samisam72
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 27
- لایکها
- 10
آقا میثم منم نگفتم که به ما گفتید .من کجا گفتم شما کلاهبردارید مگه اسمی از سیستم شما آوردم!!!!!
همین قسمت دومش یه کم بحث برانگیزه .
همین
آقا میثم منم نگفتم که به ما گفتید .من کجا گفتم شما کلاهبردارید مگه اسمی از سیستم شما آوردم!!!!!
آقا میثم منم نگفتم که به ما گفتید .
همین قسمت دومش یه کم بحث برانگیزه .
همین
من این حرفم رو زدم .من گفتم اگر از سیستم های کلاهبردار خسته شده اید
مگه شما کلاهبردارین؟؟؟
مگه سایت شما تو لیست سایتهای کلاهبردار هست؟؟؟
خوب کسی که به خودش اطمینان داشته باشه این حرف شما رو نمی زنه منم نمی تونم بیام بنویسم فلان سایت خوب فلان سایت بد خود کاربرا می دونن چه سایتی خوبه چه سایتی بدمن این حرفم رو زدم .
حالا چرا درازش میکنی؟
حرف شما صحیح دوست عزیزخوب کسی که به خودش اطمینان داشته باشه این حرف شما رو نمی زنه منم نمی تونم بیام بنویسم فلان سایت خوب فلان سایت بد خود کاربرا می دونن چه سایتی خوبه چه سایتی بد
از مدیر poppop یک سوال دارم. من سایتی ثبت کردم که شما تاییدش کردید. دو روز بعد این سایت فیلتر شد. بعد حذف و دوباره ثبت کردم و شما هم دوباره تاییدش کردید! حالا میخواستم بپرسم که بعدا موقع واریز مشکل بوجود نمیاد؟؟؟؟؟؟؟
توهین نکردم گفتم شمارشش خوب نیسدوست عزیز خب از سیستمی که خوشت نمیاد چرا باید بهش توهین کنی . باید جنبه داشته باشین .
ههههه . از وقتی همه دارن از این popupads.ir استفاده میکنن ، دیگه حاشیه تو کار پاپ اپ نیست و همه ازش مطمئن هستن . داره میره جزء 50 سایت برتر ایران بشه . :general208::general208:
حتی این تایپک هم دیگه آپ نمیشه :general404:
سلامپورسانتش خیلی کمه
عزیز شما کاربری نداری همش 4 تا سایت اسپم رو ساپورت میدی . جمع کن مردم . مرده شور سایتت رو ببرهسلام
بزودی پاپ اپ دوم هم اضافه می شه و با شمارش دقیق درآمد وبمسترای عزیز جبران می شه.
کافیه تست کنید شمارش پاپ اپ و سرعت واریزی رو...
موفق باشید
www.popupads.ir
سلامعزیز شما کاربری نداری همش 4 تا سایت اسپم رو ساپورت میدی . جمع کن مردم . مرده شور سایتت رو ببره