akbarof
Registered User
نه خیر دوست من نزدیک به 14 مدل دیگه هم دارم.منتها تو انجمن چیز ارزون خوب فروش میرهبا سلام
دوست عزیز کل آیتم های موجودی تون همون پست اول هستش ؟
نه خیر دوست من نزدیک به 14 مدل دیگه هم دارم.منتها تو انجمن چیز ارزون خوب فروش میرهبا سلام
دوست عزیز کل آیتم های موجودی تون همون پست اول هستش ؟
میشه کل موجودی تون رو بگید یا برای من بفرستیدنه خیر دوست من نزدیک به 14 مدل دیگه هم دارم.منتها تو انجمن چیز ارزون خوب فروش میره
بدونه گرافیکش رو هم دارممیشه کل موجودی تون رو بگید یا برای من بفرستید
مثلاً من همین T510 رو با گرافیک intel می خواهم چون احتمال خرابی این گرافیک های nvidia خیلی بالا هستش میترسم خراب بشه بمونه رو دستم !
بدونه گرافیکش رو هم دارم
اوکی برات چندتا عکس میزارم ولی همه دستگاه ها که مثل هم نیستن
کانفیگش هم دقیقاً مثل همونیه که گرافیکش NVIDIA هستش دیگه درسته ؟به هیچ عنوان تعمیری نیستن.ظاهرشون خوب خوبه.مانیتور کاملا سالم.باطری بالای یک ساعت و نیم
پس من منتظر پاسخ شما هستمقیمت هم یک چیزی برات میزنیم.باید تا عصر صبر کنی ببینم بدون گرافیک مونده یا نه.الان مشغول بسته بندی سفارش های دیروز هستم
ارسال شد براتونداشی من منتظر جوابم .
t510 کلا تمام شد.بار بعدی 6 روز دیگه است
درود بر شما.برای کار شما HP Z220 رو پیشنهاد میدم.شما برای کارتون چقدر میخواین هزینه میکنیدسلام من برای کار ادیت فیلم بصورت حرفه ای و تا حدودی افترافکت میخواستم از سری hp z1 بگیرم لطفا چه کانفیگ پیشنهاد میکنین؟
قیمت نو و استوکشم بگین که واسه همین هفته ازتون خرید کنم
درود بر شما.الان 12 مدل استوک به تعداد موجوده.6 مدل ربفر کارخانه ای آکبند و 3 مدل آکبند ورک استیشن قیمت بالا.گیمینگ استوک هم G750 به تعداد موجوده دوست من.هفته ای یک بار جدید برامون میاد.درصورتی که تعداد خریدتون بالای 5 عدد از هر مدل هست شماره تماس و آدرس دقیق رو برام پخ کنید تا به شما اطلاع بدمسلام
من چند عدد میخوام
فقط لیست موجودیاتون همیناست؟
5 میلیون خوبه واسه کاری که میخوام؟؟؟درود بر شما.برای کار شما HP Z220 رو پیشنهاد میدم.شما برای کارتون چقدر میخواین هزینه میکنید