• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینهمه فروشنده گوشیه چینی دریغ از یه تعمیر کار یا لوازم یدکی؟

sarinta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
****قابل توجه فروشندگان و خریداران گوشیهای چینی بخونن حتما ****
سلام دوستان 4 روزه گوشيم وسط كار يهو اين پيغامو كه عكسشو پایین گذاشتم ميده و از 4 تا 0 ميشماره و گوشي خاموش روشن ميشه چند تا سیم کارت دیگه انداختم ولی درست نشد رامشم اصلیه ریست فکتوری هم کردم بازهم همین مشکل هست 50 تا مغازه بردم تا میگم w910 هایره میگن ما چینی کار نمیکنیم ؟؟!
فروشنده های محترم گوشیهای چینی لا اقل یه تعمیر کار معتبر و خوب معرفی کنین موارد اینچنینی رو بتونیم حل کنیم تا ان شالله مشتری شما هم بیشتر بشه
91717530158788645120.png

من این مطلبو تو تاپیک اکثر فروشندگان چینی که تا چند وقت پیش همشون گوشی هایر میفروختن وحتی بعضیاشون ادعاای خدمات پس از فروش داشتنن زدم
ولی متاسفانه حتی یکیشون نتونست مشکل منو حل کنه ، با این تفاسیر خداوکیلی می ارزه حدود ۵۰۰ تومن پول گوشی چینی بدیم که با کوچکترین اشکالی هم خجالت بکشیم که بگیم گوشیمون چینیه هم با تمسخر تعمیرگاه های موبایل نا امیدانه برگردیم،به دوستان خریدار این قبیل گوشیهاتوصیه میکنم کمی تو خرید گوشیهای چینی تامل کنن ،ببینن می ارزه واقعا؟چون از لحظه خرید هر آن احتمال داره گوشیتون خراب بشه.
اگر کسی باز تعمیرکاری سراغ داره بگه ممنون میشم

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
من یبار یکسال پیش گوشیم مشکل پیدا کرد فرستادم کرج برام حلش کردن
یه شماره تو گوشیم هست نوشتم pt
فکر کنم مال اون تعمیرکاره باشه برات میفرستم زنگ بزن اگر خودش باشه مشکلت رو حل میکنه

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
من این مطلبو تو تاپیک اکثر فروشندگان چینی که تا چند وقت پیش همشون گوشی هایر میفروختن وحتی بعضیاشون ادعاای خدمات پس از فروش داشتنن زدم
ولی متاسفانه حتی یکیشون نتونست مشکل منو حل کنه ، با این تفاسیر خداوکیلی می ارزه حدود ۵۰۰ تومن پول گوشی چینی بدیم که با کوچکترین اشکالی هم خجالت بکشیم که بگیم گوشیمون چینیه هم با تمسخر تعمیرگاه های موبایل نا امیدانه برگردیم،به دوستان خریدار این قبیل گوشیهاتوصیه میکنم کمی تو خرید گوشیهای چینی تامل کنن ،ببینن می ارزه واقعا؟چون از لحظه خرید هر آن احتمال داره گوشیتون خراب بشه.
اگر کسی باز تعمیرکاری سراغ داره بگه ممنون میشم
داداش همه وارد ها کارشون اینه و اصلی میفروشن چندین ساله داریم میگیم چینی یعنی چینی و ... اما کی که گوش بده
هم تبلت ها هم گوشی چینی

error_as

Registered User
لایک‌ها
81
اشتباه بزرگيه گوشيه چيني خريدن! از اي سي گرفته تا خازن رو گوشي كم ميزارن ! و مشكلات كوچيكي كه ميزنن گوشيو ناكار ميكنن! تو خود چينم اين گوشيا تعمير كار درست حسابي نداره!تو ايرانم طرف ميگه عوض اينكه ٣ ساعت اينو نگاه كنم اخرشم درست نشه تو اين زمان ٣ تا ايفون درست ميكنم ٧٠٠ ٨٠٠ گيرم مياد! قضيه اينه

Sent from my iPhone using Tapatalk

sarinta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
داداش همه وارد ها کارشون اینه و اصلی میفروشن چندین ساله داریم میگیم چینی یعنی چینی و ... اما کی که گوش بده
هم تبلت ها هم گوشی چینی

متاسفانه تبليغات چنان رنگوبارنگ بود و همه دم از خدمات پس از فروش مي زدن كه بنده هم گفتم خوب فرقش چيه و خريدم
الان تنها چيزي كه هست يه گوشي مشكل دار رودست من و نگاه تمسخر آميز تعميركاران كه از همه بيشتر آدمو اذيت ميكنه

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
متاسفانه تبليغات چنان رنگوبارنگ بود و همه دم از خدمات پس از فروش مي زدن كه بنده هم گفتم خوب فرقش چيه و خريدم
الان تنها چيزي كه هست يه گوشي مشكل دار رودست من و نگاه تمسخر آميز تعميركاران كه از همه بيشتر آدمو اذيت
مشکل همین تبلیغات دروغین هست و گول خوردن داداش

dual-core

Registered User
لایک‌ها
51
100 تومان بیشتر خرج میکردی ی گوشی اصلی میخریدی
همین شما6ایید که شیکم این بازاریای چینی و تاجرای بنجل بازو میارید جلو

sarinta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مشکل همین تبلیغات دروغین هست و گول خوردن داداش
جالب اينه كه من پست درخواست معرفي تعميير كار رو زدم واينكه چرا هيچ كس تعميير نميكنه اين گوشيارو به بعضياشونم بر خورده و پستمو اسپم اعلام كردن
البته علت خريد چيني هم برميگرده به اصل فروشها قيمت اصليها با همتراز چينيشون گاها تفاوت دوبرابري داره خوب مشتريه بيچاره هم به جيبش نگاه ميكنه

doweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام

تعمیرکار که 100% هست برای درست کردن اما به خاطر ارزش نداشتن وقتی که میزاره پس کلا قبول نمیکنه انجامش رو

در مورد خرید گوشی هم شما حتی اگه 1100 نوکیا رو هم بخری باز میدونی که اصله ولی گوشی 5 میلیونی چینی رو هیچوقت مطمعن نخواهی بود از هیچیش

اینو میگید 500 خریدید خب با این هزینه میتونستید ده ها مدل از htc رو انتخاب کنید

sarinta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام

تعمیرکار که 100% هست برای درست کردن اما به خاطر ارزش نداشتن وقتی که میزاره پس کلا قبول نمیکنه انجامش رو

در مورد خرید گوشی هم شما حتی اگه 1100 نوکیا رو هم بخری باز میدونی که اصله ولی گوشی 5 میلیونی چینی رو هیچوقت مطمعن نخواهی بود از هیچیش

اینو میگید 500 خریدید خب با این هزینه میتونستید ده ها مدل از htc رو انتخاب کنید
بله حق باشماست اونموقع كه بنده اين گوشي رو خريدم 500 تومن با اين پول ميتونستم 10 ها مدل از htc بخرم ولي بنظرتون خوشي زده بود زير دلم كه اينو بخرم؟
برادر من اون دهها مدل كه جنابتون ميفرماييد بطور مثال يكيش HTC Rhymeبود كه حدود 700 قيمت داشت در عين حال صفحش كوچيكتر بود ضد خش نبود ،پردازندش ضعيفتر بود ، رمش كمتر بود مموريش كمتر بود دوربينش 5 مگ بود قيمتشم حدود 200 تومن گرونتر و غيره و غيره اول كمي تحقيق كن بعد تز بده
ممنونم

doweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
بله حق باشماست اونموقع كه بنده اين گوشي رو خريدم 500 تومن با اين پول ميتونستم 10 ها مدل از htc بخرم ولي بنظرتون خوشي زده بود زير دلم كه اينو بخرم؟
برادر من اون دهها مدل كه جنابتون ميفرماييد بطور مثال يكيش HTC Rhymeبود كه حدود 700 قيمت داشت در عين حال صفحش كوچيكتر بود ضد خش نبود ،پردازندش ضعيفتر بود ، رمش كمتر بود مموريش كمتر بود دوربينش 5 مگ بود قيمتشم حدود 200 تومن گرونتر و غيره و غيره اول كمي تحقيق كن بعد تز بده
ممنونم

ناراحت نمیشی بگم خوشی زده بود زیر دلت اونم درحد .... ؟

دقیقا اشتباه اصلی رو خود تو مرتکب شدی که به اعداد و ارقام نگاه کردی

اکثر گوشی های چینی که وارد ایران میشه از پردازنده مدیاتک استفاده میکنن حالا شما که به اعداد نگاه کردی برای خرید گوشی بگم که فرض کن یک گوشی چینی با پردازنده 1 برابری میکنه با گوشی htc مثلا اسنپ 400

یعنی فرض کن پراید و bmw هر 2 ماشین هستند اما کارایی قابل مقایسه هست؟
الآن مثلا سری میانرده htc مثل دیزایر برابری میکنه با پرچمدارای خیلی از شرکت های چینی با اعداد فریب دهنده

همون دوربین 5 برای htc دقیقا برابری میکنه با 12 شرکت lenovo

اگر بخوای به این چیزا توجه کنی مثلا تکنولوژی ساخت پردازنده های این گوشیا شاید با 40 یا نهایتش 28 نانومتری باشه فرض کن 2 تا پردازنده دقیقا با یک مشخصات از کوالکام و مدیاتک اما تکنولوژی ساختشون دقیقا 50% در کارایی فرق دارن
در هر صورت چندین ساله همه جا میگن گوشی چینی = آشغال

البته مشکل خود چین نیست چون بهترین برندها مثل آیفون هم تو چین تولید میشه مشکل اصلی جنساییه که واردایران میشه :)

sarinta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ناراحت نمیشی بگم خوشی زده بود زیر دلت اونم درحد .... ؟

دقیقا اشتباه اصلی رو خود تو مرتکب شدی که به اعداد و ارقام نگاه کردی

اکثر گوشی های چینی که وارد ایران میشه از پردازنده مدیاتک استفاده میکنن حالا شما که به اعداد نگاه کردی برای خرید گوشی بگم که فرض کن یک گوشی چینی با پردازنده 1 برابری میکنه با گوشی htc مثلا اسنپ 400

یعنی فرض کن پراید و bmw هر 2 ماشین هستند اما کارایی قابل مقایسه هست؟
الآن مثلا سری میانرده htc مثل دیزایر برابری میکنه با پرچمدارای خیلی از شرکت های چینی با اعداد فریب دهنده

همون دوربین 5 برای htc دقیقا برابری میکنه با 12 شرکت lenovo

اگر بخوای به این چیزا توجه کنی مثلا تکنولوژی ساخت پردازنده های این گوشیا شاید با 40 یا نهایتش 28 نانومتری باشه فرض کن 2 تا پردازنده دقیقا با یک مشخصات از کوالکام و مدیاتک اما تکنولوژی ساختشون دقیقا 50% در کارایی فرق دارن
در هر صورت چندین ساله همه جا میگن گوشی چینی = آشغال

البته مشکل خود چین نیست چون بهترین برندها مثل آیفون هم تو چین تولید میشه مشکل اصلی جنساییه که واردایران میشه :)
نمیدونم شاید حق با شماست ولی متاسفانه امان از تبلیغات اگر شماهم فیلمشو میدیدی شاید میخریدی .
بگذریم فقط امیدوارم بقیه گول نخورن .
حالا با این تفاسیر گوشی خوب همه چی تموم باطریشم موندگاریش خوب باشه با صفحه نمایش ۵ اینچ ،غیر آشغال چینی دوستان چی معرفی میکنین

doweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
نمیدونم شاید حق با شماست ولی متاسفانه امان از تبلیغات اگر شماهم فیلمشو میدیدی شاید میخریدی .
بگذریم فقط امیدوارم بقیه گول نخورن .
حالا با این تفاسیر گوشی خوب همه چی تموم باطریشم موندگاریش خوب باشه با صفحه نمایش ۵ اینچ ،غیر آشغال چینی دوستان چی معرفی میکنین

من کارم همینه ولی شما یه کم تو سایت های تکنولوژی مثل www.digiato.com بگرد اطلاعاتت بیشتر میشه

اگر میان رده میخوای سری دیزایر htc فوق العادست بالارده هم سونی سری z و آیفون و g3

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
من چندتا همین گوشی رو از دو فروشنده مختلف و همین فروم خریدم و گوش شیطون کر مشکل خاصی نداشتن.
اگه همین هایر دوسیم بود فکر کنم تا تحول خاصی در گوشی ها رخ نمیداد بفکر تعویضش نمی افتادم.

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
اشتباه بزرگيه گوشيه چيني خريدن! از اي سي گرفته تا خازن رو گوشي كم ميزارن ! و مشكلات كوچيكي كه ميزنن گوشيو ناكار ميكنن! تو خود چينم اين گوشيا تعمير كار درست حسابي نداره!تو ايرانم طرف ميگه عوض اينكه ٣ ساعت اينو نگاه كنم اخرشم درست نشه تو اين زمان ٣ تا ايفون درست ميكنم ٧٠٠ ٨٠٠ گيرم مياد! قضيه اينه

Sent from my iPhone using Tapatalk
همش دروغه که گوشی چینی اشغاله
گوشی هایر داشتم 1سال وخورده یی دستم بود بارها ازدستم افتاد وتوآب و...ولی خداییش هیچ کاریش نشد که هیچ حتی یک بار خط وخش روصفحه اش نیوفتاد

باورکنید گوشی سامسونگ گلکسی داشتم خودبه خود خاموش شده دیگه روشن نشد بردیم همه تعمیرکارامیگفتند مشکل ازچیپشه عوض نمیشه
نمیدونم این حرفا چیه یه عده میزنند
من اصلا گوشی برند قبول ندارم همش چرت وپرته
الانم گوشی ال جی جی2دارم کیفیتش بااینکه عالیه ولی خداوکیلی به گرد پای هایرم نمیرسه
به هایر از100نمره 95میدم وبه ال جی 80 میدم

بالا