• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل نشناختن هارد اکسترنال توسط ویندوز 7

zavira

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام دوستان من دیروز ویندوزم رو عوض کردم از seven به xp اما وقتی که ویندوز رو عوض کردم وقتی هارد اکسترنالم رو وصل میکنم بهش میگه که میخواد فرمتش کنه اما من یه سری برنامه ی مهم دارم که نمیخوام از بین بره ... روی ویندوز سون خوب بالا میومد اما الان بالا نمیاد ... ویندوزم میشناستش ها و بالا میاره اما وقتی روش کلیک میکنم گزینه ی فرمت شدن میده ...
تو رو خدا کمک کنین من چند روز دیگه امتحان زبان دارم به دیکشنری بابیلونم نیاز دارم که نسخه ی کاملش فقط توی هاردم هست و بالا نیاد ...
شرکت سازندش هم hitachi هست ....
فکر کنم مشکل از درایوی باشه اما توی device manager مشکلی رو ندیدم ...
با تشکر

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام zavira عزيز
1.gif

. در ابتدا ورودتان را به جمع دوستان فروم PT تبريك عرض مي‌كنم و اميدوارم كه شما را بيشتر در جمع دوستان ملاقات نماييم...
53.gif
54.gif

سلام دوستان من دیروز ویندوزم رو عوض کردم از seven به xp اما وقتی که ویندوز رو عوض کردم وقتی هارد اکسترنالم رو وصل میکنم بهش میگه که میخواد فرمتش کنه اما من یه سری برنامه ی مهم دارم که نمیخوام از بین بره ...
...
. يه احتمال هست! ممكنه فايل سيستم هاردديسك شما به RAW تبديل شده باشه!! اما قبلش و براي اطمينان، ابتدا هاردديسك خود را به سيستم‌هاي ديگه كه حاوي XP و 7 هستند وصل كنيد ببينيد آنجا چنين مشكلي داريد يا نه؟! اگر آنجا مشكلي نبود داده‌هاي خود را فعلن در آنجا برروي هاردديسك آن سيستم كپي نماييد و براي اطمينان از سالمي فايل سيستم هاردديسكتان، هاردديسك خارجي خود را يكبار با ويندوز XP فرمت نماييد و دوباره داده‌هاي خود را برروي آن برگردانيد.

. اما اگر هاردديسك شما به طور كلي برروي سيستم‌هاي ديگه اصلن جواب نمي‌داد و همي نپيغام فوق را مي‌ديد!؟ پس فايل سيستم شما به RAW تبديل شده! بايد از يك برنامه ريكاوري داده همانند Active File recovery يا R-Studio داده‌هاي روي هاردديسك خارجي خود را برروي هاردديسك سيستمتان بازيافت نماييد و هاردديسك را دوباره فرمت نماييد.

. لطفن ما را از نتيجه خبردار نماييد...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/06/20
26.gif
103.gif

Same

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
نمی دونم چرا تبدیل SATA به USB فقط با هارد Western مشکل داره و اونو بصورت RAW نشون میده و میگه فرمت کن البته بگم هاردم یک ترابایت Green هست ، هر کاری به فکرم رسیده انجام دادم اما نمیشه. حتی با جامپر هم امتحان کردم بازم نشد. ولی با هاردهایه مثلا Maxtor و Seagate راحت کار میکنه! ممکنه با Align کار کنه به نظر خودم که نمی تونه ربطی داشته باشه چون اصلا مشکل از سرعت نیست. پس چی می تونه باشه.

ممنون.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Same عزيز
1.gif

. اوه! يكي از قديمي‌هاي فروم! مخلصيم قربان...
53.gif

...
نمی دونم چرا تبدیل SATA به USB فقط با هارد Western مشکل داره و اونو بصورت RAW نشون میده و میگه فرمت کن البته بگم هاردم یک ترابایت Green هست. هر کاری به فکرم رسیده انجام دادم اما نمیشه. حتی با جامپر هم امتحان کردم بازم نشد. ولی با هاردهایه مثلا Maxtor و Seagate راحت کار میکنه! ...
. آيا هاردهايي كه تست نموديد و درست بودند، 1T بودند؟! اگه نه پس شايد مبدل شما هارديسك‌هاي 1T را پشتيباني نمي‌كنه!؟ يا اصلن مبدل شما مشكل يا ضعفي داره! از مبدل ديگري با چيپي متفاوت امتحان نماييد!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/06/28
26.gif
103.gif

Same

Registered User
لایک‌ها
0
سلام Same عزيز
1.gif

. اوه! يكي از قديمي‌هاي فروم! مخلصيم قربان...
53.gif

. آيا هاردهايي كه تست نموديد و درست بودند، 1T بودند؟! اگه نه پس شايد مبدل شما هارديسك‌هاي 1T را پشتيباني نمي‌كنه!؟ يا اصلن مبدل شما مشكل يا ضعفي داره! از مبدل ديگري با چيپي متفاوت امتحان نماييد!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/06/28
26.gif
103.gif

ممنون عزیزم
فقط همین یکی رو امتحان نکرده بودم چون به هر چی هارد یک ترا دسترسی دارم همه وسترن هستن. اما اینو بگم که هارد یک ترا با USB راحت فرمت میشه اما بعدش که به SATA ی کامپیوتر وصل می کنم نمی شناسه. دقیقا میشه برعکسش.
یعنی برات چاره ای نمی مونه بجز انتخاب بین SATA و USB !!

موفق باشی.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
لطفا توجه كنيد
The close-up of the label above shows you the three jumper settings: jumpering pins 1 and 2 enables SSC (Spread Spectrum Clocking), jumpering pins 3 and 4 enables PUIS (Power Up In Standby), and jumpering pins 5 and 6 enables 1.5GB PHY.

falsbadlabel.jpg

Same

Registered User
لایک‌ها
0

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
با تشکر از igimax عزیز بابت راهنماییهای بی منتشون من هم یه مشکلی با لپ تاپ سونی خودم دارم و اون هم اینه که وقتی هر دیوایسی از محصولات اپل رو که با کابل یو اس بی وصله ازش جدا میکنم صفحه آبی یا به اصطلاح blue screen ظاهر میشه و سیستم ریست میکنه راستش با هیچ دیواس یو اس بی مشکل نداره ولی کافیه یا آیپد یا آیفون و یا آیپاد رو بزنی بهش بعد بکش که یهو کرش میکنه و ریست میشه کامپیوتر منتظر نظر مهندسیه دیگر دوستان نیز هستم.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام i o s عزيز
1.gif

...
من هم یه مشکلی با لپ تاپ سونی خودم دارم و اون هم اینه که وقتی هر دیوایسی از محصولات اپل رو که با کابل یو اس بی وصله ازش جدا میکنم صفحه آبی یا به اصطلاح blue screen ظاهر میشه و سیستم ریست میکنه راستش با هیچ دیواس یو اس بی مشکل نداره ولی کافیه یا آیپد یا آیفون و یا آیپاد رو بزنی بهش بعد بکش که یهو کرش میکنه و ریست میشه کامپیوتر منتظر نظر مهندسیه دیگر دوستان نیز هستم.
...
. ممنون از لطف شما، با كمك برنامه BlueScreenView و توضيحاتي كه در اينجا نوشته‌ام، ببينيد مشكل از فايل درايور چه سخت افزاري يا از فايل چه برنامه‌اي است؟!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/06/30
26.gif
103.gif

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
سلام i o s عزيز
1.gif

. ممنون از لطف شما، با كمك برنامه BlueScreenView و توضيحاتي كه در اينجا نوشته‌ام، ببينيد مشكل از فايل درايور چه سخت افزاري يا از فايل چه برنامه‌اي است؟!

موفق باشيد.
67.gif

nدوست عزیز صفحه به صورت این میاد و جزییات و نوشته ندارهمشاهده پیوست 75961

خداحافظ
IgImAx
90/06/30
26.gif
103.gif

سلام دوست عزیز

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام i o s عزيز
1.gif

دوست عزیز صفحه به صورت این میاد و جزییات و نوشته نداره
. اگر شما در برنامه BlueScreenView هيچي نميبينيد اين به دليل آن است كه ويندوز فايل Dump براي BSOD را درست نكرده! براي اينكه ويندوز اين كار را بكند بايد:

1) به كنترل پنل برويد و روي آيكن System دوبار كليك كنيد. (ميشه با كليد‌هاي Win+Pause هم پنجره System را آورد)

2) در پنجره System از اون پنل سمت چپ روي گزينه Advanced System Settings را انتخاب و در پنجره بعدي از فريم(كادر) Startup and Settings روي دكمه Settings...‎ كليك كنيد.

3) در پنجره بعدي از فريم System Failure گزينه Automatically Restart را uncheck نماييد. (بعد از اينكار، ديگه با ظاهر شدن BSOD سيستم اتوماتيك ريستارت نمي‌شود! بهتره سيستم را خاموش كنيد و پس از گذشت حداقل 30 ثانيه آن را روشن نماييد)

4) دوباره در همين پنجره، از فريم Write Debugging Information از ليست drop-down گزينه Small Memory Dump را انتخاب نماييد. آدرس فايل را يه چيزي شبيه اين باشه: ‎%SystemRoot%\MEMORY.DMP و تيك زيرش هم روشن نماييد. همه پنجره‌ها را OK كنيد.

. حالا سيستم را ريستارت كرده و پس از بالا آمدن ويندوز، يكي از وسايل مشكل دار خود را به سيستم وصل كرده و پس از بروز BSOD و ريستارت شدن ويندوز برنامه BlueScreenView را اجرا كنيد ببينيد تغييري كرده يا نه؟! اگر درست شده بود يه دوبار ديگه با وسايل مشكل دار ديگه هم تست كنيد تا تعداد خطاهاي BSOD حداقل به سه عدد برسد. الان در بين اين 3 تا ميشه بهتر پي به مشكل برد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/06/30
26.gif
103.gif

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
سلام i o s عزيز
1.gif

. اگر شما در برنامه BlueScreenView هيچي نميبينيد اين به دليل آن است كه ويندوز فايل Dump براي BSOD را درست نكرده! براي اينكه ويندوز اين كار را بكند بايد:

1) به كنترل پنل برويد و روي آيكن System دوبار كليك كنيد. (ميشه با كليد‌هاي Win+Pause هم پنجره System را آورد)

2) در پنجره System از اون پنل سمت چپ روي گزينه Advanced System Settings را انتخاب و در پنجره بعدي از فريم(كادر) Startup and Settings روي دكمه Settings...‎ كليك كنيد.

3) در پنجره بعدي از فريم System Failure گزينه Automatically Restart را uncheck نماييد. (بعد از اينكار، ديگه با ظاهر شدن BSOD سيستم اتوماتيك ريستارت نمي‌شود! بهتره سيستم را خاموش كنيد و پس از گذشت حداقل 30 ثانيه آن را روشن نماييد)

4) دوباره در همين پنجره، از فريم Write Debugging Information از ليست drop-down گزينه Small Memory Dump را انتخاب نماييد. آدرس فايل را يه چيزي شبيه اين باشه: ‎%SystemRoot%\MEMORY.DMP و تيك زيرش هم روشن نماييد. همه پنجره‌ها را OK كنيد.

. حالا سيستم را ريستارت كرده و پس از بالا آمدن ويندوز، يكي از وسايل مشكل دار خود را به سيستم وصل كرده و پس از بروز BSOD و ريستارت شدن ويندوز برنامه BlueScreenView را اجرا كنيد ببينيد تغييري كرده يا نه؟! اگر درست شده بود يه دوبار ديگه با وسايل مشكل دار ديگه هم تست كنيد تا تعداد خطاهاي BSOD حداقل به سه عدد برسد. الان در بين اين 3 تا ميشه بهتر پي به مشكل برد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/06/30
26.gif
103.gif

با تشکر از وقتی که در اختیار من گذاشتید فردا امتحان میکنم خبرش رو میدم ممنون.

tanin008

Registered User
لایک‌ها
48
سلام به همه دوستان،‌ يه مشكل بسيار مهم.

يه هارد به تازگي گرفتم پر از اطلاعات. ماركش هيتاچي هست. وقتي به برق مي زنم،‌ شروع به كار مي كنه (صداشو مي شنوم)،‌ ولي توي سيستم انگار نه انگار كه چيزي وصل شده باشه،‌هيچي نشون نمي ده. هم ويندوز XP و هم سون و هم چند دستگاه امتحان كردم. جواب نداد. توي Disk Management هم چيزي نشون نمي ده.

به نظرتون مشكل از هارده؟ مي شه اميدوار بود كه حل بشه؟

من چند هارد ديگه هم دارم،‌ اونا بدون هيچ مشكلي كار مي كنن،‌ ولي با اين مشكل دارم.

ممنون مي شم راهنماييم كنيد

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام tanin008 عزيز
1.gif

...هم ويندوز XP و هم سون و هم چند دستگاه امتحان كردم. جواب نداد....
. خوب! با اين تست شما احتمال خرابيش هست! مگر اينكه دوستان كسي تجربه عملي در مورد اين مدل داشته باشند؟!!؟

. راستي شما هم مثل اكثر دوستان فراموش نموديد برند و مدل دقيق وسيله خود را بنويسيد!؟ هميشه برند و مدل وسيله خود را كامل بنويسيد شايد عين همون وسيله را ديگران داشته باشند و عين مشكل شما را هم قبلن تجربه و رفع نموده اند! يا حداقل با داشتن شماره دقيق مدل و برند در اينترنت جستجو نمود و راه‌هاي پيشنهادي ديگران را يافت!؟

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/09/08
26.gif
103.gif

tanin008

Registered User
لایک‌ها
48
منم از همين مي ترسم كه مشكل از هارد باشه. البته برندش رو كه ذكر كردم هيتاچي هست. اما مدلش اينه: XL2000

thumbnail.aspx?q=1307882292294&id=3887f1cfc67e8ba45cc850c0c57b60f4&url=http%u00253a%2f%2fimage.e.jpg

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام tanin008 عزيز
1.gif

البته برندش رو كه ذكر كردم هيتاچي هست. اما مدلش اينه: XL2000
. اين توضيحات از خود سايت هيتاچي در مورد مشكلاتي مشابه شما هست:
General Faqs - Index | Index files

. اگر توضيحاتش راه گشاي شما نبود به خود سايت هيتاچي و در قسمت پشتيبانيش سوال و مشكلتان را مطرح نماييد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/09/08
26.gif
103.gif

tanin008

Registered User
لایک‌ها
48
سلام tanin008 عزيز
1.gif

. اين توضيحات از خود سايت هيتاچي در مورد مشكلاتي مشابه شما هست:
General Faqs - Index | Index files

. اگر توضيحاتش راه گشاي شما نبود به خود سايت هيتاچي و در قسمت پشتيبانيش سوال و مشكلتان را مطرح نماييد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/09/08
26.gif
103.gif

با تشكر از شما دوست عزيز كه تنها كسي بوديد كه زحمت كشيديد و كمك كرديد.

با توجه به مشورتي كه با ساير دوستان مطلع هم انجام دادم. مشكل از هارده و بايد بره تعمير.

mahtiti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سپاسگزار از igimax
مشکل ما هم به همون روش تعیین نام رفع شد
خدا به شما برکت بده

jamshid27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اساتید گرامی
راستش من یه هارد لب تاپ داشتم از نوع ساتا و 300 گیگ و مارک فوتیجسو. رفتم بازار یه قاب هارد خریدم که بتونم اون رو به صورت اکسترنال استفاده کنم. قاب از نوع ترنسند هست که هارد توش رو در اوردن. وقتی هارد رو توش گذاشتم چراغ قاب روشن شد و کامپیوتر هم شناخت و درایور رو نصب کرد و گفت آماده استفاده ست. ولی در My computer خبری از هارد نیست. رفنم دیسک منیجر در قسمت زیر هارد اصلی حجم هارد نوشته شده بود ولی روش نوشته بود unallocated. نه فرمت می شه و نه پارتیشن ایجاد می کنه و گزینه initialize disk هم غیر فعاله. لطفا کمک کنید. عکس دیسک منیجر رو هم گذاشتم. درایوای بالا همه مربوط به هارد اصلی هست.

Untitled2.png

فایل های ضمیمه

• Untitled2.png
    Untitled2.png
    273.2 KB · نمایش ها: 68

majnoone_leili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هم یک مشکل مشابه همین مشکلات بالا پیدا کردم فقط یکم فرق داره

یه هارد اکسترنال ADATA دارم مدل CH94 که 1 ترابات هستش، حدود 800 گیگش هم پره و همه اطلاعات مهم
یروز وقتی که وصلش کرده بودم شروع کرد به صدای تق تق دادن
ترسیدم درش آوردم و دوباره که وصل کردم دیگه نشناخت کامپیوتر
صدای وصل شدنش میاد و اون پایین هم نشون میده اما توی مای کامپیوتر نمیاد
دیسک منیجر رو وقتی میرم هنگ میکنه و اصلا چیزی نمیاد که بتونم تغییراتی بدم
خیلی از برنامه های رکاوری رو هم امتحان کردم که اطلاعات رو بردارم و فرمت کنم اما اونا هم مثل دیسک منیجر موقع لود کردن درایو های فعال هنگ میکنن و دیگه کار نمیکنن
ویندوز خودم 7 هست اما توی چند کامپیوتر دیگه امتحان کردم و جوابی نگرفتم
ممنون میشم اگه کسی کمک کنه
خیلی اطلاعاتم مهمه برام
منتظرم !

بالا