• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

z550i?!!!!!!!

usef_shn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان؛
متاسفانه گوشی z550i رو به خریدم که نه تنها چنج شده بلکه در اکثر مناطق تهران با پیغام no access to network مواجه می شم و نه می تونم تماس بگیرم و نه تماسهای دریافتی را answer کنم.......... در برخی مناطق مثل مجیدیه کاملا وضعیتش روبراهه اما تو امیرآباد مثلا فقط می توم تماس و دریافت کنم بدون اینکه امکان جواب دادن داشته باشم و در صورت dialing و برقراری تماس از طرف خودم هم هر 12 ثانیه قطع می شه و در جایی مثل میدون پاستور هم اصلا نه کسی می تونه تماس بگیره نه من می تونم تماس بگیرم!!!!!!!!! در ضمن گوشی رو مشهد خریدم و همه جا ok بود بدون هیچ مشکلی.................. چه کار می تونم بکنم؟ (به جز فلش)

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
به نظر من ربطی به چینج بودن یا نبودن نداره!!!!....اگر چینج باشه پس یعنی در مخابرات سریال نامبر چینج شده ثبت شده...بنابر این اجازه استفاده دارین وقتی شماره سریال ثبت نشده باشه اصلا امکان استفاده از سیمکارتتون رو ندارین...ظاهرا که مشکل شما آنتنه...هنگام خرید از نو بودن گوشی مطمئن بودید؟!!...ممکنه refurbished بوده باشه یعنی گوشی که قبلا استفاده شده و با تعویض قطعات و قاب و با تمهیدات لازم به عنوان نو میفروشن...که در این صورت باید قاعدتا از ظاهر گوشی تشخیص میدادین!!!!

بالا