من العان تاریخ کارت ملیم تموم شده باید هوشمند بگیرم یا همین کاغذی؟سالی یه دفعه هوشمند میشه و 10 تومن میگیرن
کارت ملی ,شناسنامه,پایان خدمت
تمومم نمیشه
همین خودش نشان از #### هستاولین خط تولید کارت هوشمند در کشور صبح امروز در کرج افتتاح شد
صبح امروز اولین خط تولید کارت هوشمند در کشور افتتاح شد و در این مراسم جمعی از مسئولان بخش خصوصی و مخابراتی حضور داشتند
در این مجموعه انواع کارت هوشمند از جمله کارت بانکی، کارت ملی، کارت شناسایی، کارت سوخت، سیم کارت و کارت شارژ تولید خواهد شد. ظرفیت تولید سالانه، 45 میلیون کارت هوشمند است
این خط تولید وابسته بنیاد تعاون **** پاسداران می باشد
شرایط داره گرفتنش یا به همه میدن بی استثنا؟اگه لازم نداری وللش تا کارت هوشمند میاد
کارت ملی هوشمند برای احراز هویت هست وقتی میزنش به دستگاه تمام مشخصات حتی اثر انگشت وازدواج و طلاق و بچه و خلاصه هر چی که بگی توشه......
فک کنم با اومدن این کارت هوشمند ملی همه مجرما و کسایی که تحت تعقیب هستن راحت شناسایی میشن درسته؟خلاصه هر چی که بگی توشه
به همه میدنشرایط داره گرفتنش یا به همه میدن بی استثنا؟
خیلی هم خوببه همه میدن
به چ صورت دوست عزیز؟به همه میدن
شناسنامه هوشمند همینه:شناسنامه هم اگر از تاریخ عکس الضاقی اون بیش از 15 سال گذشته باشه میشه درخواست شناسنامه حدید با عکس جدید داد که چون شناسنامه ها رو دارن هوشمند میکنند در همین میان براتون شناسنامه جدید صادر میکنند.
اون که برای پوله درستهشما هم بیکارید
من رفتم درخواست کارت هوشمند سربازی دادم 10 ماه طول کشید تا کارت صادر شد
همش کلک پوله
همش بازی دولت