• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عکس روی جلد کاغذ cd ها را چگونه درست کنم؟

diaclost

Registered User
لایک‌ها
82
فکر کنم سایز کاغذ روی جلد cd و dvd ها A5 باشه(شاید سایزش اینه مگرنه مطمئن نیستم) حالا من روی ورد تونستم سایز a5 رو پیدا کنم حالا یه مشکل اینه که من در ورد در سایز A5 باید یک عکس با سایز A5 که دو تیکه به هم چسپیده باشه رو اونجا بطور عمودی بزارم یا دو عکس را عمودی کنم و کنار هم بزارم یعنی تمام نیمه بالایی یک عکس و تمام نیمه پایینی را یک عکس اشغال کرده باشد بدون باقی ماندن فضای سفید و خالی1- ولی در ورد در یک صفحه a5 نمیشه دو تا عکس گذاشت و دو تا برگ A5 درست میشه! 2- یک عکس تمام نیمه بالایی را پر نمیکند و حتی از مرز کاغذ بیون میزند ولی فضای خالی را پر نمیکند و تمام چهرچوب بالایی را نمیگیرد.
خلاصه بگم من میخام عکس روی جلد کاغذ cd درست کنم و در همون سایز جلد, پرینت بگیرم طوری که وقتی کاغذ رو تا میکنم 2 تا عکس بشن. چه جوری ایتن کار رو بکنم؟ کسانی که CD و DVD رایت میکنن راهنمایی کنند.
ممنون میشم اگه کسی کمک و راهنمایی کنه

eershab

Registered User
لایک‌ها
201
سلام
اگر مجموعه آفیس رو کامل نصب کردین برای این جوری کارها سراغ
پابلیشر برین
به جای ورد
توی خود مجموعه آفیس هست

i.sharifi

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
410
سلام

بسته به نوع قاب ابعاد متفاوت است . مشخص نکردید چه نوع قابی؛ مربعی ، مستطیلی یا ...؟
ضمنا پیشنهاد می کنم با استفاده از نرم افزار illustrator طراحی جلد و کاور رو انجام بدید .

یادآوری : نرم افزار word در دسته نرم افزارهای گرافیکی دو بعدی قرار نمیگیرد .

بالا