• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Zend Decoder ( DeZender )

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بروبچ،

تعدادی اکانت DeZender مربوط به سایت Qinvent.com که دارای امکانات DeZend کردن فایل های Zend Encoded PHP هست به بچه ها ارائه می شه.
اگه کسی مابل به داشتن اینا هست با شماره 09125863039 تماس بگیره
اکانت ها 600 تایی ، 100 تایی و حتی unlimited هستن !! :cool:

با تشکر
امیر​

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز
بسیاری از نرم افزار های موجود در بازار چه ایرانی و چه خارجی ( منظورم نرم افزار های PHP هست ) به علت اینکه شرکت سازنده مایل نیست کسی از سورس نرم افزارشون استفاده کنه، توسط یک الگوریتم کد کذاری به نام Zend Encoder به کد تبدیل میشن.
تقریباً میشه گفت باز کردن کد این فایل ها غیر ممکن بود تا اینکه یک گروه روسی و بعد هم چینی تونستن این کار رو انجام بدن.
بنابر این شما اگه فایل zend encoded دارین می تونین توسط این اکانت اون رو decode کنید و سورس کد رو بدست بیارید.
امیدوارم متوجه شده باشید.

امیر

redjoker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله دوست عزیز چون خواص Zend را میدونستم روی این موضوع حساس شدم :)
منظورم توضیحات بیشتر مربوطه به اکونتها هست ... شما اکونتها را خریدین و میفروشین یا ... ;)
و اینکه ایا خودتون تست کردید... درست کانورت میکنه ؟
یا مثل این دیکاپمایلرها که برا ساس ساختار فایل دیکود میکنن ( منظورم اینه که سورس خروجی تا چه حد خواناست)
و خلاصه تمامی مواردی که دیگه خودتون هم میدونید در این رابطه را لطفا یه توضیحی بدین ...

http://qinvent.com/cyrj/deZender/index-en.php
وای چه قیمتهایی :(

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام مجدد،

بلی من خودم تست کردم و همه کار می کنه.
اگر شما هم می خواهید مطمئن بشید ، می تونید یک فایل zend شده رو برام بفرستید، و من dezend شده اون رو براتون میفرستم.
این سایت Qinvent.com بزرگترین و قویترین سایت zend decoding هست که وجود داره و من حقیقتاً تاحالا با هاش هیچ مشکلی نداشتم.
در مورد اکانت ها هم، هم می تونم اکانت های مصرف شده بهتون بدم و هم یک اکانت جدید براتون ثبت کنم. ما از طریق e-gold پرداخت می کنیم ولی قیمت ها نسبت با سایت اصلی پایین تر هست.
در ضمن خودشون هم یک سیستم testing دارن، می تونین از اون استفاده کنید تا مطمئن شید.
راستش رو بخواید منم روز اول باور نمی کردم که بشه چنین کاری کرد، تا اینکه یک نرم افزار ایرانی که برای شرکت های هاستینگ طراحی شده بود رو خودم dezend کردم !! جداً خیلی لذت بخشه :D

امیر

redjoker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لذت بخش بودنش که شدیدا تائید میشه :happy:
یه مدت دتبال bitrix بود یکی از دوستام منم چون باور نمکیردم گفتم نمیشه ! بعد که دیدم بیتریکس نول شده فهمیدم میشه :)
اون قسمت تست را هم دیدم .... بله حق با شماست ...
اگه قرار شد چیزی دکود بشه میدم خودت دکود کنی من حال اکونت بازی ندارم هزینشم مستقیم میدم به خودت

راستی قیمتهای خودتون را هم بده ...

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
اون تست که تو سایتش گذاشته که کار نکرد !

حالا اگه حاضری من یه فایل دارم بفرستم برات دکودش کن ..اگه مشکلی نداشت حدود 15 تا دیگه هم هست !

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
چرا دوست عزیز، تستش کار می کنه. شما احتمالاً در یک جایی از کا اشتباه کردی !
نکته اینه که ما باید خودت Zend Encoder داشته باشی تا فایل خودت رو با یک تغییر کوچولو دوباره Zend کنی !
به هر حال بگذریم
بله خوشحال میشم فایلتو بفرستی، ولی فقط یکی. و در ضمن من هم 100% سورس رو برات نمیفرستم. سورس رو یک خط در میون برات میفرستم تا فقط مطمئن بشی سیستم کار میکنه.
در ضمن یادت باشه که فایل های Zend Encoded باید به صورت BINARY ترانسفر بشن، نه ASCII
15 تا فایل هم مشمول هزینه هست !!!

راستی ایمیلم یادم رفت : support (at @) servers24 ( dot . ) com

امیر

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
من خیلی از نرم افزار های null شده کمیاب یا حتی نایاب رو دارم، چون یک جورایی به Private Forum های این گروه های nuller دسترسی دارم
اکه چیزی خواستی بگو تا برات بگردم ببینم پیدا میشه یا نه
در مورد قیمت هم خودت هر جور دوست داشتی ;)
ما نمی خوایم شما ضرر کنی
فقط یادت باشه ما هم داریم e-gold میدیم اینا رو می خریم
اگه خواستی یک زنگ بهم بزن، شمارم اون بالا تو پست اول هست

امیر

iranwebshop.com

Registered User
لایک‌ها
15
من نرم افزاری رو به شما میفروشم که خودتون بتونید فایلهای زند شده 2 و 3 و 4 را به راحتی باز کنید خودم هم طراحی و برنامه نویسی کردم فایل بفرستید تا در جواب ایمیلتون فایل باز شده رو بفرستم
[email protected]
09133135582

imanksg

Registered User
لایک‌ها
0
نرم افزارش ایرانی نیست دوست عزیز!
بزودی هم همه جا پخش میشه .

hooligan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0