• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

zarpop داون است

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
همین الان چک کردم و بدون مشکل باز شد.
امیدوارم همینطور با قدرت به کارشون ادامه بدن چون بهترین هست

r3za-k

Registered User
لایک‌ها
528
دیشب قبل 12 پیام دادند ک بابت قطعی سرور عذرخواهی و .. ولی ساعت 1 شب مجدد قطع شد
از صبحم که کلا چندبار رفت و اومد

رقیب قدیمیشون ظاهرا دوباره شروع به فعالیت کردن (popmaster) البته با دامنه پاپ گذر کام , شاید بی ربط به مشکل اخیر زرپاپ نباشه
پاپ مستر به همه ایمیل دادند و دعوت مجدد کردن

فکر کنم رقبا زدنش دیداس داونه یکی از سروراشون ولی درامدا سرورشونه نه کاش بازم بیشتر کنه درامدارو تا بیشتر بسوزونه بعضیارو
کاش بجای دعوا و شاخ و شونه کشیدن و نون بقیه رو آجر کردن این رقباشون برنامه خودشونو بدن و انتخابو بذارن برای وبمستر و سالم رقابت کنن
دم عیدی آه و نفرین بقیه رو برا خودشون نسازن اونم با این وضعیت اقتصادی فعلی

payamk007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
الان دیدم از ساعت 1 تا 10:45 صبح برا ما قطع بود اما وافعیت اینه که کلاس کاریه اینا خیلی بالاتر از سایت های رقیباشون هست امیدوارم مشکل کاملا حل بشه

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
فکر کنم رقبا زدنش دیداس داونه یکی از سروراشون ولی درامدا سرورشونه نه کاش بازم بیشتر کنه درامدارو تا بیشتر بسوزونه بعضیارو
ممنون بابت لطفی که دارین
درامد نسبت به قبل افزایش داده شده و شمارش بهتر شده ، زر پاپ بیشتر به سود کاربران تمرکز دارد امیدوارم راضیی کننده باشه

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
دیشب قبل 12 پیام دادند ک بابت قطعی سرور عذرخواهی و .. ولی ساعت 1 شب مجدد قطع شد
از صبحم که کلا چندبار رفت و اومد

رقیب قدیمیشون ظاهرا دوباره شروع به فعالیت کردن (popmaster) البته با دامنه پاپ گذر کام , شاید بی ربط به مشکل اخیر زرپاپ نباشه
پاپ مستر به همه ایمیل دادند و دعوت مجدد کردن

کاش بجای دعوا و شاخ و شونه کشیدن و نون بقیه رو آجر کردن این رقباشون برنامه خودشونو بدن و انتخابو بذارن برای وبمستر و سالم رقابت کنن
دم عیدی آه و نفرین بقیه رو برا خودشون نسازن اونم با این وضعیت اقتصادی فعلی
بزرگترین مشکل ما وب مستران اینه بیشتر دمبال اینیم رقبمون رو از پا درآوریم !! تا رقابت کنیم
این ادم هارو باید به خدا سپرد ..بیشتر خودشون عذاب میکشن

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
الان دیدم از ساعت 1 تا 10:45 صبح برا ما قطع بود اما وافعیت اینه که کلاس کاریه اینا خیلی بالاتر از سایت های رقیباشون هست امیدوارم مشکل کاملا حل بشه
مشکل فعلا به صورت کامل رفع شده

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
خداوکیلی این تماس در تلگرام رو بردار وقتی استفاده نمی کنید با اولین سلام بنده بلاک شدم
کسی تو تلگرام بلاک نشده حتما اشتباهی رخ داده ..وگرنه دلیلش چیه با یه سلام بلاک بشین

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
متاسفانه سایت هنوزم در برخی ساعات روز مشکلات مختلف قطع شدن داره

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
اون که مشکل از نت کشوره بخاطر پروکسی تلگرام خیلیا سایتاشون که ای پی اختصاصی داره حالا چه استفاده کلودی چه استفاده گواهی اس اس ال فیلتر شدن معلوم نیست تو ساماندهی چه خبره سایتا خارجی خیلیاشون واسه من با یه ای اس پی میاد با یکی نمیاد مثلا رایتل و ایرانسل سالمه مخابرات و اسیاتک نه ولی خارج از کشور تماما سالم بدبختی داریم تو ایران ...

نه مشکل از سایت زرپاپه. چون بقیه سایتا مشکلی ندارن

aliilya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
دوستان امروز گوگل ایمیل برام فرستاده که تا 30 روز دیگه وقت داری پاپ آپ سایت رو غیر فعال کنی.کلی پرس و جو کردم میگن تو نسخه جدید مرورگر کروم این امکان فراهم شده و با پاپ اپ بصورت جدی برخورد میکنه.شما اطلاعی دارین؟

متن ایمیل:
Google systems have detected abusive experiences on your site. To protect your site’s visitors, on May 1, 2019 Google Chrome will prevent the site from opening new windows or tabs, and will remove all ads, unless the issues are fixed.

Last edited:

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
سلام
دوستان امروز گوگل ایمیل برام فرستاده که تا 30 روز دیگه وقت داری پاپ آپ سایت رو غیر فعال کنی.کلی پرس و جو کردم میگن تو نسخه جدید مرورگر کروم این امکان فراهم شده و با پاپ اپ بصورت جدی برخورد میکنه.شما اطلاعی دارین؟

متن ایمیل:
Google systems have detected abusive experiences on your site. To protect your site’s visitors, on May 1, 2019 Google Chrome will prevent the site from opening new windows or tabs, and will remove all ads, unless the issues are fixed.
پست های بنده رو در این صفحه مطالعه کنید برای حل این مشکل:
https://forum.persiantools.com/threads/نسخه-71-گوگل-با-حذف-تمامی-تبلیغات-پاپ-اپی-سایت-ها.927855/

aliilya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوست خوبم برای این مشکل راه حلی مشاهده نکردم تو تاپیک شما

بالا