• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماجراهای شنیدنی رانندگی

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
ممنون فرهاد جالب بود ، منتها هامر تو آفرود زیاد خوب عمل نکرده (انتقاده البته ) ولی مقاله جالب و کاملی بود خودت نوشتی کلا یا کپی پیست؟
ممنونم

خواهش.

اتفاقا اصل مطلبش همون آفرود ــــــــــــــه . حتی تو رالی داکار هم کلی مقام داره.

نه از چندین مجله ماشین و هفته نامه یادداشت برداشتم اینجا تک تکشو تایپیدم و عکس گذاشتم . این سری داستانی هارو همه رو تک تک ش رو تایب کردم مثل این و داج و.....

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
سخنی کز دل برآید لاجرم بر دل نشیند
آقا نیدونم چه حکمتیه وقتی متن کپی پست نیس آدم میخونه کامل

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
جدی ؟ مطمئنی ؟ اون نظامیاش بنظر از کوه هم بالا میرن

آره البته تو مدل های معمولیشو (نظامیشو نمیتونم نظر بدم )من review از سایت های تخصصی ماشین میخوندم بادم نیست چه سایتایی بود اگه پیدا کردم لینک میزارم حتما.

Last edited:

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
خواهش.

اتفاقا اصل مطلبش همون آفرود ــــــــــــــه . حتی تو رالی داکار هم کلی مقام داره.

نه از چندین مجله ماشین و هفته نامه یادداشت برداشتم اینجا تک تکشو تایپیدم و عکس گذاشتم . این سری داستانی هارو همه رو تک تک ش رو تایب کردم مثل این و داج و.....
واقعا با قلم شیوا و حرفه ایی نوشتی دس مریضار ، رو دست مجله ماشین و... بلند شدی ، باید جذب مجله ماشین یا motortrend.. بشی

اینو تو 1 جا دادم گفتم شاید بعد نباشه اینجا بگم ، همچین بی ربطن نیست

هامر ترکیبی از 3 خودروی زره پوش - قایق و سواری طراحی شده و به گونه ای ساخته شده که تا 14 سال در بدترین شرایط آب و هوایی بدون نیاز به تعمیر و نگهداری کار کنه .
طولش 5 متر و عرضش 40/2 هست با موتور 5/6 لیتری قدرتمند توانایی عبور از شیبهای 60 درجه !! رو داره. چند وقته پیش مستندی دیدم که با هواپیمای c130 این خودرو رو از ارتفاع 5 متری رها میکردن روی زمین!!

radical2boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
125

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
من نمی دونم شما چطور فکر کردید که این متن کپی پیست نیست!!؟
این مطلب واسه سایت خبرفارسی هست!!
و مربوط به 1.5 سال پیش
http://khabarfarsi.com/ext/3046394

فرهاد.یالا بیا جوواب بده.چرا با احساسات ما بازی کردی؟
من فکر میکردم اینا تراوشات ذهن بیمار خودته
دیگه نمیخوام ببینمت:D

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
من نمی دونم شما چطور فکر کردید که این متن کپی پیست نیست!!؟
این مطلب واسه سایت خبرفارسی هست!!
و مربوط به 1.5 سال پیش
http://khabarfarsi.com/ext/3046394

مگه ما گفتیم تو نت نبود! 3تاپست بالاتر هم گفتم مطلبشو از مجله ماشین و هفته نامه خودرو گرفتم . . . . . هفته نامه خودرو هنو مجله اینترنتی نشده هنوز. مجله ماشین و هفته نامه خودرویی که ازش مطلب رو گرفتم بره سال 89ــــــه یعنی از این مطلب خبر فارسی هم قدیمی تره

نمونه ی دیگه مثلا سرگذشت داج رو میتونی از نت پیدا کنی! نمیتونی که!

قبلا هم گفتم مهم نی مطلب بره کی باشه . مهم اینه که سری داستانی ها و.... رو گلچین هاشو تو پی تی آرشیو کنیم

بعدشم خود شما در مورد هامر بارها گفتی 1992 اومده و 2010 ور شکست شده! حالا که خودت میبینی ریشه ش بره دهه 70ـه و امتیازش به چینی ها فروخته شده نه ورشکست . حداقل به درد شما یک نفر خرد!

بعدش م اونی که خبر فارسی گذاشته نصبت به این ناقص تره

Last edited:

radical2boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
125
فرهاد.یالا بیا جوواب بده.چرا با احساسات ما بازی کردی؟
من فکر میکردم اینا تراوشات ذهن بیمار خودته
دیگه نمیخوام ببینمت:D

دوست عزیز همه مطالب شادمغز همینجوریه
نمی دونم چطور تا حالا متوجه نشدید!
واقعا با قلم شیوا و حرفه ایی نوشتی دس مریضار
قلم شیوا و حرفه ای!!؟
از شما بعیده مهندس
مطلبی که از یه سایت دیگه کپی پیست شده که قلم شیوا نمی خواد!
من الان فهمیدم خیلی ها اینجا فکر می کنن مطالبی که شادمغز اینجا میذاره رو همه رو خودش می نویسه و نمی دونن که کپی پیستیه

radical2boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
125
مگه ما گفتیم تو نت نبود! 3تاپست بالاتر هم گفتم مطلبشو از مجله ماشین و هفته نامه خودرو گرفتم . . . . . هفته نامه خودرو هنو مجله اینترنتی نشده هنوز. مجله ماشین و هفته نامه خودرویی که ازش مطلب رو گرفتم بره سال 89ــــــه یعنی از این مطلب خبر فارسی هم قدیمی تره

نمونه ی دیگه مثلا سرگذشت داج رو میتونی از نت پیدا کنی! نمیتونی که!

قبلا هم گفتم مهم نی مطلب بره کی باشه . مهم اینه که سری داستانی ها و.... رو گلچین هاشو تو پی تی آرشیو کنیم

بعدشم خود شما در مورد هامر بارها گفتی 1992 اومده و 2010 ور شکست شده! حالا که خودت میبینی ریشه ش بره دهه 70ـه و امتیازش به چینی ها فروخته شده نه ورشکست . حداقل به درد شما یک نفر خرد!

بعدش م اونی که خبر فارسی گذاشته نصبت به این ناقص تره
برو بچه انقدر به شعور مخاطب توهین نکن
ما فرق مطلبی که واو به واو کپی پیست شده باشه رو با مطلبی که خود فرد از خودش نوشته باشه رو می تونیم تشخیص بدیم!
حالا خوبه که منبعشم گذاشتم بازم از رو نمیری!
البته از تو بعید نیست.
من هیچ وقت نگفتم هامر سال 92 اومده ولی گفتم سال 2010 ورشکست شده و دیگه تولید نمیشه اینو همه می دونن
اینکه چینیها برای مصارف نظامی ماشینی شکل هامر تولید می کنن منافی ورشکست شدنش نیست و دیگه هامر به عنوان یک ماشین شهری تولید نمیشه و امریکایی هم نیست
تا حالا خودروسازهای امریکایی زیادی ورشکست شدن و دیگه تولید نمیشن یه نمونه دیگشم پونتیاک هست که تو مسلمه که قبول نداری!

Last edited:

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
اولا لازم نی اینقدر به مفاصل انتهایی ت فَشار بیاری . دوما شعور مخاطب الان چه ربطی به موضوع داره؟ مگه تو مطلب توهینی به شعور مخاطب میبینی!؟ این شعور مخاطب رو یه جا شنیدی هی به کار میبری .

تو تاپیکهای قبلی که همیشه مییومدی و بعد از پست من سکوت میکردی !

تو تاپیک های قبلی بارها اومدی گفتی هامر ورشکست شده و فلان! حتی گفتی جنرال موتورز هم ورشکست شده!

همین صفحه پیش هم گفتی!

این چکش در سال 2010 با افتضاح مدیریتی جنرال موتورز ورشکست شد و به زباله دان تاریخ پیوست.

===================

اینکه چینیها برای مصارف نظامی ماشینی شکل هامر تولید می کنن منافی ورشکست شدنش نیست و دیگه هامر به عنوان یک ماشین شهری تولید نمیشه و امریکایی هم نیست

LOL خیلی noob میزنی باووو:D

شوما فقط اینو تو گوگل سرچ کن ببین چی میاد

Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery Company

تو ویکیپدیا هم زده سهامش رو به چینی ها فروختن بعد شوما میگی چین یه ماشینی شبیه هامر میزنه!

بعد اونوخت Opel که آمریکایی و دست فورد ـه تو آلمان تولید میشه اسمشو چی میذاری؟

الانشم هامر در اختیار ارتش چین+راهنمایی رانندگی+پلیس+آتش نشانی+آمبولانس و... داره خدمت میکنه

=====================

بعدش هم کی گفته پونتیاک ورشکست شده؟ یه مدرک بیار ببینم .! پونیتاک بین سالهای 2010 تا 2011 فقط تولید نکردن شوما فرق انحلال با ورشکسگی رو نمیدونی هنوز

پونتیاک هنوزم که هنوزه تولید داره . میتونی تو سایتش هم بری مدل هاشو ببینی . تو کشور های اروپایی به اسم برندهای دیگه هم مونتاژ میشه . مثل Ford که تو آلمان و اروپا هم مونتاژ میشن .فورد که از دهه 70ــه . یه سری فورد ها و شورولت ها معروفن به آلمانی بودن و هستتن مثل فورد تانوس . فورد کَپری و...

تو سایت پونتیاک هم میبینی که هنوز پونتیاک تولید میشه

http://www.pontiac.com/vehicles/pontiac_vehicles.html

نمونه ش پونتیاک G8 و G6 و... .. . . .

===========

شوما برو اول تحقیق کن بیین فرق بین انحلال و ورشکستگی رو متوجه شو بعد بیا بگو بسیاری از خودروسازان آمریکایی ورشکست شدن!!! ورشکست هم نشدن هیچ کدوم ! همشون تولیداتی در حد دست ساز بودن -مسابقات نَسکار و.... دارن

======

اون مطالبی رو که تو مجله ماشین و هفته نامه خودرو بوده رو عینا تایپ کردم گذاشتم اینجا .

Last edited:

radical2boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
125
اولا لازم نی اینقدر به مفاصل انتهایی ت فَشار بیاری . دوما شعور مخاطب الان چه ربطی به موضوع داره؟ مگه تو مطلب توهینی به شعور مخاطب میبینی!؟ این شعور مخاطب رو یه جا شنیدی هی به کار میبری .

تو تاپیکهای قبلی که همیشه مییومدی و بعد از پست من سکوت میکردی !

تو تاپیک های قبلی بارها اومدی گفتی هامر ورشکست شده و فلان! حتی گفتی جنرال موتورز هم ورشکست شده!

همین صفحه پیش هم گفتی!

===================

LOL خیلی noob میزنی باووو:D

شوما فقط اینو تو گوگل سرچ کن ببین چی میاد

Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery Company

تو ویکیپدیا هم زده سهامش رو به چینی ها فروختن بعد شوما میگی چین یه ماشینی شبیه هامر میزنه!

بعد اونوخت Opel که آمریکایی و دست فورد ـه تو آلمان تولید میشه اسمشو چی میذاری؟

الانشم هامر در اختیار ارتش چین+راهنمایی رانندگی+پلیس+آتش نشانی+آمبولانس و... داره خدمت میکنه

=====================

بعدش هم کی گفته پونتیاک ورشکست شده؟ یه مدرک بیار ببینم .! پونیتاک بین سالهای 2010 تا 2011 فقط تولید نکردن شوما فرق انحلال با ورشکسگی رو نمیدونی هنوز

پونتیاک هنوزم که هنوزه تولید داره . میتونی تو سایتش هم بری مدل هاشو ببینی . تو کشور های اروپایی به اسم برندهای دیگه هم مونتاژ میشه . مثل Ford که تو آلمان و اروپا هم مونتاژ میشن .فورد که از دهه 70ــه . یه سری فورد ها و شورولت ها معروفن به آلمانی بودن و هستتن مثل فورد تانوس . فورد کَپری و...

تو سایت پونتیاک هم میبینی که هنوز پونتیاک تولید میشه

نمونه ش پونتیاک G8 و G6 و... .. . . .

===========

شوما برو اول تحقیق کن بیین فرق بین انحلال و ورشکستگی رو متوجه شو بعد بیا بگو بسیاری از خودروسازان آمریکایی ورشکست شدن!!! ورشکست هم نشدن هیچ کدوم ! همشون تولیداتی در حد دست ساز بودن -مسابقات نَسکار و.... دارن

امقدر شعر نگو
اتفاقا ورشکست شدن واژه مناسبتریه یا انحلال
چون اینها به خاطر بحران مالی جنرال موتورز ورشکست شدن و اینکه گفتم جنرال موتورز ورشکست شد بیخود نبود این شرکت در سال 2009 اعلام ورشکستگی کرد و دولت امریکا برای جلوگیری از این ابروریزی در صنعت امریکا به کمکش اومد و دوباره احیاش کرد ولی جنرال موتورز کوچکتر شد و چند تا از شرکت هاش منحل شدن مثل هامر و پونتیاک و دیگه از سال 2009 تولید نمیشن
چینی ها امتیاز مونتلژ هامر رو خریدن برای تولیدش در مصارف نظامی امیتازش رو که نخریدن
http://en.wikipedia.org/wiki/Hummer
http://en.wikipedia.org/wiki/Pontiac

و
http://www.netcarshow.com/pontiac/
http://www.netcarshow.com/hummer/

آخرین مدل هامر 2009 و آخرین مدل پونتیاک 2010

======

اون مطالبی رو که تو مجله ماشین و هفته نامه خودرو بوده رو عینا تایپ کردم گذاشتم اینجا .

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
چی میگی شادیکال بوی!

حداقل درست نقل قول کن :D

این بالا که میگفتی چینی ها یه ماشین میزنن شبیه به هامر! بعد اینجا میگی امتیاز خط تولیدشو خریدن! مگه نفگتی ورشکست شده هامر پَس خط تولید چیو خریدن!!!!

اینم خوده ویکیپدیا نوشته

جنرال‌موتورز در جون ۲۰۰۹، شرکت چینی Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery Company هامر را خریداری کرد ولی بنابر اعلام این شرکت مقر هامر در آمریکا باقی خواهند ماند و هامر همچنان به عنوان یک خودروی آمریکایی تولید خواهد شد.

================

من لینک از خوده سایت پونتیاک و ماشین های 2013 و 2014ش گذاشتم بعد شما لینک از سایت نت کارشو گذاشتی که میگی تا 2010 بیشتر نیست LOL :D

فک میکونی واکسهال و Holden چیه پَس تو اروپا و تولید میشه؟ همین پونتیاکه دیگه

اصن میخونی چیزایی رو که مینویسم!

باووو تو خیلی جای کار داری:D

Last edited:

radical2boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
125
به جای این چرت و پرتا یه نمونه هامر یا پونتیاک مدل 2012 یا 2013 یا 2014 با ذکر منبع معتبر معرفی کن همین الان تو همین تاپیک!

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
به جای این چرت و پرتا یه نمونه هامر یا پونتیاک مدل 2012 یا 2013 یا 2014 با ذکر منبع معتبر معرفی کن همین الان تو همین تاپیک!

خیلی خام تر از اونی هستی که فکرشو میکردم شالیکار بوی. البته قبلا بهم ثابت شده بود اما الان به همه ثابت شد .

باشه شوما که عین همیشه ثابت نکردی حرفایی که زدی رو . اون بالا من همه ی سرنخ ها(حتی سایت رسمی شون ) از هامر و پونتیاک 2013- 14 بهت دادم ولی مثل اینکه حال نداری بری دنبالش . ولی بیا . .. . . .

اینم پونیتاک

G82013
m0o0hrjphtscmo9edrpg.png

G8 2012

gckjfu5q2f0exgjzf13j.jpg

G62011

sj2il8zla2ypisnyp0rq.jpg

پونتیاک Pickup ـــه 2010 TopGear هم تو سال 2010 به عنوان قوی ترین وانت تو رده های سبک انتخابش کرد

otww1g3p78uqopxdiq.jpg

اینم یه خبر و بررسی از G6 بره چندین ماه پیش هم هست

http://www.autoguide.com/auto-news/2011/03/pontiac-g8-successor-set-to-launch-in-2013.html
لینک از سایت رسمی خودش هم گذاشتم اون بالا

ولی بازم میذارم بری SUV هاش و... رو هم ببینی

اون پایینش هم زده که پونتیاک تو اروپا به اسم Holden شناخته میشه
کلی هم ویدئو ازش تو یوتیوب هست بره درگ و این حرفا

حتی تو 6ماه دوم 2014 قرار ـه - Trans AM - FireBird هم قرارـه بیاد!

اینم هامر H2T 2013

7qf8uhtlit5u5wj1if7p.jpg
357ajb7zsjrnkka4sfpz.jpg

اینم سایت رسمی خودش که میتونی مدل های مختلف (اعم از H2T + H3 T + H3 X - H3Alpha ) رو توش ببینی . کلی هم مطلب و تست و...ازش هست تو نت کافیه تو گوگل هر مدلی رو که خواستی سرچ کنی
http://www.hummer.com/vehicles/hummer_vehicles.html

دقتم کنی تو سایت زده GM Vehicels

کوشه سمت چپ سایت هم زده GeneralMotors 2014
اینم هامر HX Hybrid که قیمت رسمی ش هم اعلام شده و قرار برج 3ــه 2014 بیاد

b4yratf1wn4o9n6qu4sg.jpg

اینم نسخه Review هست که دارن تست میکنن تو لندن
dt2tcf5gm2g9qmtxnb.jpg

کوجای کاری . تو همین مملکت خودمون ملت پونتیاک Gxp گذر موقت و هامر H3گذر مییارن سوار میشن

راستی شالیکار بوی . خوبی این قالب جدید اینه که 5دیقه بیشتر وقت نداری پستت رو ویرایش کنی :D دیگه مثل قبل نمیتونی پستت رو ویرایش کنی حرف رو عوض کنی ...

radical2boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
125
گیر عجب زبون نفهمی افتادیم
این مدلایی که گفتی اولا بعضیاشون وجود خارجی نداره!
بقیشونم همه 2010 به قبل هستن اینکه تو سایت نوشته 2013 تاریخ ارسال پست رو نوشته نه مدل این ماشین رو!
دیگه از نت کارشو که معتبرتر نداریم!

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
باوو دیگه انصافا پست نده خواهشا!

زبون نفهم مثل اینکه شمایی نه من ! (این به اونایی که پست مارو میخونن و مقایسه میکنن ثابت شده ست)

من سایت رسمی از خوده سازنده دادم میگه وجود خارجی ندارنLOL

نت کارشو LOL خیلی خنده داری ب خدا . نت کارشو از اسمش مشخصه فقط عکس میذاره! در همین حد خامی دیگه چیکارت کنم

اولا اون ارسال پست نی . دوما خبر بره MAY ـه 2013 ـه کامت هارو بخون اون پایین تاریخ ارسال کامنت رو زده 8 ماه پیش ! سوما خبرش از لانچ پونتیاکg8 جدید در 2013 خبر داده متن خبر رو بخون!
Pontiac G8 Successor Set to Launch in 2013

samir2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همین هفته پیش داشتیم با سالار از پمپ بنزین در می امدیم جلوم یه تاکسی پژو بود من هم حواسم به جاده بغل بود که ماشین نباشه و زودبزنم به چاک غافل از اینکه تاکسی جلوتر ایست کرده و منتظره ببینه جاده کی خلوت میشه و من هم جلو را حواسم نبود یهو دیدم شاتاراق ! چراغ های سمت شوفر شکست و گلگیر من و کمی هم کاپوت من تاب برداشت و شونه ماشین هم شکست ولی بیچاره پژو سپرش مونده بود پیش من خودش رفته بود وسط جاده تازه بیچاره دستی هم کشیده بود خدارا شکر ماشینی نمی اومد وگر نه می زد ازوسط یارورا نفله می کرد
از پژو چراغ عقبش و کمی از صندوقش تو رفت و بگم پشت ماشینو سرویس کردم ما می گیم ماشین های ایرانی قوطی حلبین کسی باور نمی کنه پیکان با ان هم ابهتش کل خرجش با خرید چراغ و صافکاری 60 تومان نشد چون زیاد ضربه ندیده بود ولی برای پژو مجبورا 400 خرج کردم چون پشتش سرویس شده بود البته این یارو برای پشت ماشین دو قوطی روش زده بود تا روی ضربه شدید از عقب کل بدنه ماشین ضربه نبینه !!!!
پیکان واقعا جون سخته یارو تاکسیه می گفت با دنده سه زدی یا دنده یک من هم گفتم دنده یک بود ! دنده سه بود که رفته بودی اونور جاده هنوز هم هوزه باورش نمیشه با دنده یک زدم چون سالار جونمون دستکاری کردم شتاب دنده یک خیلی مخربه
نتیجه : همیشه حواستون به جلو باشه و فاصله قانونی را رعایت کنید و وقتی می خواهید وارد جاده اصلی شوید مراقب اطراف خود باشید .

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
بالا