• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری سایت فروش فایل به همراه هدیه

javane

Registered User
لایک‌ها
13
سلام .

من به خاطر مشکلی که دمه عیدی برام پیش اومده . ناچار شدم دو تا سایت و چند تا وبلاگم رو بفروشم .

الان دو تا سایت برام مونده و یه وبلاگ .
یه سایت رو که تازه راه اندازی کردم و پست و بازدید خاصی نداره و نمیشه فروخت . وبلاگ رو هم تازه خریدم و ترجیح می دم حداقل این وبلاگ رو داشته باشم و نفروشم .

ولی سایتی که برام مونده و ناچارم که بفروشمش سایت فروش فایلم هست .
danlodi.ir
با قیمت مناسب فروخته می شه + هدیه با ارزش ( پکیج تحقیق و مقاله و سوالات پیام نور = 22 دیسک حدود 90 گیگ )
برنامه نویس سایت دیجیتال ایران هست و تمام امکانات سایتم رو می تونید اینجا مطالعه کنید و حتی دموی آنلاین رو ببینید :
http://www.digitaliran.ir/wpshop/
سایت رو من فعلا دانلود رایگان کردم . مطالبش رو هم خودم گذاشتم و کپی از هیچ سایتی نیست . دو تا درگاه بانکی هم داره . درگاه مستقیم بانک ملت و درگاه واسطه ای از پی لاین که می تونید همزمان هر دو رو فعال و استفاده کنید .
270 پست داره که همه اختصاصی هستن و هیچ جمله ای از سایت دیگه ای کپی نشده . رنگ گوگل یک هست . الکسا هم 850 هزار هست و داره میاد پایین تر .
سیستم وردپرس هست و طرز کار باهاش واقعا راحته . قالب خریداری شده و پشتیبانی داره فعلا . قالب پیش فرضی هم که موقه خرید سایت روی سایت بوده در دسترس هست در قسمت قالبهای سایت = یعنی دو تا قالب دانلود داره . خود سایت هم هنوز پشتیبانی داره .
هر دو پشتیبانی ( برنامه نویس و قالب ) آدمهای خوبی هستن و در مورد پشتیبانی نگرانی نیست .
هاست از نت افرازه و داره تموم میشه و بهتره خودتون هاست تهیه کنید ( از نت افراز هر 3 ماه میشه 19هزار تومن پشتیبانیش هم خوبه )

سایت رو به همراه دامنه رنگ یک و الکسایی که هر روز داره پایین تر میاد برای فروش فوری می زارم 150 هزار تومن + هدیه با ارزش ( پکیج تحقیق و مقاله و سوالات پیام نور = 22 دیسک حدود 90 گیگ که توضیحش رو می تونین اینجا بخونین = http://danlodi.ir/?p=3900

فروش فوری هست .

Last edited:

javane

Registered User
لایک‌ها
13
با خریدار راه میام .

javane

Registered User
لایک‌ها
13
فراموش کردم بگم :

یه اسکریپت تبادل لینک هم داره به این آدرس :

link.danlodi.ir

javane

Registered User
لایک‌ها
13
فروش ادامه داره . فروش فوری هست .

javane

Registered User
لایک‌ها
13
قیمت به 150 هزار تومن کاهش داده شد .

ashkan'7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام لطفا اطلاعات کامل رو برای من پیام خصوصی کنید و اگر از Viber یا Massenger استفاده می کنید آیدی تون رو پیام خصوصی کنید
با تشکر

بالا