• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرفتن کارت بانکی توسط عابر بانک

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
من تازه کارت عابر بانکمو گرفتم از بانک رفاه امروز رفتم موجودیش رو تست کنم با اینکه رمز رو درست زدم دستگاه کارت رو گرفت و گفت به دلایل امنیتی کارت رو باید بگیره به نظرتون مشکل چی هست؟وباید چیکار کنم؟

Loner_62

Registered User
لایک‌ها
481
دستگاه مشکل داشته احتمال زیاد ، کارت ملی رو ببر شعبه عابرت رو بگیر
دوباره همون موقع تست کن ، شاید هم یادشون رفته رمز کارت رو فعال کنن

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دستگاه مشکل داشته احتمال زیاد ، کارت ملی رو ببر شعبه عابرت رو بگیر
دوباره همون موقع تست کن ، شاید هم یادشون رفته رمز کارت رو فعال کنن

اخه کارت تو بسته پلمپ بود خودم بازش کردم

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
کارت شما فعال نشده بوده که از بسته باز کردید باید برید از شعبه ای که عابر بانکش کارتتونو خورده ، کارتتونو بگیرید بعد برید شعبه ای که حساب افتتاح کردید براتون کارتتونو فعال کنن .

یا حق .

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
کارت شما فعال نشده بوده که از بسته باز کردید باید برید از شعبه ای که عابر بانکش کارتتونو خورده ، کارتتونو بگیرید بعد برید شعبه ای که حساب افتتاح کردید براتون کارتتونو فعال کنن .

یا حق .

ممنون فردا برم ببینم چیپس میشه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
خواهش می کنم .

رفتم اونجا متصی کشید تو پوز خود بانک گفت اشکال نداره ولی من وقتی میزنم تو عابر بانک بازم کارت رو میگیره یه رسید میده که کارت شما به دلایل امنیتی گرفته شد رمز رو هم درست از روی همون ورق میزنم کارت هم همش 4 روز نیست گرفتم چیپس کار کنم؟:(

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
رفتم اونجا متصی کشید تو پوز خود بانک گفت اشکال نداره ولی من وقتی میزنم تو عابر بانک بازم کارت رو میگیره یه رسید میده که کارت شما به دلایل امنیتی گرفته شد رمز رو هم درست از روی همون ورق میزنم کارت هم همش 4 روز نیست گرفتم چیپس کار کنم؟:(

سلام
همین موضوع به رئیس بانک بگید و حتما مصمم باشید که کارتونو پیگیری کنند حتما به نتیجه می رسید .

بالا