سلام دوست گلمسلام دوست عزیز .. من تازه با این تاپیک آشنا شدم .. شاید جواب سوال من رو قبلا اینجا داده باشید . با عرض پوزش دوباره میپرسم ، میخواستم بدونم چجوری میشه ادکلن 1 میلیونیه اونتوس یا محصولات دیگه یهو بشه 100 تومن در صورتی که شما کاملا اوریجینال بودن ادکلنهاتونو تضمین شده میدونین ، مثلا ادکلن بلک افغانو اصلا شیشه ی به این شکل نداره .. یا بعضی محصولات دیگه که به لحاظ ظاهری هم متفات با مدل شرکتی هستن , اگه واقعا تمام محصولات اوریجینال هستن و پرشده ی خود کارخونه هستن و فقط یه جعبه نداشتن انقد باعث افت قیمت شده من همین الآن یه 8-7 تا سفارش دارم . بازم بگم اصلا قصد اسائه ادب نداشتم و فقط جهت اطمینان پرسیدم . مرسی
سلام
سلام خدمت همه دوستان عزیز بار جدید 50 میل بسیار شیک عالی با کیفیت رسید برامون با رایحه های بسیار خاص و قیمت مناسب فقط 60 هزار تومان
کارها در 7 رایحه مردانه
اپیک امواج-اوپوس 7 امواج-اونتوس کرید-تق هرمس-عطر رویایی مولکول-پگاسوس مارلی-بلک افگان
5 رایحه های زنانه
لیدی میلیون-ترزور میدنایت رز-الین-چنل چنس-لاویست بله لنکوم-
سلام خدمت همه دوستان عزیز بار جدید 50 میل بسیار شیک عالی با کیفیت رسید برامون با رایحه های بسیار خاص و قیمت مناسب فقط 60 هزار تومان
کارها در 7 رایحه مردانه
اپیک امواج-اوپوس 7 امواج-اونتوس کرید-تق هرمس-عطر رویایی مولکول-پگاسوس مارلی-بلک افگان
5 رایحه های زنانه
لیدی میلیون-ترزور میدنایت رز-الین-چنل چنس-لاویست بله لنکوم-