هیچکدوم ترسناک نیستیم .فعلا این خواهر ها خوب دارند خودشون نشون میدند![]()
این یکی میگه چطور مردوم و تیکه تیکه کنیم ، اون یکی میاد راهنمایش میکنه میگه ، به اون روش انجام بدیم بهتره!.:f34r:
اینو خوب اومدی![]()
![]()
خب خوب شد برادر ها متوجه شدن خواهر ها خطرناکن!ایول .... خیلی خوب بود....![]()
اول از همه خوش اومدينسلام به همه دوستان
کسی لینکی برای دانلود کارتون ناراتو داره اگه داره بی زحمت بذاره
مرسی
ممنون :happy:فریدا این Ghost Hunt هنوز کامل نشده این قسمت اخرش ولی فکر کنم این قسمت 16 این پرونده هم تموم شه می تونی بشینی 3-4 تا پرونده رو با هم ببینی![]()
شهر اشباح هم خیلی خوب بود.میتونین به من انیمه هایی با این سبکها رو معرفی کنین؟
براتون امکان داره تورنت قسمت اولشو هم بذارین خواهر جان؟
ممنون :happy:E's Otherwise حدود 40 تا سید با حدود 150 تا پیر کافیه![]()
اگه از طریق این کدک پک ها نصب کردی مثل K-Lite Codec Pack به همین اسم دنبالش بگرد
آخه تو که رشتت اين نيست!:happy:دیگه بدترپاک آبروی منو بردی :happy:
:lol::lol::lol:Shinobuden چطوره؟ نینجای است ولی زیاد توصیه نمیشه چون خیلی خشن وجدی است.:happyبه همین علت از گذاشتن هرگونه عکس معزوریم)
خوب من این چند وقت داشتم Get Backers رو میدیدم. انیمه جالبی بودخوب توضیح دادم؟ زیاد چیزی برا تعریف کردن نداره
بیشتر درمورد روابط بین دوستان هستهم خنده داره و هم سرگرم کننده
در کل خوب بود دیگهچقدر توضیح بدم
http://www.4shared.com/file/10375231/c1946b5c/Get_Backers_en3.htmlاینم یکی از اندینگ هاشه که من ازش بیشتر از بقیه خوشم اومد Get Backers en3
راستی برام جالب شده، ما فقط 10-11 نفر تو اين تاپيک داريم؟!!!:blink::blink::blink:
معرفی انیمیشن های قدیمی و جدیدی دنیا![]()
11 40.74%![]()
ببين ميتونی از لرد سياه دوباره بگيری برادر؟این پیس میک(peace maker!)ر حرصمو در اورده!راستی مال من دوقسمت آخر(24و 25 ) رو نشون نمی ده فقط تا اخر 23 داره!می شه یکی بگه اخرش چی میشه!
![]()
اي توطئه گرها، اي بد بوي ها، اي ضد G ها!!!خواهر ميگم اينارو ديدی؟ :lol: توطئه بر عليه G7
استاد که ديگه از خودمونه ، وساطت نمي خوادپانتی جون يه وساطتی بکن شايد استادم به ما ملحق شد!
بازگشت مقتدرانه ي خواهر ساحل را به آواتار کارد و ساتور از صميم قلب تبريک عرض نموده و آرزوي توفيق در راه ساتوري کردن ملت را دارم http://*****************/vicious-smiley-1864.gifمن یه چند وقتی داشتم مراقبه می کردم ولی دیگه الان ساتورم به شدت مورد نیازه.
هر گونه سفارشات گروه G7 برای ساتوری کردن و چنگالی کردن B ها پذیرفته می شود
من یه چند وقتی داشتم مراقبه می کردم ولی دیگه الان ساتورم به شدت مورد نیازه.
هر گونه سفارشات گروه G7 برای ساتوری کردن و چنگالی کردن B ها پذیرفته می شود.شنگو ها هنوز درگیر مشکلات داخلی هستند هر وقت بیان G7 رسمی اعلام می گردد.![]()
![]()
آاه.... من اصلاً اين لغت رو سره gundam ياد گرفتم، فکر کنم ببر صحرا بهش گفت اونجا که با کاگالی بود، بعدش توی ship داشت از مو لافلاگا ميپرسيد ... يادش بخير 2 سال از روش ميگزره ...Gundam Seed دیگه ... اون آقای نابینا ( اگه اشتباه نکنم ) ، به Kira میگه که تو Berserk شدی ( ظاهرا همون حالت SEED رو میگه ) .
خواهش، اصلاً قابلتو نداشت:happy:مرسی ... واقعا مرسی ...![]()
سلام برادرخوب هستین فریدا خانم؟![]()
من قبلا اينويشا رو تو کانال RTL2 میدیدم کارتن قشنگی بود ( الانم که دیگه وقت ماهواره دیدن ندارم خیلی وقته کارتن ندیدم)
![]()
![]()
![]()
خيلي باحال بود خواهر جان![]()
************* Nostalgie *************
نميدونم شما انيمه بازان شمشيرزن اين کارتون قديمي چيني رو يادتون هست يا نه ولي براي اينکه کمي روحتون تلطيف بشه خوبه (براي اونايي که يادشون نيست پيشاپيش اعلام مي گردد که از رنگ هاي شاد و شنگولي تو اين انيميشن خبري نيست و سبکش درست مثل نقاشي هاي چيني مي مونه و شخصيت هاي اصليش هم يک بچه آهوي دورافتاده از پدر و مادرشه و يک دختر کوچولوي مهربون که با تکان دادن يک زنگ گوله موفق به برقراري ارتباط با اين بمبي کوچولوي چيني ميشه و دوستي قشنگي بينشون شکل ميگيره)![]()
![]()
نام چيني: 鹿铃
تلفظ: Lu Ling
نام انگليسي: Deer's Bell
سال ساخت: 1982
مدت زمان پخش: 20 دقيقه
کشور سازنده: چين
لينک براي تماشاي آنلاين:
لينک براي دانلود (حجم حدودا"46 مگابايت):
خوب ديگه، تلطيف روحيه انجام شد، برويد به شغل شريف قيمه قورمه کردنتون بپردازيد![]()