سلام دوستان به شدت به یه کارتخوان سیار نیاز دارم لطفا راهنماییم کنین از کجا هر چه زودتر تهیه کنم
توی قوامین حساب ندارم اول باید برم حساب باز کنم؟بانک قوامین راحت تر میده
هویجوری
دوست عزیز برای خودتون متاسف باشید که الکی تهمت میزنید این شخص من نیستم از مدیران تقاضا دارم آپی ها رو چک کنن و کسی که متخلف هست بن دایم کننالان خیلی چیزا مشخص شد.
مولتی اکانتی که ملت رو میذاره سر کار. چه حوصله داری فقط تو من موندم. پست رو ویرایش کردی ولی نمیدونی هنوز که وقتی ایمیل میاد ثابت میمونه.
اصل ایمیل هم موجوده.
واقعا برات متاسفم.
باز اومدی ملت رو گذاشتی سر کار.؟
بابا این بشر مشکل روانی داره هر به چند وقت هم تو یه تاپیک سر و کلش پیدا میشه.
http://forum.persiantools.com/threads/هزینه-زندگی-چقدره؟.711570/page-2#post-11285801
الان خیلی چیزا مشخص شد.
مولتی اکانتی که ملت رو میذاره سر کار. چه حوصله داری فقط تو من موندم. پست رو ویرایش کردی ولی نمیدونی هنوز که وقتی ایمیل میاد ثابت میمونه.
اصل ایمیل هم موجوده.
واقعا برات متاسفم.
من یکدستگاه دارم و میتونم بهتون بدمسلام دوستان به شدت به یه کارتخوان سیار نیاز دارم لطفا راهنماییم کنین از کجا هر چه زودتر تهیه کنم
من یکدستگاه دارم و میتونم بهتون بدم
09122588921
دستگاه قابل واکذاری نیست شماره حسابشم قابل تغییر نیست ، من کارتی که پول میره به اون حساب رو با رمزش بهتون میدممن یدونه برای کسی میخوام ! میشه یکم راهنمایی کنید که پول واریزی به حساب خودش میره یا به حساب شما ؟
یعنی این امکان هست که دستگاه شما رو به حساب مد نظر یا هر جساب دیگه وصل کرد ؟
هزینه چقدره ؟ شما کلا چند میدید این دستگاه رو ؟
بهترینشون مال بانک ملت هست.دقت کنی تمام طلافروشا بازاریا و کاسبا ۹۹ درصدشون به پرداخت ملت دارن.