• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ZOHO خداحافظی با آفیس

dashakol

Registered User
لایک‌ها
44
همیشه فکر میکردم چطور ممکنه یک کمپانی microsoft بتونه بر 6 میلیارد نفر حکمفرمائی کنه . اخیراً ندای نرم افزارهای باز. نرم افزارهای تحت وب . و سیستم عامل تحت وب بلند شده. اینها غزلهای خداحافظی خوش آهنگی هستند که در آغاز هزاره سوم برای بدرود گفتن به تک صدائی و انحصارگرائی در نرم افزار خوانده میشن.

مقالاتتون رو با کمک همدیگه و بصورت همزمان بنویسید .
Zoho.com تمام امکانات office رو بصورت مجانی و تحت وب ارائه میده. zohowriter.com یک زیر مجموعه از این دنیای تمام نشدنی هست که بشما اجازه میده متنهاتون رو بصورت مشترک و با همکاری همدیگه در آن واحد یعنی real time collaborative writing ویرایش کنید. کاری که نرم افزارهای ساده ای مثل etherpad.com هم انجام میدن . اما zoho مطمئناً مزیتهای زیادی نسبت به etherpad داره که یکی از بزرگترین اونها به نظر من سازگاری با زبانهای راست به چپ مثل فارسی هست. ساپورت right-to-left یا RTL امکانات بسیاری رو برای فارسی زبانها ایجاد میکنه اطلاعات بیشتر رو میتونید از اینجا بگیرید. برای خداحافظی با ویندوز آماده بشید دوستان.

خاصیت مهم دیگه zoho ویرایش در حالت WYSIWYG هست به این معنی که وقتی شما ویرایش میکنید دقیقاً همون چیزی رو میبینید که قراره باشه نه یک سری کد مثلاً مثل حالتی که در این فروم موقع ویرایش میبینید.

فکر بدی نیست اگر گروهی از دوستان به کمک همدیگه با ترجمه فایلهای راهنمای این سایت این نرم افزار تحت وب رو به فارسی زبانها بیشتر معرفی کنیم.​

Last edited:

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
قابل قیاس با مجموعه office نیستش.

dashakol

Registered User
لایک‌ها
44
مهمترین نکته zoho امکان real time collaborative writing هست که دنیائی از امکانات رو به روی شما باز میکنه. در آن واحد چندین نفر میتونن روی یه مقاله تحقیقی ، یه گزارش، یا هر متن دیگه کار کنن، ویرایشهای هر کس رو در لحظه ببینن ، در حالیکه دارن روی این متن کار میکنن با هم چت کنن ، کامنت بزارن روی نوشته همیدگه و غیره. اگه به سرت زده باشه که یه کار گروهی انجام بدی این بهترین روشه . مخصوصاً که RTL (زبان راست به چپ مثل فارسی) رو پشتیبانی میکنه . من تقریباً همه نرم افزارهای این جوری رو تست کردم و این بهترینش بود . تو ذهنتون داشته باشینش .

بالا