آیدین نامی
Registered User
- نوشتهها
- 734
- لایکها
- 407
zarpop داون است . کسی اطلاعاتی دارد؟
کاش بجای دعوا و شاخ و شونه کشیدن و نون بقیه رو آجر کردن این رقباشون برنامه خودشونو بدن و انتخابو بذارن برای وبمستر و سالم رقابت کننفکر کنم رقبا زدنش دیداس داونه یکی از سروراشون ولی درامدا سرورشونه نه کاش بازم بیشتر کنه درامدارو تا بیشتر بسوزونه بعضیارو
ممنون بابت لطفی که دارینفکر کنم رقبا زدنش دیداس داونه یکی از سروراشون ولی درامدا سرورشونه نه کاش بازم بیشتر کنه درامدارو تا بیشتر بسوزونه بعضیارو
بزرگترین مشکل ما وب مستران اینه بیشتر دمبال اینیم رقبمون رو از پا درآوریم !! تا رقابت کنیمدیشب قبل 12 پیام دادند ک بابت قطعی سرور عذرخواهی و .. ولی ساعت 1 شب مجدد قطع شد
از صبحم که کلا چندبار رفت و اومد
رقیب قدیمیشون ظاهرا دوباره شروع به فعالیت کردن (popmaster) البته با دامنه پاپ گذر کام , شاید بی ربط به مشکل اخیر زرپاپ نباشه
پاپ مستر به همه ایمیل دادند و دعوت مجدد کردن
کاش بجای دعوا و شاخ و شونه کشیدن و نون بقیه رو آجر کردن این رقباشون برنامه خودشونو بدن و انتخابو بذارن برای وبمستر و سالم رقابت کنن
دم عیدی آه و نفرین بقیه رو برا خودشون نسازن اونم با این وضعیت اقتصادی فعلی
مشکل فعلا به صورت کامل رفع شدهالان دیدم از ساعت 1 تا 10:45 صبح برا ما قطع بود اما وافعیت اینه که کلاس کاریه اینا خیلی بالاتر از سایت های رقیباشون هست امیدوارم مشکل کاملا حل بشه
خداوکیلی این تماس در تلگرام رو بردار وقتی استفاده نمی کنید با اولین سلام بنده بلاک شدممشکل فعلا به صورت کامل رفع شده
کسی تو تلگرام بلاک نشده حتما اشتباهی رخ داده ..وگرنه دلیلش چیه با یه سلام بلاک بشینخداوکیلی این تماس در تلگرام رو بردار وقتی استفاده نمی کنید با اولین سلام بنده بلاک شدم
اون که مشکل از نت کشوره بخاطر پروکسی تلگرام خیلیا سایتاشون که ای پی اختصاصی داره حالا چه استفاده کلودی چه استفاده گواهی اس اس ال فیلتر شدن معلوم نیست تو ساماندهی چه خبره سایتا خارجی خیلیاشون واسه من با یه ای اس پی میاد با یکی نمیاد مثلا رایتل و ایرانسل سالمه مخابرات و اسیاتک نه ولی خارج از کشور تماما سالم بدبختی داریم تو ایران ...
پست های بنده رو در این صفحه مطالعه کنید برای حل این مشکل:سلام
دوستان امروز گوگل ایمیل برام فرستاده که تا 30 روز دیگه وقت داری پاپ آپ سایت رو غیر فعال کنی.کلی پرس و جو کردم میگن تو نسخه جدید مرورگر کروم این امکان فراهم شده و با پاپ اپ بصورت جدی برخورد میکنه.شما اطلاعی دارین؟
متن ایمیل:
Google systems have detected abusive experiences on your site. To protect your site’s visitors, on May 1, 2019 Google Chrome will prevent the site from opening new windows or tabs, and will remove all ads, unless the issues are fixed.