• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امکان ماندن براده آهنی در سفیدی چشم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان سلام
من چند وقت پیش موقع کار با سنگ فرز یه برداه ریز تو قسمت سفیدی چشم افتاد بعد از یه روز رفتم دکتر ایشون معاینه کرد و با دستگاه نگاه کرد گفت خارج شده اما العان حدود 3 ماه میگذره حس میکنم هنوز چشم میسوزه و بعضی وقتا تیر میکشه و خودم توی اینه نگاه میکنم هنوز براده داخلش هست اما دکتر با دستگاه نگاه کرد گفت نیست
ممکنه دکتر اشتباه کرده باشه؟
و اینکه اگه این براده همچنان توی چشمم بمونه خطر داره؟
ترو خدا راهنماییم کنین خیلی نگرانم
:oops:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400

رفتم چشم پزشک کلی با دستگاه نگاه کرد گفت هیچی تو چشمت نیست
ولی خودم نگاه میکنم یه لکه سیاه خیلی ریز توی سفیدی چشمم زیر پلک هست ممکنه جای براده باشه؟ تقریبا مث این عکس به نظرتون این سیاهی چیه؟
عکس برای نمونه هست تقریبا اینجوریه چشمم:

بعدش چندتا قطره داد و یه پماد

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
دادی دستمونا این سیاهیه یه کلیک توی برنامه Paint هست شایدم مگس کارخرابی کرده اونجا :D

عکس از چشم خودت بزار

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
معمولا بعد از معاینه به شما قطره انتی بیوتیک میدن که چشم چرک نکنه اون رو کامل مصرف کردی؟

3 ماه زمان زیادی حتما دوباره به دکتر مراجعه کن

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
معمولا بعد از معاینه به شما قطره انتی بیوتیک میدن که چشم چرک نکنه اون رو کامل مصرف کردی؟

3 ماه زمان زیادی حتما دوباره به دکتر مراجعه کن
اره کامل مصرف کردم
بعدش این سیاهی چیه؟ممکنه جای براده باشه؟چون این دومین دکتریه که میگه هیچی داخل چشمت نیست

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دادی دستمونا این سیاهیه یه کلیک توی برنامه Paint هست شایدم مگس کارخرابی کرده اونجا :D

عکس از چشم خودت بزار
اره خوب شبیه این هست دکتر نگاه کرد گفت هیچی توی چشمت نیست

sammixer

Registered User
لایک‌ها
45
دوست عزیز منم موقع کار یکبار این اتفاق برام پیش اومد و پس لطفا همیشه از عینک استفاده کن
بنظرم دو حالت پیش اومده یا اون براده اونجا رو چشمت جا باز کرده و چون موقعی که وارد چشمت شده داغ بود پس میکروبی هم نداشته که بخواد عفونت کنه و تا حدودی داخل چشم شده یا اینکه شما زیادی حساس شدی
شما همون دکتری که میری اگه میگه چیزی نیست ازش بپرس پس دکتر این لکه چیه؟ و بهش نشون بده

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوست عزیز منم موقع کار یکبار این اتفاق برام پیش اومد و پس لطفا همیشه از عینک استفاده کن
بنظرم دو حالت پیش اومده یا اون براده اونجا رو چشمت جا باز کرده و چون موقعی که وارد چشمت شده داغ بود پس میکروبی هم نداشته که بخواد عفونت کنه و تا حدودی داخل چشم شده یا اینکه شما زیادی حساس شدی
شما همون دکتری که میری اگه میگه چیزی نیست ازش بپرس پس دکتر این لکه چیه؟ و بهش نشون بده
بهش گفتم این سیاهی چیه گفت چیز خاصی نیست بعدش گفت هیچی داخل چشمت نیست کلی چشمم رو زیر رو رو کرد گفت چیزی نیست
این دومین دکتریه که میگه چیزی داخلش نیست ولی من حس میکنم هست نمیدونم والا

sammixer

Registered User
لایک‌ها
45
بهش گفتم این سیاهی چیه گفت چیز خاصی نیست بعدش گفت هیچی داخل چشمت نیست کلی چشمم رو زیر رو رو کرد گفت چیزی نیست
این دومین دکتریه که میگه چیزی داخلش نیست ولی من حس میکنم هست نمیدونم والا
والا ما که دکتر نیستیم اما ولی وقتی دکتر میگه چیزی نیست پس ایشالا چیزی نیست
شاید لک گذاشته رو چشمت و جای زخمش باشه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
والا ما که دکتر نیستیم اما ولی وقتی دکتر میگه چیزی نیست پس ایشالا چیزی نیست
شاید لک گذاشته رو چشمت و جای زخمش باشه
نمیدونم والا ممکنه جاشو کبود کرده باشه
به هر حال ممنون که ج دادین

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
شما از کنارش راحت نگذر ........ پرس و جو کن و با پیشرفته ترین تکنولژی که موجود هست استفاده کنید ............ اینکه کسی وظیفشو درست انجام نده عادیه .حتی دکترا!

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
شما از کنارش راحت نگذر ........ پرس و جو کن و با پیشرفته ترین تکنولژی که موجود هست استفاده کنید ............ اینکه کسی وظیفشو درست انجام نده عادیه .حتی دکترا!
والا این دکتر دوم بود رفتم گفت هیچی تو چشمت نیست

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
پس چی باعث اذیت میشه! ........... پس اون ناراحتی که ایجاد شده علامت چیه؟ ............. حتما پیگیری کنید ..............

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
بابا ملت ترکش تو بدنشووونه هیچیشون نشده بعد تو یه اهن رفته چشت این همه اخ وای میکنی .

به احتمال زیاد مشکل شما عصبی هست . یعنی تلقین و فکر میکنید که چیزی هست در حالی که چیزی نیست . چون اگه چیزی باشه پدرتو درمیاره . نمیذاره اصلا چشتو باز کنی . به قدری درد میکنه که نمی تونی چشتو ببندی و باز کنی . اب ریزش شدیدیی میگیره . ولی خودتم میگی که بعضی وقتا درد میکنه .

بالا