![]()
![]()
![]()
خيلي باحال بود خواهر جان![]()
کاملا تایید میشه :lol: :lol: :lol:
خواهر فریدا بابت دانلود کارتونها دستتون دردنکنه .

خيلي باحال بود خواهر جان![]()
سلام برادر
خوبين؟
چرا از بچه ها کارتون ها رو نميگيرين که سر فرصت ببينين؟:happy:
راستی اون پست در مورد saint seiya رو دادين؟ آهنگ هاش رو هم گزاشته بودم، ولی اين ماله همون موقعيکه با هم حرف زديم ... :wacko:
اينوياشا هم که برای من پر خاطرست، چه دعوا هايی که با برادرم سره اينکه من ميخوام اين کانال و ببينم و من نميخام ببينم ، ميکرديم ... :lol::happy:...
تازه میخوام ان شرلی رو بگیرم خوده ان شرلی چند تا دی وی هستش مثل اینکه خیلی زیاده؟ بازم دستتوت در نکنه که زحمت خریدش رو کشیدین. ( اگه به تاپیک ربط نداره ببخشید اگه میخواین جوابشو پی ام کنید برام:blush: )
خواهر ميگم اينارو ديدی؟ :lol: توطئه بر عليه G7!
هر گونه سفارشات گروه G7 برای ساتوری کردن و چنگالی کردن B ها پذیرفته می شود.شنگو ها هنوز درگیر مشکلات داخلی هستند هر وقت بیان G7 رسمی اعلام می گردد.![]()
![]()
اي توطئه گرها، اي بد بوي ها، اي ضد G ها!!!![]()
... و آرزوي توفيق در راه ساتوري کردن ملت را دارم http://*****************/vicious-smiley-1864.gif
[/right]
همين!!! :blink::blink::blink:
یعنی کم توضیح دادم :blink: :blink: :blink: بنظر خودم که خیلی زیاد هم بوددوستان می خواستم اگر میشه انیمیشن های get backers یک کمی اطلاعات و عکس در اینجا قرار بدید این get backers که در لیست آرشیو موجوده فکر می کنم دوبله انگلیسی باشه درسته ؟
حالا یه دونه انگلیسی بگیر خودت بعدا می بینی که ژاپنی حال دیگری می دهد !
دقیقا. اصلا دوبله دیدن وقت تلف کردنهکاملن موافقم، فکر کنم همه موافق باشن![]()
تو لیست هست Akage no Anneمن ان شرلی رو توی لیست ندیدم! از کجا تهیه کردینش؟غیر از این سریال دیگه ای هم هست؟
راستی به جز اون چيبی کوچيک ها 18 تا عکس gif هست. همه رو ميبينين يا نه؟![]()
آها یه چیزی یادم رفت
لینک داونلود Azusaرو کسی داره آیا؟
یه سری ازین انیمه کوتاها میخام
استاد امیر من هم پیوستن شما به جمع کاربران فعال رو تبریک می گم .![]()
![]()
تو لیست هست Akage no Anne
علت ترسناکی لرد سیاه اینه که اسمشو نبر تشریف دارن. ولی در مورد شما: منم اگه به سبک عنکبوت، چهار تا چشم داشتم همه باید ازم می ترسیدن:f34r: ولی خارج از شوخی، آواترتون خیلی باحاله.به نقل از shinobi :اینجا فقط یه نفر ترسناکه اونم منم همه ازم میترسن ولی خودم نمیدونم چرا
برای من دعا کنين[/CENTER]، خدا به خير بگزرونه .....
shinobi The Voices of a Distant Star
یه داستان عاشقانه فراتر از زمان و مکان....
linghuchoبرای من دعا کنين، خدا به خير بگزرونه .....
سلام برادربراتون آرزوی موفقیت می کنم خواهر
من اين کارتون رو فرستادم برادرتورنتش در دسترس هست بشه دانلود کرد؟؟ ممنون می شم ..