• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حذف فایل تصاویر اضافی در وردپرس مشکلی نداره؟

Gam3r

Registered User
لایک‌ها
87
سلام.
دوستان بنده از تصاویر "متوسط" و "بزرگ" که توسط خود وردپرس ایجاد میشه توی سایت استفاده نمیکنم و بعدا متوجه پرشدن فضای هاست توسط ساخته شدن خودکار همین تصاویر شدم.

Screenshot (47).jpg

البته الان مقدار رو صفر کردم ولی آیا برای حذف باقی تصاویر قدیمی , به سئو صدمه نمیزنه و مشکلی نداره؟...

Screenshot (46).jpg

مجددا میگم که اصلا از این نوع تصاویر در هیچ کجای سایت استفاده نشده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
ازونجایی که در هیچ قسمتی استفاده نشده، هیچ مشکلی برای سایت یا سئو بوجود نخواهد آورد
ابتدا تنظیمات مد نظرتون رو در "تنظیمات > رسانه" انجام بدید و سپس از طریق افزونه زیر، اقدام کنید:
https://fa.wordpress.org/plugins/regenerate-thumbnails/

این افزونه با توجه به تنظیمات جدید، تصاویر رو مجدد ایجاد میکنه و قبلی ها که بدرد نمیخورن رو حذف میکنه
دستی حذف نکنید. فقط با همین افزونه اقدام کنید. چون بجز فایل های تصاویر، رکورد های دیتابیس هم باید اصلاح بشن

Gam3r

Registered User
لایک‌ها
87
ازونجایی که در هیچ قسمتی استفاده نشده، هیچ مشکلی برای سایت یا سئو بوجود نخواهد آورد
ابتدا تنظیمات مد نظرتون رو در "تنظیمات > رسانه" انجام بدید و سپس از طریق افزونه زیر، اقدام کنید:
https://fa.wordpress.org/plugins/regenerate-thumbnails/

این افزونه با توجه به تنظیمات جدید، تصاویر رو مجدد ایجاد میکنه و قبلی ها که بدرد نمیخورن رو حذف میکنه
دستی حذف نکنید. فقط با همین افزونه اقدام کنید. چون بجز فایل های تصاویر، رکورد های دیتابیس هم باید اصلاح بشن
بسیار ممنون متشکر از راهنمایی بسیار خوبتون:general504:.
فقط ببخشید اون افزونه ای که معرفی کردید برام کارنکرد و با افزونه Force Regenerate Thumbnails تصاویر اضافه رو حذف کردم.
نزدیک 500مگابایت فضا خالی شد:general707::general707:!!!!........سایت رو چک کردم خداروشکر مشکلی پیش نیومده بود , فقط امیدوارم همینطور باشه و بعدا مشکلی پیش نیاد.
بازم ممنون.

بالا