدونم....شرمنده

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
سوني z550i رو هم نگاه كن درسته كمي از اين گرون تره ولي دوربين 1.3 داره اندازش كوچيكتر . انگار پخش mp3هم خوبه چيز خيلي خوبي هست اما نمي دونم چرا اندازه ي z530 تو دست مردم ديده نمي شه قيمت حدود170 تومن؟!!؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
Z550 ظاهرن دیگه تولید نمیشه، توی بازار هم به جز چند تا دونه سریال تقلبی، دیگه نیست.

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
یعنی کسی تاحالا هدفون نخریده برا این؟!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
Z550 ظاهرن دیگه تولید نمیشه، توی بازار هم به جز چند تا دونه سریال تقلبی، دیگه نیست.

چی؟ تولید نمیشه؟:blink: .....فکر نمیکنم!!!! تو علائدین که زیاده همون مغازه ته ته روبروی در آسانسور بورس z550 هست....

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
جناب xplod خواهش میکنم پستهایی که بهتون ریپورت میدن قبل از پاک کردن یک نگاه هم بهش بکنید قبول دارم در اون تاپیک موضوع منحرف شد ولی من تنها تقصیر نداشتم حداقل پستهای دیگه ای هم که در اون تاپیک بی ربط بود ولی بهتون ریپورت نداده بودن رو هم پاک میکردین...جسارت نشه یه وقت یک گله ساده بود

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
z530i رو من دیروز قیمت کردم 145 تومن البته گارانتیش نمیدونم چی بود
ولی باید بدونی که دوربینش از لحاظ کیفیت عکس واقعا فاجعس و اصلا عکساش قابل قبول نیستن !

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از R.I.P_ali :
چی؟ تولید نمیشه؟:blink: .....فکر نمیکنم!!!! تو علائدین که زیاده همون مغازه ته ته روبروی در آسانسور بورس z550 هست....
بله، اونایی هم که شما دیدی هیچ کدوم سریال اصلی نیستن.

به نقل از R.I.P_ali :
جناب xplod خواهش میکنم پستهایی که بهتون ریپورت میدن قبل از پاک کردن یک نگاه هم بهش بکنید قبول دارم در اون تاپیک موضوع منحرف شد ولی من تنها تقصیر نداشتم حداقل پستهای دیگه ای هم که در اون تاپیک بی ربط بود ولی بهتون ریپورت نداده بودن رو هم پاک میکردین...جسارت نشه یه وقت یک گله ساده بود
جدن شما فکر می کنی که من منتظر می مونم تا چن تا پست ریپورت بشه بعد بیام همین طوری پاکشون کنم؟! از اون تاپیک 2 تا پست ریپورت داده شده بود، ولی 26 تا پست پاک شد. در ضمن فقط به خاطر وحید بود که با کسی برخورد نشد.

بالا