business.iran
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 27
- لایکها
- 13
شرایط تون رو برام ارسال کنید.پس محصولتون بدین ما بپخشیم
منظورتون از کلمه {ما} در جمله پس محصولتون رو بدین ما بپخشیم چیه؟
[email protected]
Last edited:
شرایط تون رو برام ارسال کنید.پس محصولتون بدین ما بپخشیم
یهو می گن تو میخوای جلوی موفقیت مارو بگیری و اینابگین چرا نگید
من مشخصات خودم رو برای پیدا کردن شغل مناسب چند هفته پیش به کاریابی داده بودم که یه آقایی تماس گرفت گفت خانومم شرکت داره و به شما نیاز داریم با حقوق پایه 1300 + پورسانت و مخلفات و غیره ، آدرس داد رفتم دیدم به به دختر پسرای جوون دور همی نشستن این اونو پرزنت میکنه و اون ایینو : خخخخ
دو تا دختر جوون هم منو داشتن پرزنت میکردن که بعد صحبت 1.نیم ساعته پاشدم گفتم از آشنایی با شما خوشبختم : دی
ولی جدا از شوخی ، خیلی هارو رو شستشوی مغزی دادن و ازشون دارند سو استفاده میکنن همش هم فقط بخاطر همین مشکلات اقتصادی و بیکاریه
با توجه به نحوه ی کارشون تفاوتی با شرکت های هرمی ندارن و در لباسی جدید ظاهر شدن
البته یه انجمن داریم که می خواهیم توی این انجمن در مورد مشاغل صحبت کنیم اگه مایل بودید بیاید یه سر بزنید.منو که دوستم برد بزوووور منگنه منم رفتم پیش اونی که پرزنت میکرد و صاحب دفتر بود گفتم افرین . گفت چرا . گفتم افرین که بدون دادن درامد این همه جوانه تحصیل کرده رو کردید کارکنه خودتون و سر اخرم مشتری هستن و ازتون باید حتما خرید کن ان . اون ریسه کلیه بادران جدا مغزش کار میکرده ولی من ایده های بهتری دارم برای زندگیم که ... که گیر سه پیچ که جلساته یکو دو رو بیا که مخمونو بزن ان با روانشناسی . سود توش هست ولی برا بالااااا دستیا
امان از بیکاری
عزیزم طبق گفته ی انیشتین تصاعد میتونست هشتیمن عجایب دنیا باشه{ هم اکنون عجایب هفتگانه داریم بدون در نظر گرفتن تصاعد } نه جاذبه.دوستان الان عصر it به سر می بریم
قبلا کار مردم یدی بوده که ارباب سود می برده بعدا کار مردی صنعتی شده الانم که کار مردم نیازی به جسم نداره و فقط باید از ذهنت استفاده کنی، 3 یا 4 ساعته سودش هم بالاست شما با نتورک می تونید روزی 3 4 ساعت کار کنید و به هفتمین جاذبه ی جهان یعنی تصاعد برسید از نظر انیشتین هفتمن جاذبه ی جهان تصاعده پس شما با این تصاعد می تونید به درامد 20 میلیونی برسید
عزیزم طبق گفته ی انیشتین تصاعد میتونست هشتیمن عجایب دنیا باشه{ هم اکنون عجایب هفتگانه داریم بدون در نظر گرفتن تصاعد } نه جاذبه.
بد جور شست و شو دادنا.......دوستان الان عصر it به سر می بریم
قبلا کار مردم یدی بوده که ارباب سود می برده بعدا کار مردی صنعتی شده الانم که کار مردم نیازی به جسم نداره و فقط باید از ذهنت استفاده کنی، 3 یا 4 ساعته سودش هم بالاست شما با نتورک می تونید روزی 3 4 ساعت کار کنید و به هفتمین جاذبه ی جهان یعنی تصاعد برسید از نظر انیشتین هفتمن جاذبه ی جهان تصاعده پس شما با این تصاعد می تونید به درامد 20 میلیونی برسید
جالب اینحا بود اون دو تا دختر یه ساعت سعی کردن مخمو به شکلی بزنن نتونستن بعد یکیش در گوشی به اون یکی گفت طرف ( من ) یه جوریه اقای فلانی رو صدا کن بیاد بعد یه اقایی اومد هر چی گفت متقابلا دلیل براش اوردم داره اشتباه میکنه اونم اخرش گفت شما اصلا یه جوری هستیدمنو که دوستم برد بزوووور منگنه منم رفتم پیش اونی که پرزنت میکرد و صاحب دفتر بود گفتم افرین . گفت چرا . گفتم افرین که بدون دادن درامد این همه جوانه تحصیل کرده رو کردید کارکنه خودتون و سر اخرم مشتری هستن و ازتون باید حتما خرید کن ان . اون ریسه کلیه بادران جدا مغزش کار میکرده ولی من ایده های بهتری دارم برای زندگیم که ... که گیر سه پیچ که جلساته یکو دو رو بیا که مخمونو بزن ان با روانشناسی . سود توش هست ولی برا بالااااا دستیا
امان از بیکاری
همه ملت نمیشه گفت که تقریبا افراد جوان بیکار و جویای کارواقعا دلم می سوزه ملت با چه امیدی تو این شرکتا کار می کنن
دید منفی از سابقه ی منفی نشات میگیره بر فرض مثال وقتی مدیر عامل یه نهادیا سازمان دولتی مثل بانک .... و .... که لیستش قبلا به تعداد انگشتای دستم بود الان به تعداد موهای سرم شده کچل نیستمچند روزه که دارم در این مورد تحقیق می کنم ، اخرشم نگرفتم کی به کیه ! البته اکثر ایرانی ها نسبت به این نوع فعالیت ها دید منفی دارن .
حرفتون درسته الان عصر فناوری اطلاعات هست ولی اگه راهو درست بریدوستان الان عصر it به سر می بریم