الان دیدم چاپ هفتمه تاریخ چاپش ۱۳۷۹. که اگر شما بخواهید چاپ قدیم رو بگیرید اینطور که پشت جلد کتاب نوشته چاپ اول تا چهارم کتاب بین سالهای ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۷ منتشر شده که باید اونها رو بگیرید. اگر هم چاپ جدید رو بخواهید بگیرید تو این لینک میفروشند
http://www.bekhan.com/main/?page=30&bi=1128321
البته من یک نکته ی کلی رو بگم خدمتتون. من خودم هر موقع کتابی رو میخواستم بگیرم دنبال چاپ های قدیم و قبل از انقلاب و ترجیحا اولین چاپ بودم ولی اتفاقا چاپ های قدیم لزوما بدون سانسور نیستند. برای مثال کتاب خیمه شب بازی صادق چوبک که در سال 1324 برای اولین بار چاپ شد داستان کوتاهی به نام اسائه ادب داشت که حکومت شاهنشاهی وقت فکر میکرد در نقد دوران حکومت رضا شاه نوشته شده و ده سال به کتاب اجازه ی چاپ ندادند و بعد در چاپ دوم یعنی 1334 فقط در صورتی اجازه ی چاپ دادند که اون داستان کلا از کتاب حذف بشه و در چاپ دوم کتاب به جای اون داستان ، شعری به نام آه انسان چاپ شد.
یا مثلا من کتاب چشمان نخفته در گور میگل آنخل آستوریاس بعد از انقلاب رو داشتم و چاپ قبل انقلابش رو هم چون فکر میکردم اونی که خوندم سانسور شده خریدم و هر دو رو با هم مقابله کردم و در کمال تعجب دیدم بر عکس ، ظاهرا چاپ قبل انقلابش سانسور شده بود.
بحثش طولانیه ولی کلا کتابهایی که زمان خاتمی چاپ شد رو اگر بگیرید از چاپ های قدیم خیلی بهتر و بدون سانسور هستند. از جمله مثلا شما به مباحث فلسفه علاقه دارید میتونم به کتاب های فلاسفه ی بزرگ برایان مگی ، مردان اندیشه برایان مگی ، یا کتاب فمینیستی زن و ادبیات نشر چشمه یا تو حوزه ادبیات داستانی میتونم به ترجمه پرتقال کوکی برجس ، سرزمین گوجه های سبز هرتا مولر ، و یا نمایشنامه در جنگل شهر برشت یا شاهد بازی در ادبیات شمیسا یا خیلی کنابهای دیگه اشاره کنم که تا سال ۱۳۸۳/۴ چاپ شدند و کتابهایی بودند که هیچوقت دیگه هم اجازه چاپ بدون سانسور نخواهندگرفت در کل اینها رو عرض کردم که زیاد تو فکر چاپ قدیم نباشید. این چاپ قدیم رو بیشتر نایاب فروش ها و دست دوم فروشها باب کردند که به سود بیشتر برسند .