• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک تعویض کتاب های من با کتابهای شما

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
کتاب کاماسوترا کسی نداره ؟

ارسال شده با شیپینگ رایگان

shak

Registered User
لایک‌ها
521
خب احتراما هر کتاب فلسفه ای رو به هر کسی نمیشه داد! باید دید شما در چه سطحی کتاب کار میکنین با توجه به اون پیشنهاد بدم بهتون!

خوب شما اون کتابهایی که میشه به هر کسی داد رو فعلا لیستش رو بنویس

Last edited:

shak

Registered User
لایک‌ها
521
تعداد ۲ کتاب به برنامه نویسی ، ۷ کتاب به تاریخی سیاسی، ۶ کتاب به مذهبی ، ۴ کتاب به رمان و داستان ، ۱ کتاب به جامعه شناسی ، و ۶ کتاب به غیره اضافه شد

shak

Registered User
لایک‌ها
521
13 جلد رمان و داستان به لیست اضافه شد

shak

Registered User
لایک‌ها
521
تعداد 36 جلد رمان و داستان به مجموعه اضافه شد
عکس بخشی از کتابخونه با نام کاربری اضافه شد

shak

Registered User
لایک‌ها
521
سلام عزیز. اگه یه قیمت رو کتاب های رمانتون میذاشتید بنده چندتاشون رو میخواستم

سلام دوست عزیز
من قصدم فقط تعویضه توی تاپیک هم توضیح دادم دلیلش هم امثال این پی ام هاست که بعضی کاربرهایی که بهترین کتابی که خوندند اتوبوس فهیمه رحیمیه میدن:

سلام کل مجموعه رو 100 خریدارم

آناکارنینا (دوجلدی)، تولستوی
برادران کارامازوف ، داستایوفسکی
مجموعه آثار چخوف (۷ جلدی )
مجموعه کامل در جستجوی زمان از دست رفته (۷ جلدی) ، مارسل پروست
سقوط ، آلبرکامو
افسانه سیزیف ، آلبرکامو
پیرمرد و دریا ، ارنست همینگوی
گور به گور ، ویلیام فاکنر

طرف فرق کتاب رو با سیب زمینی تشخیص نمیده فکر کرده اومده میدون میوه تره بار و همه چی رو در هم کیلویی میفروشن. فقط دوره ی ۷ جلدی در جستجوی زمان از دست رفته هر جلدش ۲۸ هزار تومنه که دوره ی کاملش حدود ۱۹۰ تا ۲۰۰ هزار تومن میشه این هم لینک قیمت http://www.agahbookshop.com/search.aspx?SearchTerm=در+جستجوی+زمان+از+دست+رفته&Condition=0&x=0&y=0 خوب اگر من بخوام فقط همین دوره رو نصف قیمت بفروشم باید ۱۰۰ بفروشم طرف اومده یه لیست نوشته میگه همه رو ۱۰۰ خریدارم ! و من چون میدونم اینجا پوست گوسفند از کتاب بهتر فروش میره از همون اول نوشتم هدفم فقط تعویضه . یکسری مثل ایشون دنبال بزخری هستند یک عده هم رفتن جلوی دانشگاه دوتا عکس نیچه رو کتابها دیدند یه سیبیل مدل نیچه گذاشتند و یکی بهشون گفته فلان کتاب شوپنهاور نایابه و اگر خیابان یک طرفه ی والتر بنیامین رو بخونی دیگه هایدگر باید جلوت لنگ بندازه میان اینجا پست میدن که من آنم که رستم بود پهلوان ! و یه کتاب دارم که هوسرل خودش نوشته بهم داده و به هر کسی نمیشه داد. حالا بیای اینجا کل بندازی که بچه جون اون موقعی که تو بز بز قندی و کدوی قلقله زن میخوندی من نقد خوان رولفو می نوشتم میگن اینجا بخش خرید و فروشه . راستش دلم خیلی از کتاب نخون های کتاب باز که کتاب براشون یه کالای لوکسه پره ولی نه اینجا جای گفتنشه و نه گفتنش دردی رو دوا میکنه . از شما هم دوست عزیز عذر میخوام میدونم این حرفها ارتباطی به شما نداشت .

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
والا منم از اون تیریپ ادمایی بودم که همش سرم تو کتابای درسی بوده. اگه هم کتاب غیر درسی خوندم یه نفر اومده گفته اینو بخون وگرنه همچین کتابخون خوفی نیستم.
الانم علاقه پیدا کردم به رمان خونی. اگه قیمت هر کتاببی رو میذاشتید خیلی خوب بود. هم باقی ارزش هر جنسی رو میدونستن و هم از اون پیام ها نمیومد.
منم یه سری کتاب داشتم ولی گفتم به جای معاوضه، بخریم خیال خودمون رو هم راحت کنیم. باز اگه منم لیستی تهیه کردم مزاحمتون میشم اگه هم قیمتی زدید منم در جریان بذارید

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
فلسفتنا
چند تا از کتاب های رضا داوری اردکانی) جامعه شناسی آمیخته با فلسفه هستند
فلسفه تطبیقی
منطق گزاره ها
کتب شهید مطهری هر کدوم که خواستین
آموزش فلسفه مصباح یزدی. مفتش هم گرونه اصلا همه اون پکیج بالا رو شما وردار ببر با این یکی! خر شدم خریدم
تاریخ فلسفه ویل دورانت

لیست کتب فلسفه. ضمنا اون بالا گفتین که نمیدونم فلانی گفته فلان کتاب رو هوسرل خودش بهم داده و هرکسی نمیشه داد احتمالا تیکه ای بود به پست های قبلی من. در این مورد باید بگم که من از اینجور آدمهایی نیستم که بالا فرمودین. نه به پشتوانه سبیل نیچه ایم اومدم اینجا ته به خاطر دو تا جمله که از کارل مارکس که مثلا تو روزنامه خوندم اون پست رو دادم. سوتفاهم نشه. ضمنا کتاب های درخواستی خودتون که میشه تهیه کرد رو بنویسین تا تهیه کنم تعویض کنیم

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
راستی عزیز کتاب مغالطات رو نداری؟

چنین کنند بزرگان دریا بندری چاپ قدیم چطور؟

shak

Registered User
لایک‌ها
521
چنین کنند بزرگان رو دارم چاپش رو یادم نیست . ولی از ادامه فعالیت این تاپیک کلا منصرف شدم. چون نه من میفروشم نه کتابهایی که من میخوام رو کسی واسه تعویض داره.

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
عزیز بزار ما این کتاب رو تعویض کنیم بعد اگه خواستی ببند تاپیک رو:) شما لطفا یا لیست از کتب درخواستی که میشه از کتابفروشی تهیه کرد رو پ.خ کن تا ببینیم چه میشود

shak

Registered User
لایک‌ها
521
الان دیدم چاپ هفتمه تاریخ چاپش ۱۳۷۹. که اگر شما بخواهید چاپ قدیم رو بگیرید اینطور که پشت جلد کتاب نوشته چاپ اول تا چهارم کتاب بین سالهای ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۷ منتشر شده که باید اونها رو بگیرید. اگر هم چاپ جدید رو بخواهید بگیرید تو این لینک میفروشند http://www.bekhan.com/main/?page=30&bi=1128321
البته من یک نکته ی کلی رو بگم خدمتتون. من خودم هر موقع کتابی رو میخواستم بگیرم دنبال چاپ های قدیم و قبل از انقلاب و ترجیحا اولین چاپ بودم ولی اتفاقا چاپ های قدیم لزوما بدون سانسور نیستند. برای مثال کتاب خیمه شب بازی صادق چوبک که در سال 1324 برای اولین بار چاپ شد داستان کوتاهی به نام اسائه ادب داشت که حکومت شاهنشاهی وقت فکر میکرد در نقد دوران حکومت رضا شاه نوشته شده و ده سال به کتاب اجازه ی چاپ ندادند و بعد در چاپ دوم یعنی 1334 فقط در صورتی اجازه ی چاپ دادند که اون داستان کلا از کتاب حذف بشه و در چاپ دوم کتاب به جای اون داستان ، شعری به نام آه انسان چاپ شد.
یا مثلا من کتاب چشمان نخفته در گور میگل آنخل آستوریاس بعد از انقلاب رو داشتم و چاپ قبل انقلابش رو هم چون فکر میکردم اونی که خوندم سانسور شده خریدم و هر دو رو با هم مقابله کردم و در کمال تعجب دیدم بر عکس ، ظاهرا چاپ قبل انقلابش سانسور شده بود.
بحثش طولانیه ولی کلا کتابهایی که زمان خاتمی چاپ شد رو اگر بگیرید از چاپ های قدیم خیلی بهتر و بدون سانسور هستند. از جمله مثلا شما به مباحث فلسفه علاقه دارید میتونم به کتاب های فلاسفه ی بزرگ برایان مگی ، مردان اندیشه برایان مگی ، یا کتاب فمینیستی زن و ادبیات نشر چشمه یا تو حوزه ادبیات داستانی میتونم به ترجمه پرتقال کوکی برجس ، سرزمین گوجه های سبز هرتا مولر ، و یا نمایشنامه در جنگل شهر برشت یا شاهد بازی در ادبیات شمیسا یا خیلی کنابهای دیگه اشاره کنم که تا سال ۱۳۸۳/۴ چاپ شدند و کتابهایی بودند که هیچوقت دیگه هم اجازه چاپ بدون سانسور نخواهندگرفت در کل اینها رو عرض کردم که زیاد تو فکر چاپ قدیم نباشید. این چاپ قدیم رو بیشتر نایاب فروش ها و دست دوم فروشها باب کردند که به سود بیشتر برسند .

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
کتاب نیچه رو تا حالا چند بار خوندین؟؟؟ اصلا خوندین/؟؟؟

shak

Registered User
لایک‌ها
521
کتاب نیچه؟ منظورتون کدوم کتاب نیچه ست؟ نیچه کتاب زیاد داره عزیز.

sephr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصول و راهنمای استفاده از پورت USB.
سلام دوست من اگه این کتاب (اصول و راهنمای استفاده از پورت USB)هنوز داری من لازمش دارم ممنون میشم پاسخ بدی
باتشکر

hantoosh455

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز،
به صورت كاملا اتفاقي متوجه شدم يك نسخه از يكي كتابهاي خاطره انگيز زندگي ام رو شما داريد.
" مردي كه سايه اش را فروخت، آدلبرت فون شاميسو"
امكانش هست اين كتاب رو از شما بگيرم؟ لطف بزرگي در تجديد خاطراتم ميكنيد.

shak

Registered User
لایک‌ها
521
تا اطلاع ثانوي اين تاپيك فعاليت نمي كند لطفا جهت تهيه كتابها پيام ندهيد،در آينده ي نزديك ليست كتابها كامل و همگي به فروش خواهند رسيد.

بالا