• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال مهم در مورد سابقه بیمه تامین اجتماعی

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
دوستان الان بیمه تامین اجتماعی رو خودم بخوام پرداخت کنم چقدره دقیقا ؟
هر ماه باید پرداخت کنم ؟

برای بیمه اختیاری یا خویش فرما با در نظر گرفتن حداقل حقوق امسال (4871250 ریال) و طبق همون جدولی که پیوست کردم شما باید 26 درصد این مبلغ یعنی 1266500 ریال پرداخت کنی. اگر جواز کسب به نامت داری میتونی از بیمه حرف و مشاغل آزاد که درصد بیمه کمتری داره استفاده کنی.

بله هرماه باید پرداخت کنی . اگر یکماه فاصله بیافته مجددا" باید درخواست بدی و تعداد این درخواستها از سه بار بیشتر نیست

البته باز برای اطمینان بیشتر حتما" به یک کارگزاری مراجعه کن

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
من هرچی تو سایت تامین احتماعی گشتم بیدا نکردم
من بیمه نویسندگی ام
الان حقوق رو بالاتر بزنم بهتره یا دوسال اخر باید بیشترش کرد؟

این دوسال محل اختلافه. هرچی سرچ میزنم تمام منابع روی دوسال بحث کردن اما دوستمون چند پست بالاتر گفته ده ساله شده. به نظرم از یک کارگزاری بیمه سئوال کن مطمئن بشی..ضمنا" چه دو سال باشه چه ده سال منظور سالهای آخر کاریته که باید بالا رد کنی.

دقیقا" طبق جدولی که پیوست کردم شما داری 10 درصد حداقل حقوق امسال ور بیمه میدی. بیمه خوبی هم هست مزایاش کامله.
یه سئوال : توی جدول گفته معرفی نامه از ارشاد میخواد درسته ؟ شما چه طوری خودت رو بیمه کردی؟

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
من الان بیمه مشاغل ازادم(فقط درمان+بازنشتگی که شد 12%)3 ماهه دوم سال 92 رو حدودا 220000 دادم
الان بیمه خویش فرما هم اومده نمیدونم با مشاغل ازاد چه فرقی دارد اما اون زمان که من بیمه ازاد شدم فقط مشاغل ازاد بود

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
پدر من 27 سال سابقه بیمه داره و سنش 50 هست. میتونه 3 سال باقیمونده بخره و بازنشسته بشه؟

lilli100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
یکی از دوستان سوابق بیمه ای خود را به من نشان داده و در آن اسم 2 کارگاه ذکر شده بود، یکی شرکتی که ما در آن هر دو مشغول بکاریم و دیگری شرکتی است که به گفته خودش برایش بعلت کار در آنجا (بصورت پاره وقت - مثل مشاور) بیمه رد مکنند و برای همین اسم هر دو کارگاه را در سوابق بیمه ای خود میتواند ببیند.

ایا این مطلب صحت دارد یعنی اسم کارگاه دوم صرفاً بعلت کار دوم ایشان و رد شدن حق بیمه می باشد یا اصلاً کار دومی در میان نیست و نام کارگاه دوم در لیست سوابق بیمه ایشان صرفاً
بعلت بهرهمندی از مزایای بیمه تامین اجتماعی همسرش و یا بیمه خویشفرما و اختیاری می باشد؟

ضمناً اسم کارگاه دوم درحالی بود که از لحاظ زمانی بطور همزمان با شرکت فعلی سوابق بیمه ای برایش رد شده بود؟ آیا این دلیل بر کار در 2 جا می باشد آن هم بطور همزمان؟ اگر از لحاظ قانونی منعی ندارد راهنمایی کنید ممنون میشم.

با توجه یا سایت
بر اساس ماده 34 قانون تامین اجتماعی، اگر کارگر در دو یا سه کارگاه مشغول به کار باشد، کارفرمایان مکلف هستند نسبت به ارسال لیست و پرداخت حق بیمه وی اقدام کنند.
که البته در این مورد باید سقف بیمه پردازی رعایت و مدنظر قرار گیرد، منظور چیست؟

Last edited:

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
همونطور که طبق ماده 34 شما هم ذکر کردید یک نفر میتونه از دو یا سه جا بیمه رد کنه به شرط این که سقف بیمه رعایت بشه . بیمه بر خلاف مالیات سقف پرداخت داره یعنی شما تا یه حد معینی از درآمد ماهانه رو میتونی بیمه بدی و بیشتر از اون نیازی نیست ولی تو بحث مالیات شما هر چقدر درآمد داری باید مالیات هم بدی.
بذار با مثال بگم :
حداقل دستمزد روزانه سال 93 = 202970
سقف بیمه سال 93 روزانه (هفت برابر حداقل دستمزد روزانه) = 1420790
سقف بیمه ماهانه سال 93 = 42623700

فرض میکنیم شخصی در کارگاه الف مبلغ دو و نیم میلیون تومان و در کارگاه ب هم همین مبلغ رو دریافت میکنه. حالا اگر کارگاه الف برای ایشان حق بیمه برای مبلغ دو و نیم میلیون تومان رد میکنه کارگاه دوم باید حق بیمه برای مبلغ 17623700 ریال براش رد کنه (مابه التفاوت حقوق کارگاه الف و سقف بیمه ) و نیازی به پرداخت کامل حق بیمه دو و نیم میلیون تومان نیست چون سقف را رد کرده.
این کار باید با هماهنگی هر دو کارگاه انجام بشه که یه وقت اشکالی برای لیست این شخص ایجاد نشه.اکثر دکترها و پرسنل بیمارستانی به این فرمت بیمه براشون رد میشه چون توی دو یا سه بیمارستان فعالیت میکنن
این کار هیچ تاثیری روی مدت سوابق نداره اما در انتها برای محاسبه حقوق بازنشستگی اثر خوبی داره

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
ایا این مطلب صحت دارد یعنی اسم کارگاه دوم صرفاً بعلت کار دوم ایشان و رد شدن حق بیمه می باشد یا اصلاً کار دومی در میان نیست و نام کارگاه دوم در لیست سوابق بیمه ایشان صرفاً
بعلت بهرهمندی از مزایای بیمه تامین اجتماعی همسرش و یا بیمه خویشفرما و اختیاری می باشد
؟
منظورتونو از قسمت رنگ شده متوجه نشدم. بیمه خویش فرما و اختیاری مزایا نیست در واقع امکانی هست تا اگر کسی بخواد سابقه بیمه اش مداوم باشه و حفظ بشه حتی در صورت بیکاری یا اشتغال به کاری که بیمه براش رد نمیشه بتونه خودش این کار رو انجام بده.
مزایا بیمه تامین اجتماعی همسر هم چیز خاصی نیست . همسر شما بخاطر تحت تکفل شما بودن خودبخود بیمه میشه مثل فرزندانتون و از مزایای درمانی بیمه میتونه استفاده کنه و هیچ امتیاز یا مزایای خاصی نیست.

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
پدر من 27 سال سابقه بیمه داره و سنش 50 هست. میتونه 3 سال باقیمونده بخره و بازنشسته بشه؟
در بیمه هیچ چیزی تحت عنوان خرید سابقه نداریم به غیر از بحث خدمت سربازی که اون هم مثل این که یواش یواش داره بوی منتفی شدنش بلند میشه.
بیمه فقط شرط سنی رو گذاشته که اگر کسی تمایل داشت با توجه به سنش بتونه درخواست بازنشستگی کنه اما با محاسبه تعداد سنوات قابل قبول محاسبه.
متاسفانه الان نمیدونم شرط سنی آقایان چنده اما اگر فرض رو همون 50 سال بگیریم و پدر شما بره درخواست بازنشستگی کنه با درخواستش موافقت میشه اما بهش حقوق 27 روزه میدن نه سی روزه.

lilli100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همونطور که طبق ماده 34 شما هم ذکر کردید یک نفر میتونه از دو یا سه جا بیمه رد کنه به شرط این که سقف بیمه رعایت بشه . بیمه بر خلاف مالیات سقف پرداخت داره یعنی شما تا یه حد معینی از درآمد ماهانه رو میتونی بیمه بدی و بیشتر از اون نیازی نیست ولی تو بحث مالیات شما هر چقدر درآمد داری باید مالیات هم بدی.
بذار با مثال بگم :
حداقل دستمزد روزانه سال 93 = 202970
سقف بیمه سال 93 روزانه (هفت برابر حداقل دستمزد روزانه) = 1420790
سقف بیمه ماهانه سال 93 = 42623700

فرض میکنیم شخصی در کارگاه الف مبلغ دو و نیم میلیون تومان و در کارگاه ب هم همین مبلغ رو دریافت میکنه. حالا اگر کارگاه الف برای ایشان حق بیمه برای مبلغ دو و نیم میلیون تومان رد میکنه کارگاه دوم باید حق بیمه برای مبلغ 17623700 ریال براش رد کنه (مابه التفاوت حقوق کارگاه الف و سقف بیمه ) و نیازی به پرداخت کامل حق بیمه دو و نیم میلیون تومان نیست چون سقف را رد کرده.
این کار باید با هماهنگی هر دو کارگاه انجام بشه که یه وقت اشکالی برای لیست این شخص ایجاد نشه.اکثر دکترها و پرسنل بیمارستانی به این فرمت بیمه براشون رد میشه چون توی دو یا سه بیمارستان فعالیت میکنن
این کار هیچ تاثیری روی مدت سوابق نداره اما در انتها برای محاسبه حقوق بازنشستگی اثر خوبی داره
سوال آخر: پس اگر کارفرمای کارگاه الف بخواهد بدلیل اینکه کارگاه دوم برای فرد با رعایت سقف بیمه، داره بیمه رد میکنه ولی بصرف اینکه در قرارداد کاری که کارگاه الف با فرد بسته، و طبق اون قرارداد فرد را از هر گونه کار دوم همزمان در طی خدمتش در گارگاه دومی منع کرده باشه، آیا این سابقه ثبت شده در تامین اجتماعی میتونه سندی باشه که کارفرمای کارگاه الف دستاویزی قانونی قرار بده و با استناد به این سوابق که داره بیمه همزمان توسط کارگاه خودش (الف) با رعایت سقف بیمه و کارگاه دوم (اون هم با رعایت سقف بیمه) رد میشه و قابل مشاهده در سامانه بیمه تامین اجتماعی هم هست فرد رو مستحق اخراج بدونه؟

کلاً در یک کلام این سوابق بیمه ای همزمان مدرکی قانونی دال بر کار در دو کارگاه برای فرد بحساب خواهد اومد یا خیر؟

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
جواب این سوالتون رو دقیق نمیدونم.شما اول باید اطمینان پیدا کنید که کارفرما از لحاظ قانونی اجازه دارد کارگر را از کار دوم منع کند یا نه؟ بعد از اطمینان از این قضیه میتونید طرح شکایت کنید و این سوابق هم قابل استناده.
خیلی از مواردی که کارفرماها تو قراردادشون ذکر میکنن و به خیال خودشون محکم کاری میکنن از نظر قانون کار قابل استناد نیست

lilli100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جواب این سوالتون رو دقیق نمیدونم.شما اول باید اطمینان پیدا کنید که کارفرما از لحاظ قانونی اجازه دارد کارگر را از کار دوم منع کند یا نه؟ بعد از اطمینان از این قضیه میتونید طرح شکایت کنید و این سوابق هم قابل استناده.
با یک دنیا سپاس از راهنماییهاتون: پیرو این پاسخ اخرتون بر فرض اینکه کارفرما از لحاظ قانونی اجازه داشته باشه کارگر را از کار دوم منع کند ایا همین سوابق بیمه ای مشاهده شده روی سامانه تامین اجتماعی میتونه خودش سند کار همزمان در 2 کارگاه باشه پس؟

helia999

Registered User
لایک‌ها
1,342
سلام دوستان
من جایی کار میکنم و به دلیل مسائلی کارفرما قبول کردن که کارهارا در خانه انجام بدم.کار کامپیوتری هست.
اما از اداره تامین اجتماعی برای بازدید که اومدن چون حضور نداشتم اسم من رو از لیست حذف کردند و حتی گفتند که ممکنه باعث بشه کل سابقه بیمه اش از بین بره. و طبق قوانین حتما باید در محل کار حضور داشته باشه.
با وجود اینکه کارهایی که انجام شده رو دیدند و قبول کردند که الکی اسم من رد نشده و مدارکم کامل هست ولی هیچ جوره زیر بار دور کاری نمی رن.
جالبه که حتی رییس اداره کارفرما رو قبول داره و ماه قبل که این بازرس اسم من رو حذف کرده بود رییس واسطه شد! ولی برای از این به بعد گفته که میام بازدید...
میخواستم ببینم هیچ راهی نیست و واقعا سازمان تامین اجتماعی هیچ تبصره ای چیزی نداره برای دور کاری؟ که به این وسیله این بازرس رو قانع کنیم؟

mman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.
من پدر و مادرم بیمه تامین اجتماعی هستن.خودم شاغلم و تا بحال بیمه نبودم.میخوام خویش فرما رد کنم. امکانش هست؟
مدارک چی میخواد؟حداقل پرداختی در هر ماه چقدره؟

j-e

Registered User
لایک‌ها
37
سلام.
من پدر و مادرم بیمه تامین اجتماعی هستن.خودم شاغلم و تا بحال بیمه نبودم.میخوام خویش فرما رد کنم. امکانش هست؟
مدارک چی میخواد؟حداقل پرداختی در هر ماه چقدره؟
شما باید تشریف ببرید اداره تامین اجتماعی منطقه تون و اونجا اصطلاحا ثبت نام کنید ؛ بعد یک سری تشریفات اداری میفرستنتون پیش پزشک معتمد و پس از جواب اون باهاتون قرارداد میبندن؛ اگر خویش فرما ببندید(نه صنوف و ...) باید %26 پایه اعلامی هر سال(امسال تقریبا 812000 تومانه) رو راس حداقل هر 3 ماه(بیشتر هم میتونیدیعنی میتونید سالیانه هم پرداخت کنید)پرداخت کنید
بهتون نام کاربری میدن و کلا ,کل کارها به جز مهر زدن دفترچه آنلاینه.
موفق باشید.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سلام
از دوستان کسی می دونه من اگه خویش فرما بیمه پرداخت کنم یا بصورت آزاد یا مباشر یا شاگرد کسی باشم اون شخص باشم کدوم هزینش کمتره؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
بیمه کارگری فنی حرفه ای ام ماهی 70500 واریز میکنم .

zendegi321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام من خیلی از این چیزای بیمه سردرنمیارم ولی یه خبر تو سایت جام جم خوندم که خیلی راحت از طریق یه کد USSd سوابق بیمه تو کامل نشون میداد اگه خواستی ازش استفاده کن !

بالا