سلام
یکعدد پاور گرین 1030 وات بدون گارانتی با یه هفته مهلت تست به فروش میرسد.
این پاور رو خیلی وقت پیش از دوستم خریده بودم چون می خواستم یه سیستم بالا جمع کنم که پولم جور نشد و فعلا بی خیال شدم.
پاور قاتی وسایلم بود و خط و خش روش افتاده بود و برچسبشم هرجاییش یکم پارگی پیدا کرده.
برچسبشو کندم و یه رنگ مشکی زدم و دوباره برچسبشو برگردوندم سرجاش و نسبتا تمیز شد.
توشم تمیز کردم. دیدم انگار خازن بزرگاش باد کرده. اون گردیای سیاه روی خازنو برداشتم دیدم خازن سالمه ففط این پلاستیک سیاها از جاشون بلند شده بودن. عکسشم گذاشتم که حرف ناگفته ای نمونه و با عکسی که تو سایت گرین هست مقایسه کنید تا منظورمو متوجه بشید.
5 روزی هم به یه سیستم وصل کردم یکسره بدون هیچ مشکلی کار میکرد.
محض اطمینان دوستان عزیز یه هفته هم مهلت تست می دم. :thumbsup:
قیمت پایه : 270
فوری : 330
هزینه پست هم با خریدار محترم می باشد.
گام افزایش 5 هزار تومان.
پایان مزایده: 15 دی 1392
لینک پاور: http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP1030B
قسمت نیست یه سیستم خیلی بالا بگیرم تصمیم گرفتم یه سیستم نسبتا بالا جمع کنم و فروش دوباره برقراره. با gp585b و مادربورد +am3 هم تعویض می کنم.احتمالا انصراف از فروش
چون پولم داره جور میشه و می خوام تو سیستم خودم استفاده کنم اگه جور نشد اینجا اعلام می کنم.
یکعدد پاور گرین 1030 وات بدون گارانتی با یه هفته مهلت تست به فروش میرسد.
این پاور رو خیلی وقت پیش از دوستم خریده بودم چون می خواستم یه سیستم بالا جمع کنم که پولم جور نشد و فعلا بی خیال شدم.
پاور قاتی وسایلم بود و خط و خش روش افتاده بود و برچسبشم هرجاییش یکم پارگی پیدا کرده.
برچسبشو کندم و یه رنگ مشکی زدم و دوباره برچسبشو برگردوندم سرجاش و نسبتا تمیز شد.
توشم تمیز کردم. دیدم انگار خازن بزرگاش باد کرده. اون گردیای سیاه روی خازنو برداشتم دیدم خازن سالمه ففط این پلاستیک سیاها از جاشون بلند شده بودن. عکسشم گذاشتم که حرف ناگفته ای نمونه و با عکسی که تو سایت گرین هست مقایسه کنید تا منظورمو متوجه بشید.
5 روزی هم به یه سیستم وصل کردم یکسره بدون هیچ مشکلی کار میکرد.
محض اطمینان دوستان عزیز یه هفته هم مهلت تست می دم. :thumbsup:
قیمت پایه : 270
فوری : 330
هزینه پست هم با خریدار محترم می باشد.
گام افزایش 5 هزار تومان.
پایان مزایده: 15 دی 1392
لینک پاور: http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP1030B
فایل های ضمیمه
Last edited: