• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دستور پخت کیک ساده

banoo4921

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 می 2013
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
3

%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87-2.jpg
مواد لازم :
آرد سفید : ۱۵۰گرم
شکر : ۱۵۰ گرم
تخم مرغ : ۶ عدد
وانیل : نصف قاشق چایخوری



طرز تهیه :
آرد را بخوبی الک می کنیم . زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می زنیم . سفیده را آنقدر می زنیم تا پف کند بعد نصف شکر را کم کم بدان اضافه کرده و هم می زنیم . زرده را با نصف دیگر شکر و وانیل می زنیم تا کاملا سفید و نسبتا سفت شود . سفیده و زرده را با هم مخلوط می کنیم . آرد را یک بار دیگر روی این مخلوط الک کرده و هم می زنیم . اینکار را باید به سرعت انجام دهید . توجه نمایید که در این مرحله مایه را زیاد به هم نزنید د قالب دلخواه را بخوبی چرب کرده و آرد می زنیم . مایه را در قالب ریخته و در حرارت ۳۲۵ درجه فر به مدت یک ساعت قرار می دهیم . در این فاصله درب فر را باز نکنید . اگر میخواهید بفهمید که کیک آماده است یا نه ، بعد از یک ساعت ، یک چنگال در وسط کیک فرو کنید . اگر کیک به چنگال نچسبد ، آماده است . وقتی کیک آماده شد ، آنرا بیرون آورده و می گذاریم تا سرد شود . بعد آنرا در ظرف مورد نظر برگردانده و از قالب در می آوریم .
 

linkoln

Registered User
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2012
نوشته‌ها
4,302
لایک‌ها
2,632
محل سکونت
بلقیوم
حتما امتحانش میکنم.
 
بالا