• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Zonealarm و حذف تبلیغات؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
بعد از نصب زون آلارم در حالت پیشفرض نتنظیماتش طوری هست که تبلیغاتی مثل تبلیغات داخل هدر و فوتر و غیره که به صورت تصویر هست رو حذف میکنه میخواستم بدونم این تبلیغات رو بر چه مبنایی حذف میکنه چون بعضا دیده میشه که باتن های Newpost در وی بولتین یا چیزهایی که ضروری هست رو هم حذف میکنه.
فکر میکنم از اونجایی که ممکنه استفاده از زون آلارم نسبتا زیاد هست به همین جهت کسایی که صفحه ای رو طراحی میکنند با مشکل مواجه میکنه.

Bigboy222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با همون تنظیمات دیفالت و پیش فرض همچین مشکلی باهاش ندارم ! ورژن 7 روی سیستمم نصبه :)

احتمالا اشکال از تنظیمات مرورگر شماست

حتما پرو کس ی یا چیزی توی مرورگر ست کردی یا ....

یه بار تنظیمات رو ریست کن .

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
البته من از ورجن جدید استفاده نمیکنم . یک بار ورجن جدید (مدتی پیش) ریختم ولی باگ داشت و دیگه ورجن جدید دانلود نکردم.
ورجن فعلی: 5.5.094 هست. بعضی از بخش هارو حذف میکنه موردی نیست اما بعضی از تصاویر رو بی جهت به عنوان تبلیغ میشناسه مثلا: www.fireboy.biz/design/index1.htm اون 3 عکس اول اسکرین شات رو به عنوان تبلیغ شناسایی میکنه.
این احتمال هم هست که در ورجن جدید که شما دارید این قضیه به صورت بهتری تصحیح شده باشه ولی میدونم این مربوط به مرورگر نیست.

Bigboy222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه بگید ورژن جدید از نظر شما چه نوع باگی داره ؟

معمولا در ورژن های جدید ایراداتی که در ورژن قبلی وجود داره پچ میشه

مثلا برای همون ورژن 5 چند مورد باگ برای بای پس کردن و حملات داس منتشر شده بود که در

ورژن 7 بر طرف شده ...

احتملا برنامه رو از سایت خودش نگرفتی از اپلود سنتری یا جایی دانلود کردی ؛ از سایت اصلی بگیری با کیچن

برای همیشه فیکس میشه ...

یادم رفت بگم تمام اون عکس هایی که در لینک گذاشتی واسه من بدون هیچ مشکلی باز میشه //

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
یادم رفت بگم تمام اون عکس هایی که در لینک گذاشتی واسه من بدون هیچ مشکلی باز میشه
ممنون. یکم خیالم راحتتر شد :)

تا اونجا که یادم میاد از سایت خودشتون گرفتم دقیق خاطرم نیست. به هر صورت ,تشکر.

بالا